SOOOOORRRY!

Heeej! Jag ursäktar verkligen att  jag suger på uppdatering men jag är jätte upptagen ojj låter fett viktig haha.. Men förlåt men jag ska verkligen försöka skriva nu när det är lov.. Jag tänkte om jag kanske skulle skaffa gästbloggare? Någon som är intresserad? Isåfall kan ni kommentera detta inlägg, så hör jag av mig.. Och juste kärlek till er som har stannat verkligen, LOVE. Ni är underbara, tack så mycket.


Dreaming is Believing - Del 24

"Men det här handlar om Zayn också ellerhur?" Hon kolla på mig och sucka. "Asså på något sätt ja.." "Gillar du honom eller vadå?" Hon förklarade vad hon kände. Att hon kände något men hon vet inte vad och
att hon ändå inte kan bli tillsammans med honom. "Men grejen är också, här sitter jag och analyserar som om att han gillar mig.Jag vet ju inte det. Nej iallafall det skulle inte gå..Det är säkert något annat jag känner" "Roza, sluta hålla det för dig själv. Gillar du honom?" Hon tveka sen skaka hon på huvudet. "Jag får väl bara vänta på det där tåget".Vi satt och prata ett tag till när det plingade på dörren.Dom andra orkade inte öppna så jag fick gå. När jag öppna dörren så fick jag en chock av människorna som stod där.
Tumblr_lj05tgrjkm1qi153ho1_500_large

Sabina's POV
Jag tänkte precis öppna min mun och skrika, jag blev så chockad. "Shhhh, skrik inte" sa de och hållde för min mun. Jag krama dom hårt men tyst. Jag hjälpte de in med väskorna försiktigt. "Sabina, vem är det?" skrek Jordan från vardagsrummet. Jag kollade på dom tveksamt.
"Ehhm, någon reklam kille.. Vänta, kommer snart" skrek jag tillbaka nervöst. Jag gick in i vardagsrummet, där alla tjejer satt. "Det är några som vill träffa er" sa jag och log.
"Vem? Killarna eller?" fråga Violet. Tjejerna var så lata, att de bara satt där. Jag skaka på huvudet och log. Personerna hoppa in i vardagsrummet. "TANAAAA" sa jag och skratta.
Det här var nog de roligaste jag någonsin hade sett.
Violet satt och glodde som en fluga med stora ögon och öppen mun. Roza skrek av glädje och Jordan hon hoppa upp och hoppa på Leo. Roza gick också upp och krama om Emelie och Mervan. Leo var inte ledig Jordan stod och krama honom i år.
"OH MY GOD, VAD GÖR NI HÄR?!" sa Violet när hon vakna till.
"Vi kan åka tillbaka om du vill" sa Mervan och skratta. "Är du dum? Jag har saknat er som fan" sa Violet och krama om Mervan. När alla hade lugnat ner sig och smält allt, satte vi oss ner. "Asså nu fattar jag inte.. Hur kom ni hit, hur visste ni? FÖRKLARA!" fråga Roza glatt. "Vänta vänta, det är någon som fattas. Vart är Selina?" fråga Emelie och kolla runt.
 "Hon är hos Derek" sa Sabina. Alla tre kollade som frågetecken på henne. "Hennes kille, men det är någonannan historia.. Förklara nu!"
Alla tre kollade på varandra och skrattade. "Ja du, vi saknade er så mycket. Eller jag gjorde det. Så jag ringde Rosas mamma och pratade med henne, ni vet hur mycket hon älskar mig haha. Jag frågade om det var okej, att jag kom hit och var här ett tag. Hon tyckte det var en bra idé eftersom ni ändå hade plats,
 jag fråga mina päron och de tyckte det var bra.
Sen Leo han snacka med Jordans morsa och hon snacka med Rozas mamma sen vet jag inte. Eller du vet din mamma Roza.. Killar killar..
Så hon var osäker i början men Jordans mamma övertala henne.
Mervan däremot ingen vet att han är här, utom vi." berättade Emelie och skrattade. Vi alla tjejer kollade på Mervan som skrattade. "Nej, asså mina päron tror jag är på fotbolls läger i London. Lång historia. Men det är väl okej att jag är här?" frågade han. 
Roza tog en kudde och slängde den på honom.
"Vilken fråga är det där?! Såklart det är okej!" sa Roza argt. Mervan skratta och kramade om henne. "Tack så mycket, gumman."
 "Mhmm, du kommer bli busted" sa Jordan och skaka på huvudet. "Nejdå, ändå värt det. JAG ÄR I LONDON" sa han och dansa.
Vi andra börja också hoppa runt och betedde oss som små barn.
Men det var askul! Vi tjejer var jätte nära och så men Leo, Emelie och Mervan var också våra närmaste kompisar. De var som en i familjen.
Vi har alltid varit nära till och med innan Jordan och Leo var tillsammans också. Mervan gick i våran klass och han var bästavän med Leo fast Leo gick i en annan skola, så det var så vi lärde känna varandra. De två kommer alltid vara våra bröder.

Roza's POV
Vi hade nästan ingen mat hemma och vi ville göra en god middag ikväll, så jag, Emelie och Mervan gick och handlade eftersom de ville kolla runt. Fast först satte vi oss på en bänk och tog en cigg och bara snackade. "Hur är det egentligen?" frågade jag. "Jo, det är bra faktiskt"
"I Sverige hur är det där?" fråga jag ivrigt. "Ja du, vädret har typ PMS, det regnar ena kvarten ena är det typ fett mycket sol. Ingenting speciellt har faktiskt hänt, juste din mamma hälsar" sa Emelie.
Jag log och nicka.
 "Vad brukar ni göra i denna stora vida stad?" frågade Mervan med en tillgjord röst.
 "Ja, du.. Vi har skaffat lite kompisar så vi brukar vara med de, annars så är det mest shopping, sight seeing, fika, gå runt och ha det kul. Det låter tråkigt men det är kul.. Promise" sa jag och blinka.
"Men nu eftersom the boss är här no more shopping" sa Mervan och försökte leka cool.
 Jag skratta och slog han på armen. "Fan vad jag har saknat er idioter asså" sa jag och kolla på mina kompisar och log. "Men finns det inga klubbar eller något?" frågade Emelie ivrigt, hon var alltid den som ville festa. "Jo, självklart det är fullt med klubbar..
Men vi har inte åldern inne" sa jag ledsent. "Men du Mervan är ju 17 och Leo är ju 18. Vi tjejer ser inte SÅ små ut, så vi borde ju komma in" sa hon glatt. "Sant, men vi snackar med de andra. Now lets go shop! Juste Mervan snälla prata inte engelska DU SUGER!" sa jag och skratta. "Excusme? I talk like Chris Brown. IM the BEST!" sa han med en ful och dålig engelska.

När vi kom fram till affären köpte vi allt som man bruka behöva hemma och snacks, sen bestämde vi middag och det fick bli kycklingfilé allas favorit, med pasta och en ostsås. Jag äger på att laga mat så jag skulle göra denna middag.
När vi kom hem så satt Violet och Sabina i vardagsrummet.
 "Vart är Jordan och Leo? Eller vågar jag ens fråga?" fråga Emelie och satte sig ner.
"De har varit i rummet i en timma nu.. Det har inte varit tyst heller" sa Sabina surt.
 "Okey I don't wanna hear" sa jag och hållde för öronen.
"Jag tänker inte sova med de där kaninerna" sa Mervan och la armarna i kors. Vi andra skratta och kolla på varandra. "Men just nu finns det ett rum över, det kan Mervan och Leo ha.
Sen kan Emelie sova i mitt och Rozas rum eftersom det finns en säng över? Vad säger ni?" fråga Sabina. Alla hållde med.

Jag gick in i köket och började laga maten. Sabina och Emelie hjälpte mig, vi satte på hög musik sen börja vi laga maten. Det luktade fett gott i köket och alla börja klaga på oss att skynda. Violet och Jordan fick duka sen satte vi fram maten och ropade in alla. Alla tyckte maten såg god ut och gav oss kommentarer helatiden om hur god maten var. Jag, Emelie och Sabina satt där helt glada och nöjda. "Gracias mucho amigos" sa jag glatt. Killarna fick diska när vi var klara, så vi tjejer satte oss i vardagsrummet. Vi börja planera lite smått om vad vi skulle göra nu på kvällen. "Nej, inte klubb, Emelie" sa jag precis när Emelie skulle öppna sin mun. "Ja ja" sa hon och mumlade. "Bio?" fråga Jordan glatt. Alla ville det utom Sabina. "Gud vad tråkigt, vi ska ha kul och snacka" sa hon och tänkte efter. "JAAAAA jag vet" sa hon ivrigt. "Vi går till ett shisha ställe och typ beställer shishor och snackar" sa hon glatt. "Jaa, bästa!" sa jag och log. Alla hållde med och killarna också. Vi funderade om vi skulle ringa med Derek och resten av kompisarna vi har träffat här, men det ville vi inte.. Det skulle bara bli vi så vi kunde ta igen med de andra och vi hade saknat de så mycket. Vi ville ha de för oss själva.

När vi kom till shisha stället beställde vi 4 shishor sen satt vi bara där och rökte och snackade hela kvällen. Vi kom ungefär vid halv tre på natten. Så alla fixade sig, åt mat sen gick vi och la oss. Jag, Sabina och Emelie satt och prata tills båda somnade och jag var uppe själv. Satt bara och stirra i taket och tänkte, det kändes som jag satt så i timmar. "Roza, sover du?" hörde jag Sabina viska. "Nej" viska jag tillbaka. "Vänta, Emelie är du vaken?" sa hon som vanligt. Inget svar kom. "Emelie?" Det var knäpptyst. "Okej, bra. Asså vet Emelie om killarna?" viska hon igen. "Nej, jag har inte sagt något." "Roza, du vet. Hon är typ värsta STORA fanet. Vad ska vi göra?" "Jag vet inte, vi kan ju inte hålla det hemligt.. Violet är tillsammans med Niall. Det går inte" sa jag och sucka. "Men vi måste presentera de för varandra. Vi är bra kompisar med båda, vi kan inte skita och presentera de till varandra" "Mhmm, jag vet" sa jag. "Men Emelie kanske kan vara lugn och chill." "EMELIE? CHILL? Framför 1D? HAHA.. Ät mitt bajs, hon skulle aldrig vara lugn. Hon dör för grabbarna" sa jag och skrattade. Kanske lite för högt, för Emelie började vrida på sig. "Tjejer, vad pratar ni om?" sa hon trött. "Inget, godnatt" sa Sabina och släckte lilla lampan. Jag skrattade för mig själv sen låg jag där ett tag till. Inte ett långt tag efter det somnade jag.
FÖÖÖÖÖÖRLÅT! För dålig uppdatering men jag har så mycket i skolan nu med gymnasieval, nationella och massa saker som ska in. Men kääärlek till er som stannar och kommenterar ni är guldvärda!
Okej, detta kapitlet var inte värsta grejen, men lite tråkigt måste hända för att de roliga ska koommma! hahaha, men nästa kapitel kommer KANSKE på onsdag eller imorgon. Hoppas ni gillar och snälla snälla kommentera! :)
Kärlek verkligen till er som är kvar! <3
Click to play all audio posts

RSS 2.0