Dreaming is Believing - Del 9

Alla gick och la sig för vi var över trötta. Jag vaknade sen vid 2 och satt bara i sängen och tänkte. "Hallå kan vi gå och handla mat eller något? Jag är as hungrig" sa Violet som precis hade kommit in i rummet. "Kan vi inte gå ut och äta sen utforska London sen handla mat till huset efter?" frågade jag och log stolt. Violet nickade glatt och gick och väckte de andra. Alla fixade sig sen gick vi ut på ett litet äventyr runt London.



009+014_large Tumblr_lw809vrteh1qhvvqxo1_500_large

"Snälla, kan vi gå och äta nu?" klagade Violet. "Vi har varit på oxford street, london bridge och nu här stratford westfield. Det räcker jag vill äta!" fortsatte hon. Vi andra bara kollade på varandra och suckade. "Jaja, kom då. Tror jag såg resturanger där nere" sa Selina och suckade. Vi gick ner till sista våningen och som Selina sa fanns det ett food court. Det fanns olika slags resturanger, mat från hela världen. Eftersom det var över mycket med folk så satte sig jag och Jordan oss på ett bord med allas saker, medans de andra gick och beställa. "Gud, vilken lång dag det har varit. Känns som om vi har varit över hela London" sa Jordan trött. "Hahaha, men det var kul. Tror vi har sett allt nu, vi har inget att se fram emot. Jag skojar, vi har mycket kvar: big ben, london eye, buckingham palace, madame tussauds osv" sa jag och log. "Jaa, hoppas verkligen det. Vill njuta av denna resa och verkligen dra ut på tiden om du förstår vad jag menar." sa hon. Jag nickade instämande. "Är du nöjd med det du köpte? Primark är den bästa affären." sa jag frågande. "Jaa, verkligen. Skulle bara köpa något litet och kom ut med 3påsar. Det är inte sista gången jag är där inne kan jag säga" sa Jordan och skrattade. Precis kom de andra tjejerna med sin mat sen var det min och Jordans tur att gå och beställa. Jag valde såklart KFC som jag alltid gör första dagen i London. Jordan tog också det, vi ÄLSKAR kyckling det är det bästa som finns så jag tror inte detta är sista gången vi beställer det. När vi satte oss igen planerade vi lite hur de andra dagar skulle se ut. Violet var inte ens med i själva samtalet, hon satt och åt sin mat. Eller åt och åt mer som körde in sin mat och utan att svälja. "Asså, kan du äta som en vanlig människa? Folk börjar kolla på oss" sa Sabina och börja kolla runt. "Men det skiter jag i, känner jag människorna neeej" sa Violet med munnen full med mat. Jag satt och kolla på henne och skratta, såg ut som hon brottades med sin mat. "Har ni märkt en grej?" sa Selina och log stort. "Vad?" frågade jag henne. "Det är sjukt snygga kilalr i det här landet. De har bra klädstil och söta. I sverige är det så att man bara har det ena.. Hallelujah känns som om jag har kommit till en candy shop" sa Selina med drömmande ögon. Vi andra kollade på henne och börja dö av garv, vi slutade aldrig till vi märkte folk började verkligen stirra ut oss. "Joo, det är faktiskt sant. Det finns verkligen söta killar här" sa jag och log. När alla blev klara började vi röra oss hemåt. När vi kom hem var klockan bara 8 men vi var så trötta efter äventyret och flygresan att vi gick och la oss direkt.

Sabina's POV
Vi har varit här i 3 dagar nu och det känns verkligen bra. Man trivs snabbt här, vi har mest varit ute och shoppat och bara haft det allmänt kul. "Kan vi gå ut någonstans? Asså till en strand eller något?" sa Selina och kollade på mig. "Men hallå vi är i LONDON. Det är en storstad de har inte någon strand. Men jag vet en ganska fin park här i London, ligger ganska centralt. Det är som rålis typ hemma i Sverige" sa jag och log. Vi frågade de andra om de ville följa med och det ville dom. Vi åkte dit och det var en rolig tunnelbane resa in dit.. Människorna va roliga, solen sken, jag var med mina bästatse kompisar.. Det här var perfekt. Det var en bit att gå från tuben men efter ett tag kom vi fram. Vi satte oss på ett ställe och bara pratade. "Vänta, juste jag har högtalarna i väskan" sa Jordan och log stort. "Bästa" sa Roza. Vi satte på musik och hade det bara chill. "OMG, kolla inte bak vad ni än gör" sa Selina. "Vad nu?" frågade jag. "Visst i det där pojkbandet ni gillar, säg inte namnet. Finns det en blond, krullhårig, svarthårig med någon frisyr, någon med lite krulligt och någon med frisyr som killarna i Sverige brukar ha" frågade Selina och kollade fortfarande bakom mig. Jag ville så gärna kolla bak men då skulle jag förstöra allt. "Aaaa" sa Violet misstänksamt. "Okej, få inte panik nu men de sitter bakom er" sa hon tyst.
Oooh, spännande!!! Iallafall här är ett kapitel innan 2012, så nästa gång ni får en del så är det ett annat år. Damn vad snabbt det har gått! Jag har int tid att skriva imorgon det är ju nyår.. untz untz! haha men GOOTTT NYTT ÅR ALLIHOP! och varsegoda :)


Dreaming is Believing - Del 8

Violet's POV

"Haha, asså det är verkligen inte så. Han är bara som en kompis. Ja, vi är inte best friends men vi snackar ibland, han är lätt att prata med. Jag tänker inte så mycket på att han är ifrån 1D. För mig är han en vanlig kille jag snackar med ibland...typ." sa jag och skrattade. Vi satt ett tag till sen börja vi röra oss hemåt. När jag kom hem tog jag en dusch satte på mig ett par mjukis shorts och linne sen satte mig på balkongen och bara lyssnade på musik.

 
Tumblr_lwy6tfyke31qeldjao1_500_large   Tumblr_lutj1xgdjt1qhi11io1_500_large
Roza's POV
4 dagar senare:
 
"Hejdå, tjejer, ha det så kul!" skrek Carmia, Selinas mamma som släppte av oss på flygplatsen. Vi började gå mot terminalen. "Hallå, kan ni vänta på mig. Det här går inte bra!" skrek Jordan som var längre bak än hos andra. Alla hade 3 väskor var men Jordan som var väldigt tjejig hade typ 5 och det gick inte bra. Men hon klara sig iallafall till checka in stället, vi checkade in sen gick vi mot säkerhetskontrollen. Vi var vid terminal 5 och de hade en stor "shopping ställe" så vi gick runt och kolla på grejer. "Kolla här!" sa Sabina som hållde i en tidning när vi var vid ett tidnings ställe. Jag gick fram till henne och läste tidningen "One Direction har precis flyttat in i deras ungkarls lägenheter, exclusiva bilder!" Helt ärligt så orkade jag inte tänka på dom. Jag har tänkt jätte mycket på Zayn men nu på sistonde har jag inte gjort det så mycket. Jag känner mig bara deppig när jag gör det. "Du, var tvungen va?" suckade jag och gick därifrån. Sabina bara skrattade och läste vidare i artikeln. Vi köpte med oss lite gotti gott och gick till våran gate och bara väntade sen efter ett tag gick vi på flyget. Vi hade två rader som var brevid varandra för oss själva så på första raden var det jag och Selina sen på andra Sabina, Violet och Jordan. Jag hållde i Selina's hand när vi skulle lyfta för hon var rädd. Jag var en person som inte var rädd för flygplan och sånt. Jag tyckte det var härligt och kul, det var obeskrivlig känsla när man kom in till arlanda. Det var bäst. När vi hade lyft och åkt ett tag släppte Selina min hand.
"Woho, så nu var det klart. Sen var det bara landningen, inshallah den ska gå bra!" sa hon.
Jag nickade instämande. "Hur gick det på skolavslutningen?" frågade hon efter. Vi hade inte träffats sen dagen innan skolavslutningen för hon "firade" med sina kompisar och jag med klassen sen hade alla varit upptagna med att packa och att vara med familjen de senaste dagarna. "Joo, det var jäte kul. Violet fixade fest. Det var as kul, ganska många kom sen på natten så sov jag, Sabina, Jordan, Emelie, Leo, Chris, Anthony, David över och vi satt på hennes balkong med filtar hela natten. Vi somnade faktiskt på balkongen sen Leo väckte oss tidigt på morgonen" berättade jag och skrattade. "Det lät ju kul, blev det något haffla haffla då?" frågade hon och flinade. "Ehhmm, du känner Jordan och Leo, de åt varandra.. Sen Emelie och Anthony hållde på lite sen var det inte så mycket mer. Du då?" "Vi var först hemma oss Sofia och förade.
Sen drog vi vidare till en kille som hade fetaste villan och han hade fest på sin bakgård. Det var as kul!" "Ohaaa, va kul. Var det många där?" frågade jag. Hon nickade glatt. "Blev det något haffla haffla för dig eller?" fråga jag och blinkade. "Det var en kille som var där som jag strula lite med, sen var det inge mer med det" sa hon och log. Jag nickade sen snackade vi en liten stund till och vi hade totalt glömr bort de andra tjejerna så vi vände oss mot dom. Och såg att alla tre sov typ på varandra. Vi skrattade, jag tog upp min mobil och tog ett kort sen la ut på twitter.
"The girls sleepin, lookin very very excited to London". Sen så stoppa jag i mina hörlurar och blundade. Jag satt och tänkte på hur London skulle vara. Jag hade varit där många gånger förut men inte på egen hand, det skulle kännas så mycket annorlunda nu. Men jag visste att det fanns snygga killar där och människorna där var jätte trevliga, så det skulle nog funka. Efter några minuter så somnade jag. "Skulle vi kunna be alla passagerare att ta på er era bälten, för nu är det dags för landning" sa kvinnan i högtalaren. Jag väckte Selina sen tog hon tag i min hand och börja be. Snart var det över och vi hade landat tryggt. Vi gick och tog våra väskor sen gick vi ut. Vi stod en gång tysta och bara andades luften sen kolla vi på varandra och börja hoppa. "WOOP VI E I LONDON, VI E I LONDON WOHOOO" börja vi sjunga. "Okej, Roza. Vart ligger lägenheten?" frågade Violet när alla hade lugnat ner sig. "Ehmm, det är inte så långt härifrån, vi tar taxi" sa jag och började gå fram till en taxi bil. Efter vi hade lagt in alla väskorna i taxin så satte vi oss i den sen åkte vi ungefär en halvtimmes resa sen var vi framme. När vi skulle upp till dörren fick vi ta 4 omgångar med hissen, för det var för mycket saker. Sen gick vi in. Jag kollade runt, det var jätte fint. Det fanns 3 sovrum, 1 badrum, 1 toalett, kök och såklart vardagsrum. Alla sprang till rummen och valde sängar. Jag och Sabina i ett rum, sen resten i det andra. Ingen vågade sova i tredje rummet själv så vi lät det vara ett extra rum. "Kan inte fatta, att vi är framme" sa Sabina som rullade runt på sängen. "Nej, inte jag heller. Det här ska bli awesome" sa jag och ställde mig upp. Alla gick och la sig för vi var över trötta. Jag vaknade sen vid 2 och satt bara i sängen och tänkte. "Hallå kan vi gå och handla mat eller något? Jag är as hungrig" sa Violet som precis hade kommit  in i rummet. "Kan vi inte gå ut och äta sen utforska London sen handla mat till huset efter?" frågade jag och log stolt. Violet nickade glatt och gick och väckte de andra. Alla fixade sig sen gick vi ut på ett litet äventyr runt London.
Woho. Klockan är sex på morgonen och jag har inte sovit än. Shit.. Men så snäll var jag och gjorde ett kapitel till er. Inte värsta kapitlet men nu är det iallafall framme i London. Såå varsegoda! :)

Dreaming is Believing - Del 7

Jag gick in på twitter en snabbis och skrev " Awesome day, had a fun night. Gd night world! x" Sen så hade jag ett meddelande "Sweet dreams, sleep well :) xxx" från Zayn Malik. Jag skrev god natt och ett hjärta. Sen så la jag mig och blundande och somnade efter några minuter.


Tumblr_lqa55jh2pi1qcd0luo1_500_large_large  

Nu är det slut på detta kapitel och början på en annan tänkte jag. Vi hade precis kommit från gympasalen där rektorn hade haft tal till oss nior om våra skolår och jag stod kramade om Emelie och Gabriella. Skulle sakna dom så mycket, vi stod alla i en hög och kramade om varandra och alla grät. Till och med killarna grät och det var inte ofta. Vet inte varför vi alla grät när vi ändå skulle träffas igen på kvällen. Jag kramade till och med våra lärare och jag hatade dom som fan. Men jag skulle faktiskt sakna Pias gnäll och Gunillas sätt att kaxa emot. När vi alla stod tysta och kollade på varandra så börja alla efter ett tag skratta. "Asså, ni är så sjuka 9B och jag kommer sakna er som in i helvete. Fan asså 10år.. Vem ska nu backa upp mig när jag driver med lärarna? Behöver dig JOOORDAN?" sa Chris och låtsas grät. "Du kommer hitta någon ny, lovar. Annars ring mig och jag är där på 10?" sa Jordan och log. Vi andra bara skrattade. "Men det är inte över än vi ses ikväll ändå. Hos mig?" frågade Violet. Vi alla nickade och vinkade mot varandra. Alla sprang och kramade Sadia för att hon skulle åka till USA och skulle inte kunna träffas ikväll. Jag gick hem, för det var så fint väder ute och jag behövde tänka. På allt. Skolan, sommaren, livet i helhet och såklart Zayn. Vi hade inte pratat någon mer efter den där skype kvällen eller bara en gång när han frågade hur jag mådde genom Niall som har börjat prata lite med Violet. Jag försökte verkligen att inte tänka på honom men det var svårt. Han var så gullig, snäll och fin. Men jag vet inte om jag litade på det där.. Jag var en person som var emot kändisar väldigt mycket asså jag gillade deras musik osv men hur dom var, klarade jag inte av. De säger att kändisar alltid visar en sida först sen en annan när man lär känna de. Men det kanske bara var engångs grej? Och att Zayn tänkte mig som ett fan. Men det kanske var lika bra. När jag kom hem så kolla jag mig i spegel. Mascaran hade runnit och min klänning hade svarta fläckar. Jag gick in till duschen sen bytte jag till ett par shorts och ett fint linne.

Violet's POV
Jag gick till datan och logga in på twitter. Jag hade fått ett privat meddelande från Niall.
"How are you today? Was it good? The last day in school. x" Jag log och skrev tillbaka. Det var skumt att jag skrev med Niall Horan. Han följde mig den dagen, vi hade busat med Roza och Zayn. Det var hans idé och han hade hittat mig först på twitter sen följde han mig. Efter den dagen pratade vi ganska ofta, han var jätte snäll och gullig men inte på det sättet det var mer som en kompis. Jag hade berättat Niall att vi tjejer skulle till London fast tjejerna vet inte. Han blev faktiskt glad och sa att vi kanske skulle kunna träffas. Jag hade as tråkigt fast att det var sommarlov nu, jag var lite deprimerad för det var sista dagen med klassen. Men men nu var jag taggad för kvällen. Jag kollade i garderoben och kollade om jag hade lite fina sommarkläder jag kunde ha men det hade jag såklart inte. Bara mina fula gamla kläder. "Hallå, det är Sabina" svarade Sabina när jag ringde. "Shooo, vill du följa med och köpa lite kläder till ikväll? Det är brist på kläder i min garderob" "Aa, visst. Måste själv köpa lite kläder. Stan om 20min?" "See you there." Jag bytte om från min klänning till ett par jeans, linne och jeans jacka. Tog saker jag skulle behöva och la det i fickan sen gick jag ut. Jag satte mig på tunnelbanan och stoppa i hörlurarna. Jag satt och drömde mig bort om London. Jag märkte att jag var på stationen jag skulle av i sista minuten och jag hann gå av. Jag mötte Sabina sen gick vi runt. Gick in på Top Shop och där hitta jag ett par fina USA shorts och på Calli Roots hitta jag ett fint pösigt linne och en cool hoddie med olika färger. "Hur går det med livet, Sabina?" frågade jag när vi satt på ett cafe och fika. "Ja, du. Det rullar på faktiskt för engångs skull. Det här är en bra tid. Allting är bra, familjen, kompisarna, skolan gick bra, gick ut med bra betyg, Jag är nöjd som fan och har mycket att se fram emot, London, sommaren, gymnasiet. Så det är awesome." sa hon och log. Jag nickade instämande, det här var faktiskt en bra tid. Det brukade alltid var något som var fel men just nu, allting var perfekt. "Hur går det med Niall?" fråga hon efter en stund. "Det var kanske 4dagar sen vi senast snacka med de första gången och ni har redan börjat prata ganska mycket. Är inte detta din dröm att snacka med någon från ONE DIIRECTIOON" fortsatte hon. "Haha, asså det är verkligen inte så. Han är bara som en kompis. Ja, vi är inte best friends men vi snackar ibland, han är lätt att prata med. Jag tänker inte så mycket på att han är ifrån 1D. För mig är han en vanlig kille jag snackar med ibland...typ." sa jag och skrattade. Vi satt ett tag till sen börja vi röra oss hemåt. När jag kom hem tog jag en dusch satte på mig ett par mjukis shorts och linne sen satte mig på balkongen och bara lyssnade på musik.

Häär är ett kapitel till woho!! Inte så långt och intressant men det kommer det kommer hehe. Jag tänkte att kanske börja göra reklam för bloggen nu. För jag vill ha lite kommentarer uuuuuh.. Men varsegoda. :)

Dreaming is Believing - Del 6

Detta har hänt:
"What a cute name.. Ehmm.. know this sounds wierd but me and the boys are wondering if u guys wanna skype? xxx" skrev han. "Hallå, kolla vad Zayn skrev" sa jag högt och vände på datorn. Efter tjejerna hade läst så, kolla vi på varandra och var tysta. Selina tog upp ögonbrynet och kom med ett fult bus flinande


Tumblr_luffg92amq1qfwojho1_500_large  Tumblr_lrkoppqxpj1qjwf6bo2_500_large 

"Vad?" sa jag och kollade på Selina konstigt. "Vadå, menar ni att ni inte vill prata skype med de eller vadå?" sa Selina och kollade undrande på oss alla. "Joo, såklart vi vill men hallå det är ONE DIRECTION!" sa Violet nervöst. "Aha, okej? Det är vanliga människor bara att de kan sjunga bra och har mer pengar än vissa andra.. Pffss.. Skulle förstå om det var Obama.." sa Jordan. Jag och Sabina nickade instämande. Men till slut kom vi fram till att vi ska köra på det. Men innan vi skrev något till Zayn, så börja alla kamma håret och fixa sig utom Jordan, hon hade pojkvän och brydde sig inte. "Yeah, shore. Take my skype RozaSalins xx" skrev jag till Zayn efter ett tag. Vi satt och snacka, åt chips och bara chilla. Efter ett tag hörde vi ett skype "pling" på datan och vi alla blev tysta. Jag gick fram till datan och såg att Zayn hade skickat en vänförfrågan och jag tryckte på acceptera. Jag ville inte ringa upp de så medans tog vi min data la oss ordentligt på min säng med datan framför oss och direkt så ringde det. Man hörde hur Violet tappa andan. "Nu kör vi, ingen utväg" sa Sabina och tog datan sen tryckte hon på svara.


Zayn's POV
På skärmen dök det upp 5 tjejer två brunhåriga, en mörkhårig med sidecut, en svarthårig och Roza. De vinkade och skrattade. "Hey, girls!" skrek Harry. De sa hej och presenterade sig. Det gjorde vi också fast att vi egentligen inte behövde men det var artigt annars skulle de tro att vi lekte balla. Vi satt och prata i ett bra tag om allt och inget om själva one direction och kändisskapet. Som om de inte brydde sig att vi var kända och de prata med oss som om vi var deras kompisar. Det gillade jag för de flesta "fans" skrek alltid en upp i ansiktet, visst jag älskar de men de kan vara irreterande ibland. Två av tjejerna var ganska dryga, vet inte varför egentligen. Jag och Roza pratade inte så mycket med varandra, fast Roza verkade som en person som inte var så blyg, till skillnad från mig. Jag satt mest och lyssnade på när de andra satt och prata. Jag kollade på Roza när hon log och skrattade, hon var så söt. Det var egentligen därför jag fastnade för henne, hon var söt och verkade så skön på hennes tweets. Men det ville jag verkligen inte säga till henne hon skulle bara tro att jag var ytlig. "Shes really cute!" sa Niall som precis hade kommit i från toaletten och stod bakam datan. "Who?" frågade Harry. Niall gjorde ett stor V i luften. Vi kollade fortfarande frågande på honom. Sen gjorde han ett tecken med handen på sidan av huvudet. Sidecut. Då fattade vi och log mot honom. Efter ett tag nar vi hade snackat med tjejerna så såg jag att killarna börja hålla på med deras telefoner men jag koppla inte det och fortsatte prata. "Im tired, going too slepp now. Bye fellas!" sa Liam och de andra nickade instämande. Louis gav mig ett bus flinande och gick efter de andra. När jag kolla pä skärmen så satt Roza där ensam. Vi var tysta i några sekunder, det var lite awkward. "Ehmm, where are the others?" frågade jag henne. "They went for a walk, from nowhere. Where are your friends?" frågade hon. "They went to bed." sa jag och log.

Roza's POV
Jag satt och kolla in i Zayns stora ljusbruna ögon, de var så vackra. Jag hållde i mig för att inte falla. Jag orkade inte detta med vara tillsammans med en kändis och kändisar hade fett med luft och trodde they are ALL THAT och speciellt de här grabbarna. Jag har gillat one direction ganska länge, vissa av deras låtar är bra och så men jag är inte största fanet och jag tror inte heller att jag räknas som ett fan. Jag har ju sett och läst om deras fans på twitter och de är bara konstiga och överdrivna och riktigt hardcore..jag verkligen inte så. På sistonde tycker jag att grabbarna har blivit uppblåsta, de var äkta i början och så sköna. Det var riktigt awkward mellan mig och Zayn i början sen började vi slappna av och vi börja prata på. "Why were your friends a little bit over?" frågade han efter ett tag. "Who?" svarade jag. "Yeah two of your friends, they had brown hair... I think" sa han. "Ahaa, Jordan and Selina? They are not your biggest fan. If we say so" sa jag tyst. "But why? You dont look like our biggest fan but you are nice." sa han som om han var ledsen. Varför bryr han sig för? Det är liksom två av alla deras fans som är typ 932746824294 styckna. "But they dont like boybands and they have never like hooked up on your music. Dont take it personal. Me? I think you guys are cool and l like some of your music.. yeah im not the biggest fan" sa jag och log halv hjärtat. Han verkade inte så övertygad men lät det gå. Vi bytte samtalsämne och bara pratade när jag hörde prassel utanför min dörr. Jag gick och öppna och där log tjejerna i en hög och skrattade. "Mhmm, promenad va?" sa jag och stod med armarna i kors. "Det var de där killarnas idé" sa Selina och peka på datan. Jag bara suckade och stänge dörren. "Guess who I found outside my door, sitting and listening?" sa jag till Zayn. "Let me guess the girls and they said the guys came up with the idea?" sa han och log. "Aha, you too?" sa jag och skrattade. "Feels like we are going in kindergarden" sa han och nickade. "So they were planning the all time to do this?" sa jag frågande. "Looks like it, but yeah yeah. We should just let it be" sa han. Jag bara nickade sne fortsatte vi prata. Han var faktiskt ganska gullig men jag försökte fortfarande hålla i mig och inte falla för honom. Han var verkligen inte så som jag trodde han var. "Sorry for asking, but are you singel?" frågade han och man såg att han blev generad. Jag tänkte ooooh shit, jag som inte ville falla för honom. Vad ska jag säga.. "Yeah im singel , why are you asking?" sa jag och log ett fejkt leeande. "No, just wondering" sa han och titta ner helatiden. "Zayn, you dont have to be ashamed.. Its okey that you are asking" sa jag och log. Han bara kollade upp och log sitt vackra leende. Jag var verkligen tvungen att hålla i mig. "Are you?" frågade jag efter ett tag. "Yeah, I am" sa han. Jag bara log och nickade sen fortsatte vi prata som inget hade hänt. Vid halv fyra sa vi godnatt. Jag gick till min syrras rum där tjejerna sov och jag öppna dörren och jag hann precis se de springa till sina madrasser. "Såg er, skärp er" sa jag och log. "Upps, men hur gick det med Malik då?" frågade Jordan. Jag gick och la mig ordentligt på sängen sen berättade jag vad vi snackade om. "Han verkar ju jätte gullig" sa Violet. "Kanske det, men han frågade också om jag var singel.. Och jag vill inte hålla på med en kändis. Pallar inte med sånt. Tro mig jag känner mig smickrad.. Men de är så uppblåsta.. Ni känner mig jag skulle flippa efter en halv dag" sa jag och skrattade. "OFTAAAAA?! HAN FRÅGA OM DU VAR SINGEL" skrek Sabina. "Shhh, familjen sover skrik inte. Jaa, det gjorde han men det kan ju ändå bara vara en fråga. Säkert de hade tråkigt ikväll sen de lottade ut någon på twitter de skulle snacka med så blev det jag som fick turen. Men nu är det slut, så godnatt" sa jag och blundande. "Jag förstår dig faktiskt, godnatt" sa Selina och släckte lampan. Jag blev chockad hon var alltid den som tog killar  och så men jag sa inget. "Vänta hur fick ni kontakt med de andra killarna" frågade jag. "Mhmm, twitter dah?" sa Sabina. "Så nu följer Niall mig" sa Violet stolt. "Uhhh, varför just han?" frågade jag. Violet bara skrattade. Jag låg och tänkte på hur dagen hade varit. Kunde inte fatta att allt detta hade hänt på en dag först så får jag åka till London med kompisarna sen så snackar vi med one direction, helt sjukt. Jag gick in på twitter en snabbis och skrev " Awesome day, had a fun night. Gd night world! x" Sen så hade jag ett meddelande "Sweet dreams, sleep well :) xxx" från Zayn Malik. Jag skrev god natt och ett hjärta. Sen så la jag mig och blundande och somnade efter några minuter.
Tjaba tjena! Nu är man tillbaka i kalla tråkiga Sverige ångest men aja det betyder mer uppdatering. Jag hade ju lagt ut en del6 men jag gjorde den längre, har ingen fantasi. Men här en julklapp från mig, ett ganska lång kapitel! GOOOOD JUL! :D

LÄS!

Hejj, asså jag ska dra till London imorgon så jag vet inte om jag kommer ha tillgång till data. Men vi får se, annars skriver jag såklart. Har börjat på nästa del men är inte helt klar. Men vi ses och ni får tagga till nästa kapitel, woho! Ha det så trevligt i Sverige! :)
215853976_large

Dreaming is Believing - Del 5

Detta har hänt:
Vi bestämmde att vi alla skulle sova hos mig ikväll inclusive Jordan och Sabina sen ringde vi dom och dom skulle komma senare. Efter ett tag gick jag ner till mig, jag åt mat sen satte jag mig vid datorn alltså twitter och det första jag ser är "Message from @zaynmalik".

  281728_251856054833689_219962551356373_938877_1463961_n_large   3671587181_62fa841541_z_large
 
"No, I wanted to follow you. I have read your tweets and stuff. You look like a cool and down to earth girl.. I like that... xx"
Jag stod och stirra på meddelandet i minst 10min, jag blicka om och om igen, jag gnuggade mina ögen men meddelandet försvann inte. Jag var inte den som brydde mig så mycket om kändisar och så för de flesta var uppblåsta, men det kändes konstigt att en människa som kunde få vem han ville, gillade en eller gillade och gillade asså gillade hur man var. Jag tänkte att om han fick se mig i verkligheten skulle han springa, men nu tänkte jag vara glad och inte tänka på det. Så jag börja hoppa på sängen sen tog jag upp mobilen och ringde Sabina. "GAAAAAAAAH, OMG!" skrek jag. "AAJ, VAD VAD?!?!" sa Sabina undrande. Jag läste upp allt Zayn hade skrivit, det var inte så mycket men ändå. "Eru seriös?! Omg, haha. Vad hände du bryr ju inte dig om kändisar och om du skriver till dig.." sa hon och skrattade. "Jaa, men tänk dig. De skriver till dig och att de gillar den du är eller i för sig han känner inte mig.. hahah. Men ändå man blir glad haha" sa jag och log. "Det är sant, uuh.. han kanske kan lära känna dig bättre haha.. Vad skrev du tillbaka?" "Jag har inte gjort det, tänkte faktiskt inte på det..upps" sa jag och skrattade. "Faaaaan, vad väntar du på skriv KVINNA!"sa hon och la på. Jag skrattade och gick tillbaka
 till datorn.. Fan skulle jag skriva? Tänkte jag. "Ahaah, isn't that called stalking Malik? xx" Jag kollade på det jag
 hade skrivit ett tag, sen tryckte jag på skicka.. Man måste ha lite humor tänkte jag. Jag hade inget att göra så jag börja ta fram madrasser, kuddar, täcken och sånt som skulle behövas till tjejerna som skulle sova här. Sen
bad jag pappa skjutsa mig till affären, jag köpte chips, läsk, godis, marabou choklad, jordgubbar och så hyrde vi två filmer också, 'Taken' och 'Baksmällan 2'. Sen åkte vi hem igen och jag tittade på tv tills det plingade på dörren. Jag öppnade dörren och där stod Selina med hennes tofflor och sitt täcke runt sig som en isbjörn. "Asså whata fuck?" sa jag och skrattade. "Men du bor under mig, så hållkäften" sa hon och gick in till mitt rum. Jag bara stod kvar och garvade ihjäl mig. Inte långt där efter så kom Jordan, Sabina och Violet. Vi satte oss på min feta
säng. Vi åt godis och snackade. Jag berätta om Zayn grejen och alla blev glada och taggade, vet inte varför egentligen. Vi började kolla på första filmen 'Taken'. Alla var helt inne i filmen och jag hade sett den så pass många gånger att jag blev uttråkad. Jag gick och satte mig datorn. Chattade med Emelie ett tag på facebook sen gick jag in på twitter, skrev "Movie night with my girls. Just chillin" och kollade runt där. Jag ville fördriva tiden med att inte kolla på mina meddelanden men sen fanns det inget att göra längre. Så jag gick in och där var det ett meddelande från honom som hade kommit in för exakt 5min sedan. "Hahaa, maybe... ;) xx" skrev han bara. Jag stod bara och kolla i skärmen och log för mig själv. "Vad är det du flinar åt, du ser ut som om du har vunnit en miljon" sa Jordan som kollade på mig och skrattade tyst. "Inget" sa jag snabbt. Jag tänkte det här är chansen att börja snacka så jag skrev "Hahaha, its cool I dont have a problem with that. But just let me know if u are starting to stand outside my house. xxx" Förvånansvärt, fick jag ett svar tillbaka efter 2min. "I will let u know.. Haha, what are u doing :) xx". "Just chillin with the girls. But they are watching a movie u? xxx". Svarade jag tillbaka och den här gången fick jag också ett snabbt svar. "Ahaa, okey. Im just chillin too with the boys. Your name is Roza right? :) xx" "Okey, nice nice. Upps im sorry yeah its Roza ;)" svara jag tillbaka. "What a cute name.. Ehmm.. know this sounds wierd but me and the boys are wondering if u guys wanna skype?xx" skrev han. "Hallå, kolla vad Zayn skrev" sa jag högt och vände på datorn. Efter tjejerna hade läst så, kolla vi på varandra och var tysta. Selina tog upp ögonbrynet och kom med ett fult bus flinande. 

Spännande spännande... wooho.
Im sorry, för uppdateringen men jag har massa plugg, homiieeees! Men här har ni ett kapitel iallafall, mhmm förlåt om jag är lite seg och detalijerad men jag lovar att det bara är nu i början för att det ska kunna hänga ihop med det som kommer hända senare. Men varsegoda!! :)

Dreaming is Believing - Del 4

Detta har hänt:
"AAAAAJ, fan skrik inte har sjukt ont i huvudet" sa jag. "Förlåt, men hallå LOOOONDON!!!" sa hon och skrattade. "Ja, awesome. Fan vad kul" sa jag och log för mig själv. "Vi åker 4dagar efter skolavslutningen, vi kan vara där hur länge vi vill, men mammorna kommer komma om kanske en månad och hälsa på" sa hon. "Bästa! Shopping, killar. Wihoo" sa jag. "Och MAT!" sa vi båda samtidigt och skrattade.

Tumblr_luatzbasdp1qfqktjo1_400_large     

Efter jag hade pratat klart med Selina jag gick upp och duschade sen tog jag på mig min blåa mjukis dress. Jag satte mig vid datorn och kollade runt på facebook och twitter. När jag gick in på twitter såg jag att jag hade fått massa mentions från 1d fans och jag brukade aldrig få mentions, bara från tjejerna. "@Rozas congrats :), @Rozas im so jealous but congratz xxx " och massa såna tweets. Jag scrollade ner och när jag såg en speciell tweet så blev jag chockad. "@Rozas yeah I love that song its soo good, and I love hes whole new album,
 which is your favourite? :) x"
från Zayn Malik. Jag satt och kolla på tweeten i typ 5min sen börja svarade jag tillbaka "@zaynmalik ahaa, okey. My favourite is Shot for me, I think :)". Jag var fortfarande lite förvånad och jag smsade tjejerna: Zayn svaraaaaaade på min tweeet! huuuh, im so awesome!! Sen gick jag till köket åt frukost och snackade lite med mamma om London. Hon var faktiskt ganska glad att vi tjejer skulle åka
 för att då slapp hom mitt tjat om att jag aldrig får göra något själv plus att hon tyckte att vi skulle ha det roligt. Efter gick jag till mitt rum och jag hade fått fyra nya sms. Violet: Nej?! Är det sant, fyfan vad tur att han såg dig. Lucky girl. Selina: Haffla haffla.. Sabina: Jaa, jag såg det. Asså jag blev fett chockad. Jordan: Roza kom över han, du kommer aldrig fååå honom! Men grattis ändå haha. Jag bara skrattade åt deras sms och skrev tillbaka. 
Sen gick jag in på twitter igen och såg att jag hade 20 nya följare. Det var 1d fans, vad onödigt bara för att Zayn skrev så ska de följa mig.. riktiga stalkers tänkte jag. Sen såg jag att Zayn följde mig och där tappa jag hakan. Jag började hoppa runt men efter ett tag tänkte jag efter varför följer han MIG för? Jag bad han aldrig följa mig.. Säkert för att han tyckte synd om mig eller något. Jag kolla mina mentions och såg att massa fråga om jag kunde dm deras namn till Zayn. Jag skrev på min profil "Im sorry but im not dm anyones name to Zayn. If I was him I would think thats annoying, so dont ask me". Jag fick tillbaka svar om att jag var en bitch och ville ha Zayn för mig själv. Helt seriöst orkade jag inte slösa min tid på såna människor som inte ens känner mig och kommenterar. För det andra vadå vill ha han för mig själv? HAN följde MIG jag bad han inte göra det men självklart var man glad att han följde en. Så jag skrev ett dm till honom "Thanks for following me, u didnt have to! But thanks anyway xx". Fast jag visste att han inte skulle svara, han får säkert tusen dms per dag men aja skadar inte att tacka. Jag blev uttråkad och gick upp till Selina där Violet var också. Det var Carima, Selinas mamma som öppna dörren så jag stod och prata med henne ett tag om London sen gick jag in till Selina och där låg båda tjejerna helt döda på soffan och sängen. "Hej, asså hur mycket drack ni igår egentligen. Inte ens jag är sådär död och jag drack mycket, sa jag och satte mig på soffan. "Sssh, mamma kan höra dig idiot. Ja du, du vet hur känsliga vi är. Du och Jordan klarar mycket medans vi kan dricka lite och bli jätte fulla, sa Selina tyst. "Okej, men iallafall. VIOLET eftersom du inte bryr dig Selina, gissa vem som följer mig på twitter? sa jag stolt. "Ehhmm.. Menar du? Nej nej, du driver?" sa Violet förvånande. "Noop, haha. Jag bad han inte ens att följa mig han bara gjorde det..." sa jag och log. "Uuuh, det betyder ju att han tycker du är skön eller gillar dig. Haffla haffla" sa Selina och skrattade."Nej överdriv inte, han tyckte synd om mig bara" sa jag och titta ner. Men sen fortsatte vi och snacka. Vi bestämmde att vi alla skulle sova hos mig ikväll inclusive Jordan och Sabina sen ringde vi dom och dom skulle komma senare. Efter ett tag gick jag ner till mig, jag åt mat sen satte jag mig vid datorn alltså twitter och det första jag ser är "Message from @zaynmalik".

Okej, inte så bra uppdatering. Men nu här får ni ett lite längre kapitel än vanligt! Enjoy :)

Dreaming is Believing - Del 3

Detta har hänt:
"Vilka ska vara på klippan?" frågade Selina. "Ehmm.. De flesta från våran klass tror jag. Chris och hans gäng, Emelie och tjejerna sen David, Leo, Anthony, Kasper och Mervan. Kaske det kommer fler" sa Jordan och log. När vi kom till klippan så var det redan ganska många där.




 

Det var hög musik, folk satt och prata, några dansade. Det var det bästa med klippan det var långt ifrån hus och sånt så man störde ingen. Jag gick fram och hälsade på de jag kände och det var de flesta. Sen satte jag mig med Mervan och hans kompis. Vi bara satt och prata om allt. Balen, sommaren allt. "Mervan, jag kommer sakna dig när vi slutar" sa jag och log. "Jaa, kommer sakna dig också" sa han. Det var faktiskt sant att jag skulle sakna han. Visst han kunde vara irreterande ibland men han var alltid snäll och man kunde prata med han. Jag skulle sakna hela klassen, har gått med dom i 10år, vi har gått igenom mycket tillsammans. Vi satt ett tag och prata sen ville Mervan dansa. Och såklart gick jag upp med honom, vi bara larva oss men det var kul och Emelie joina oss också. Vi stod där och larva oss ett tag sen orkade jag inte mer så jag gick och satte mig. "Hej, Roza. Det var längesen!" sa någon och jag kollade bak. Det var Leo, Jordans kille. "Hej, Leo. Det var typ en dag sen men okej" sa jag och skrattade. Han satte sig brevid mig och vi snacka. Jag är inte den typen som har pojkvänner och så, men jag hjälper alltid mina vänner med deras och jag blir ganska bra kompis med deras killar. "Vill du ha något och dricka?" frågade Leo efter ett tag. Jag nicka och han gick sen kom han tillbaka med en öl och en smirnoff ice. Jag dricker inte öl så jag tog smirnoffen. "Vart är Jordan" frågade jag. "Hon och de andra gick ner och bada. Så dumma det är kallt som fan!" sa han och sucka. "Nej då, man ska ha kul och bara köra" sa jag och skrattade. Hela kvällen rullade på med mer dans, mer dricka och mer skratt. Efter ett tag så bestämde jag, Selina och Violet att vi skulle hem. De andra tjejerna stannade kvar. Påväg hem så blev det lite knasigt eftersom vi var ju lite fulla. När vi kom till porten så gick jag till mig, Violet och Selina gick upp till Selina. Jag gick in var tvungen att spela normal annars så skulle jag aldrig få åka till London eller ens få se centrumet som ligger här nedanför. Jag gick in till vardagsrummet och där satt mamma, pappa och lillebror. "Hej, har du haft det kul ikväll?" frågade mamma. Jag nickade sen gick jag in till mitt rum. Orkade inte ta av mig kläderna så la mig direkt.

Nästa dag

Jag vaknade av att min lillebror Rayan, skrek i hela huset att han ville ha cartoon network. Great, tänkte jag och ställde mig upp. Lite för snabbt för jag fick jätte ont i huvudet sen kom jag på vad vi gjorde igår. Jag gick och tog en alvedon sen la jag mig igen. Jag sov tills min mobil börja ringa, Selina stod det. "Hallå?" svara jag. "Mhmm.. hur mår du?" fråga hon. "Ja, du. Som en potatis typ. Själv?" mumla jag. "Samma här, fast en morot" sa Selina. Jag skratta. "Men hallå? Vet du? Din mamma har ringt till min, Sabinas, Jordans och Violets mamma och snackat om London. Vi alla fick åka"  skrek hon. "AAAAAJ, fan skrik inte har sjukt ont i huvudet" sa jag. "Förlåt, men hallå LOOOONDON!!!" sa hon och skrattade. "Ja, awesome. Fan vad kul" sa jag och log för mig själv. "Vi åker 4dagar efter skolavslutningen, vi kan vara där hur länge vi vill, men mammorna kommer komma om kanske en månad och hälsa på" sa hon. "Bästa! Shopping, killar. Wihoo" sa jag. "Och MAT!" sa vi båda samtidigt och skrattade.
 Del 3, här då. Vet att jag är lite seg med killarna men vill inte skynda på för snabbt men jag lovar att de kommer in snart nästa kapitel eller efter den :) Nu ska jag lägga mig, del 4 kommer förhoppningsvis imorgon. God natt!



Dreaming is Believing - Del 2

Detta har hänt:
Jag gick ner till mig och fixade mig. Först duschade jag och efter tog på mig ett par
 leggings och ett pösigt linne. Även fast det var sommar så var det lite kallt plus att vi skulle vara ute vid stranden på kvällen. Sen borstade jag mitt hår, tog upp det i en tofs, sminkade mig, drog mascaran ett par gånger. Jag gick ut till hallen och tog på mig min ljusa jeans jacka och mina vit/rosa/blåa airmax sen gick jag ut och mötte Selina i porten.

 


Jag gick ut och där väntade Selina, vi började gå mot tunnelbanan. Det var varmt ute. Klockan var sju och det var inte alls mörkt ute, det var ljust och skönt. Det bästa med sommaren. Påvägen snackade vi om allt speciellt om sommarlovet. Vi gick på tuben och där satt Violet och Sabina. "Tja, brudar" sa Selina och vi satte oss vid dom. "Taggade för ikväll eller?" frågade Sabina. "Ja, ska bli kul chilla och hänga med klassen. Innan vi slutar" sa Violet. Vi satt och prata. "Roza hur går det med dina killar?" sa Selina och log ett retfullt leende. Jag kollade på henne jätte konstigt. "Eh.. va? Vilka killar? frågade jag. "Ahaa, one direction? De är inte MINA killar. Jag tycker de är sköna grabbar bara" sa jag efter ett tag. Selina bara kollade på mig och log. Jag bara skratta åt henne och suckade. "Har ni hört deras nya album up all night? Den är faktiskt ganska bra. Min favorit låt är 'Moments'" sa Violet. "Ja, jag har hört den. Den är faktiskt ganska bra. Men jag gillar mer de lugna låtar, de andra är inte för mig. Min favorit är nog 'More than this' eller 'Taken'" sa jag. "Aa, bara för att Zayn sjunger då, helatiden" sa Sabina och alla börja skratta. Jag bara satt där tyst. Sen satt vi bara och snacka tills vi kom fram. Jag var jätte ivrig om att berätta London planen men det fick vänta tills vi var hos Jordan för vi orka inte berätta den två gånger. Precis när vi knacka på så kom Jordans stora syster, Jazzlyn ut. "Hej! Tjejer är det fest ikväll eller" sa hon och krama oss. "Aa, om det är!" sa jag. Jazzlyn gick ner för trappan och bara skrattade. När vi hade kommit in hade Jordan gjort det jätte fint. Det var dukat på bordet, massa ljus och mörkt bara mysigt helt enkelt. "Vad fint du har gjort det!" sa Sabina och vi alla nickade. "Ja, det bästa för mina tjejer" sa hon och log stolt. "Ja ja, Leo har varit här ellerhur?" sa jag och tog upp ögonbrynet och kollade på henne. "Busted.." sa hon och kollade ner. Vi andra bara skrattade och satte oss ner. Vi åt kyckling fajitas, Jordans speicalare. "Kan inte fatta att det är skolavslutning på tisdag" sa Selina och vi andra hållde med. Violet var helt inne sin mat så hon märkte inte att vi andra blev tysta och kollade på henne. "Vad...?" frågade hon med munnen full av mat. Vi andra bara garva. Alltid Violet och mat. "I eat what you eat in 10years in 2days. Violet ditt motto asså" sa Jordan och vi andra bara börja skratta ännu mer. Först satt Violet och lekte sur men det gick inte så hon börja också skratta. "Men för dig är det chill Selina, vi ska börja i en helt ny skola med människor vi inte känner. Det är ju as läskigt." sa Sabina. "Nej då, tro mig det är inte så läskigt lovar. Det finns alltid fina killar" sa hon och log. Vi andra bara suckade och log. Hon och hennes killar. Selina går redan i gymnasiet medans vi andra precis har haft våran bal. Den blev jätte lyckad faktiskt. Efter satt vi bara och prata. Jag kollade på Selina med en blick och hon förstod. "Kolla jag och Roza eller Rozas mamma rättare sagt. Har kommit på en ganska bra idé om vad vi kan göra på sommarlovet. Ganska? Vad säger jag en AWESOME!" sa hon. De andra kolla på oss som frågetecken, vi berättade hela planen. Först satt de tysta och efter börja det skrika och hoppa runt som kaniner. "JAAAAAAAAA, världens bästa idé ju" skrek Sabina. När alla hade lugnat ner sig så satt vi och prata om det viktiga liksom föräldrar, pengar osv. Alla trodde de skulle få så det blev perfekt. Efter en stund så började vi städa och diska. När vi blev klara så gick vi till hallen och klädde på oss. Vi gick ut och det hade blivit lite mörkare men ändå mysigt. "Vilka ska vara på klippan?" frågade Selina. "Ehmm.. De flesta från våran klass tror jag. Chris och hans gäng, Emelie och tjejerna sen David, Leo, Anthony, Kasper och Mervan. Kaske det kommer fler" sa Jordan och log. När vi kom till klippan så var det redan ganska många där.
Jag hade gjort del2 och lagt upp den men sen så försvann den. Men men gjorde en ny, den liknar den andra men inte exakt.. Så vad tycker ni? DEL 2!! Jag har inget att göra så det kanske kommer upp en till del ikväll men bara kanske.

Dreaming is Believing - Del 1

  


"Hallå. jag är hemma!" skrek jag och tog av mig skorna. Men ingen svarade så ingen var väl hemma.
 Jag gick till köket och gjorde två nutella mackor. Sen gick jag till mitt rum och
 satte mig vid datorn.
Gick in på twitter, facebook och youtube. Lyssnade på Drake ft. Wiz khalifa - Purple Flowers,
en av mina favorit låtar. Jag kollade runt lite på twitter och såg att #askzayn
trendade så det betydde ju att Zayn hade frågestund. Jag började le jätte stort och fick
 ett hopp om att han kanske skulle märka mig men jag visste ändå att det aldrig skulle hända.
Han svarade alltid på fina tjejor och fan pages. Jag var inte någon av de.
 Men jag frågade iallafall om han gillade Drakes nya låt
 "Take Care".
Sen brydde jag mig inte så mycket om det.
Jag chattade med några på facebook sen blev jag uttråkad,
loggade ut och jag ut till hallen tog på mig mina tofflor och jag gick en trappa upp till Selina.
Det var det bästa med att ha en bästavän som bodde bara ovanför en. 
Jag plingade på och Ines öppnade, Selinas lilla syster. "Hej, Roza, Selina är i sitt rum" sa hon.
 "Hej, Ines. Tack så mycket" sa jag. Jag gick till hennes rum jag hörde hög musik utanför så jag öppnade dörren försiktigt och smög in. Jag såg att Selina satt med ryggen mot dörren
 så jag smög fram och skrämde henne.
 " AAAAAAAAH! Gud vad du skrämde mig. Din..." skrek hon.
"HAHAHAHAHAA, payback för när du kasta vatten på mig igår" sa jag. "Get over it" sa hon och skrattade. Vi satte oss och började prata om vad vi skulle göra på soomarlovet. Selina ville som vanligt bara hänga vid stranden och leta efter fina killar. " Men Selina det är ju as tråkigt. Vi vet redan hur svenska
killar är man tröttnar. Mamma frågade mig om du, Violet, Sabina och Jordan.
Ville åka till London.  Mina kusiner bor där och vi skulle kunna få låna
deras lägenhet. De är borta hela sommaren så vi kan vara
där hur länge vi vill. Tänk dig vi. London. Inga föräldrar. Det ju paradiset!" sa jag.
"JAAAAAA, fan va kul!! Ja fan vi kör på det. Vi frågar tjejerna ikväll när vi nu ändå ska hem
till Jordan" sa hon. Vi satt och prata i ungefär en timma
 till sen vibrerade min telefon på skärmen stod
 det Violet. "Tja, Gunnar här!" svarade jag.
 "Ahh, hej det är Sigurd. Jag undrade om du var ledig ikväll Gunnar" sa hon.
 Jag bara skrattade. " Men Roza vad ska vi göra ikväll? Vi ska väl hem till Jordan
 men vad ska vi göra där?" frågade hon. " Vi skulle till henne och käka middag sen ska vi till klippan och träffa andra" sa jag.
Jag gick ner till mig och fixade mig. Först duschade jag och efter tog på mig ett par
 leggings och ett pösigt linne. Även fast det var sommar så var det lite kallt plus att vi skulle vara ute vid stranden på kvällen.
 Sen borstade jag mitt hår, tog upp det i en tofs, sminkade mig drog mascaran ett par gånger. Jag gick ut till hallen och tog på mig min ljusa jeans jacka och mina
vit/rosa/blåa airmax sen gick jag ut och mötte Selina i porten.


Första kapitlet, vad tycker ni? Inte en så lång del men men. Kommentera gärna!

Ny novell!

Hej, jag tänkte göra en novell om one direction. För att jag var sugen på det och jag ska försöka göra en realistisk.. De flesta jag läser säger de att de älskar varandra efter 3timmar och de tycker jag förstör hela novellen, gonna try do my best. Det kommer handla om 5 tjejor Jordan, Violet, Selina, Sabina och Roza. Men främst om Roza om man säger så. Men kommer göra i olika perspektiv och så. Kan berätta lite om de. De bor i Stockholm i olika förorter men ändå nära varandra. De är bästa kompisar och är nästan alltid med varanda. Det var lite hehe, jag kommer nog göra personbeskrivningar senare! Mhmm.. jag tänkte börja skriva ett tag sen göra "reklam" för bloggen för att se hur den blir. Själva novellen ska heta "Dreaming is believing". Jag suger på design och sånt så det skulle vara jätte jätte gulligt om någon kan erbjuda sig att göra en till mig. Jag hoppas att ni gillar novellen och stannar. Sååå nu kör vi! :)

RSS 2.0