Tjena mittbena!

Hahhahah, tjejer ni vill verkligen att Roza och Zayn ska bli tillsammans va? We will see what will happen.. hehe.
Du som sa att Louis inte hade någon flickvän så har han det, jag har skrivit på något kapitel om henne hon heter Melody men är inte med så mycket nu för att hon är utomlands. Men grejer om Louis kommer komma promise! Har redan lite idér. Fortsätt kommentera och ge mig lite idér så kommer nästa kapitel upp.
Kram! :)

Tumblr_lynknem4fg1r4c8oto1_500_large

BTW ett stort GRAAAATTTIS till söta, cheeky cheeky Harry i förskott! Beacuse tror inte att jag hinner skriva tomorrow! Men haapppy birthday sweetcheeks, you are eighteen now BIG BIG BOIII! :D

Dreaming is Believing - Del 23

Alla var jätte hungriga så vi gick till närmaste resturang och det var en turkisk resturang. När
vi kom in dit satte vi oss och personalen började viska och peka. Killarna var vana så de märkte inte. "Vad fan glor de på? Har de aldrig sett människor?" sa Roza argt, hon hatade när folk glodde på henne. "Mhmm, Roza har du glömt vilka du är med?" frågade Violet. Roza kollade runt. "Juste" sa hon och mumlade. Chefen för resturangen kom fram och börja prata att vi skulle få den bästa servicen och han sa vad som var på menyn. "No, its okey. Just treat us like normal people" sa Harry och log. Chefen insesterade och han var envis.
"Hey, guys!" sa någon bakom mig. Det var Liam och Danielle. Vi kramade om honom och jag skakade hand med Danielle som verkade jätte gullig men väldigt blyg. De satte sig ner och vi beställde mat.

Tumblr_ly3hfx05yy1qambhho1_500_large Tumblr_lowkemkjvz1qc3ouro1_500_large

Sabina's POV
"Men jag stannar hemma, orkar inte gå ut" sa jag. "Är du säker? Kom igen det blir kul. Ska du sitta hemma själv?" sa Roza och kolla på mig. "Ja, det är lugnt. Ni ska ändå shoppa och jag orkar inte. Det är lugnt jag lovar" sa jag och log. Hon skaka på hvudet och gick iväg. Jag orkade verkligen inte gå ut, det var en dag jag bara ville vara hemma och äta.
Tjejerna frågade en gång till om jag verkligen inte ville gå. Jag sa nej sen gick dom.
"Okey, Sabina. Vad ska du göra nu?"
Jag gick och rotade i kylskåpet men där fanns det inte mycket. Jag gjorde nudlar sen satte jag mig framför tv:n. Jag fick ett sms och det var från Harry. "Wanna do something?x" Varför inte? Hade ändå inget att göra.
"Sure, you can come over to my place. The girls are out shopping x"
Han skrev att han skulle komma om ungefär en halvtimma. Så jag börja fixa lite sen duscha jag och klädde på mig. Ett par shorts och en top.

Precis när jag blev klar plingade det på dörren.
Jag öppnade och där stod Harry, helt gullig. Jag gav han en kram och han kom in. "This is the first time, you are here right?" frågade jag. Han nicka och log "Actually kinda wierd, you guys have been at our place like 10 times and slept over.
But we haven't been here." Jag nicka instämande och satte mig ner. Vi snacka lite och bara hade det skönt. "I'm hungrig cant we make food?" fråga han.
"Shore, but our fridge is empty" sa jag och skratta.
"No, we can find something" sa han och gick till köket. Han rotade i kylskåpen tills han hittade köttfärs och pasta. "TANAAAA". Jag började steka köttfärsen och rörde om medans Harry
var bakom mig och hackade grönsaker, så jag såg inte honom. Efter en
stund blev han sådär seriös igen. "Sabina, I like you."
"You know that I like you too" sa jag och skrattade. "No I mean I like you like you" sa han seriöst. Jag var tyst i kanske 1 min och var fortfarande vänd så jag inte såg honom.
"Aren't you gonna say something?" Jag vände mig om och log. Jag gick fram och kysste honom och han besvarade kyssen. "Is that answering your question?" sa jag och log. Han nicka och kysste mig igen. Det här kändes bra. Verkligen bra.

När vi hade kollat klart på filmen, satt vi och bara snacka.
 "Ehmm, Harry. You know this between you and me. I really like you too, and wanna try. But can we like wait and tell the others? You know they gonna come with comments and stuff.
 Its not that im ashamed or something is just that.." "I thought exactly the same thing! We can tell when we are ready" sa han och log stort.
Jag kysste honom sen fortsatte vi bara prata.
 Efter ett tag ringde min telefon, Violet. "Hallå?" "Broo, vi är vid grillen vid huset och undrade om du ville att vi skulle bära med oss något hem?"
"Nej, det är lugnt åt precis, men när kommer ni hem?" "Om kanske 10min" Jag kollade på Harry med en allvarlig blick och han kollade på mig undrade.
"Aha, okej. Hejdå" sa jag snabbt
och klickade. "What?" "They are here in 10min" sa jag. "Shit, gotta go then." Han klädde på sig sina ytterkläder snabbt sen gav han mig en passionerad kyss sen gick han.

Fem minuter efter kom tjejerna in.
 "Hey, vad har du gjort idag då?" frågade Roza och slängde sig på soffan.
"Ingenting, bara chillat"
 De visa vad de hade köpt och det var inte lite saker. Vi satt och prata ett bra tag om allt och ingenting. "Hallå, vi hittade en klubb. Ska vi gå?" frågade Selina.
"JORDEN ANROPAR SELINA!
 Vi är bara 16 och man måste vara 18" sa jag. "Men kom igen, with good looking girls like us.. Please they cant resist" sa hon och gick catwalk.
"Du tror FÖR mycket om dig själv" sa Violet och skaka på huvudet. Vi andra skrattade och Selina stod där och lekte modell. "Please im Naomi Cambell" sa hon och vifta på sitt hår.
"Men kom igen, vi drar. Fan vad kul.
Vi kan säkert fråga om Harry och killarna vill med." sa Jordan och log stort. Alla vände sig om och kolla på henne.
"Är du hjärn? Vill du verkligen vara med första sidan på varje skvaller tidning? Aldrig i mitt liv.." sa Roza och skaka på huvudet. "Hon har rätt, vi kommer bli noticed.
Sen säkert finns det paparazzis överallt" "Im not ready.. Iallafall inte än." sa jag.
Vi bytte samtalsämne och bara pratade. "Men nu drar jag till Derek, tror jag sover över där" sa Selina och gick. "Hejdååååå" skrek vi innan hon stängde dörren.
 "Är det bara jag eller skulle inte detta bli våran tjejresa?
Nu är det bara killar i vägen" sa Roza surt. "Men var det inte det här ni ville?
Träffa killar för sommaren och ha kul?" fråga Jordan. "Jo men inte att vi skulle liksom splittras och alla går sina vägar."
 "Kom igen, skärp dig. Vi har träffat underbara kompisar både Zayn och dom plus Derek och dom som vi säkert kommer ha som kompisar ganska länge. Det har varit askul och sommaren är inte ens slut än. Selina har träffat någon som gör henne lycklig och Violet också vi borde vara glada" sa Jordan och Violet log stort.
"Mhmm.. Sant" sa Roza och log halvt.

 När vi satt och prata märkte jag att Roza hade försvunnit, så jag smög iväg till rummet. Jag gick in och stängde dörren.
"Girl, talk to me. Vad är det?" sa jag och satte mig på sängen. "Ingenting, asså jag vet inte" sa hon och satte sig upp. "Det känns fett wierd, liksom allting på samma gång. Från ingenstans så är vi kompisar med one direction liksom, alla har typ pojkvänner och det bara är för mycket grejer". "Det här handlar om Zayn ellerhur?" fråga jag. Hon skaka på huvudet.
"Det är inte det. Jag tror fan jag känner mig lite ensam. Alla har någon Selina har Derek, Violet har Niall och Jordan har Leo. Helt ärligt vill jag också ha någon att mysa med och snacka. Tro mig jag är glada för tjejerna men... aa."
"Men det betyder ju inte att du inte kan snacka med dom. De är fortfarande här för dig. Plus jag har ingen... Jordan's Leo är i Sverige. Så du kan alltid prata och mysa med mig" sa jag och hoppa på henne.
"Sant.. Jag lovar "den rätta" för mig, har säkert blivit påkörd av ett tåg" sa hon och skratta. "Eller så är bara tåget försenat ellerhur?" sa jag och log. "Kanske..."
"Men det här handlar om Zayn också ellerhur?"
 Hon kolla på mig och sucka. "Asså på något sätt ja.." "Gillar du honom eller vadå?" Hon förklarade vad hon kände. Att hon kände något men hon vet inte vad och
att hon ändå inte kan bli tillsammans med honom.
"Men grejen är också, här sitter jag och analyserar som om att han gillar mig.
 Jag vet ju inte det. Nej iallafall det skulle inte gå..
 Det är säkert något annat jag känner"  "Roza, sluta hålla det för dig själv. Gillar du honom?" Hon tveka sen skaka hon på huvudet. "Jag får väl bara vänta på det där tåget".
Vi satt och prata ett tag till när det plingade på dörren.
 Dom andra orkade inte öppna så jag fick gå. När jag öppna dörren så fick jag en chock av människorna som stod där.
ETT KAPTIEL NUU TANANA!! Den som gissar rätt på vem som plinga på dörren får ett länkbyte annars får ni vänta tills nästa kapitel. Den kommer ut när jag får fler kommentarer.. ^^ Förlåt känner mig taskig men behöver idér brooooos!!

Dreaming is Believing - Del 22

Jag luta mig närmare henne och hon gjorde det också. Våra läppar mötes och det kändes som det gick en stöt genom min kropp, detta var den perfekta första kyssen. När vi slutade kolla hon på mig och log stort.
Vi kollade ut och jag la min arm runt henne.
Efter ett tag bestämde vi att vi skulle gå. När vi stod utanför Zayn's dörr kysste jag henne igen, men denna gång länge. Vi gick in i och där inne var det jätte hög musik. De körde ett dans spel och vi ville också vara med så vi joina.
Tumblr_lx56mslwid1r989t5o1_500_large  Tumblr_lxqwhmajxz1qgl14po1_500_large

Sabina's POV
Vi var fortfarande hemma hos Zayn men nu sova alla. De enda som var vakna var jag och Harry så vi satt och snacka. Vi har faktiskt pratat hela kvällen och han har varit jätte snäll. Inte alls som jag trodde han skulle vara. Han var rolig också, det var ett plus.
"Okey, I dont get it. You mean pussys like cat pussys or like pussys you know pussys?" frågade jag undrande när han satt och förklara massa grejer. Han svara inte han bara log och blinka med ena ögat. "Harry, you got problems" sa jag och skaka på huvudet. När vi hade snackat ett tag ville Harry göra varm choklad.
 Så vi gjorde varm choklad med mashmellos sen satte vi oss
på sofforna ute på balkongen med filtar. "You know, you are not the person I thought you were" sa han och kolla på mig.
 Jag himla med ögonen och kolla konstigt på honom.
"Ehmm, thanks for that" "No no, I mean you turned up to be a funny, nice, cute girl. No offense.. but I thought you were a bitch" "Why is people always saying no offense before they say something offensive?" sa jag och skaka på huvudet.
 "I cant act surprise.. I was a bitch to you in the begninng.
Im so sorry but I dont know really why I didnt like you.
Dont say this to the other guys but you are my favourite now" sa jag och blinka med ena ögat. Han log stort och skrattta. "No problem. And I forgive you."
Han krama mig länge och satte sig på mitt knä. "Ehmm, Hazza. Go down" sa jag och försökte putta bort honom. Men det var lönnlöst, så han satt kvar där. Vi fortsatte snacka om allt och ingenting. När Harry blev tyst och kolla på mig. "You know I really meant it when I said you were a cute girl." sa han och log.
Jag rodnade och tittade ner.
"Dont blush, what happened with the though Sabina?" sa han och skrattade. Han visste verkligen hur man kunde förstöra "the moment".
Jag gav honom en mördar blick och börja slå honom. Han ramlade på golvet och tog mig med sig i fallet, så jag låg ovanför honom.
Jag fortsatte slå honom. "Okey okey" sa han och skratta. Han börja kittla mig, vände han på oss så jag låg under honom. "Stoooppppp it, HARRY STOP" skrek jag och vifta med armarna. Han tog tag i mina armar och hållde de ovanför mitt huvud. Sen sluta han skratta och blev seriös.
"Can I kiss you now?". Jag titta på honom seriöst.
Sen nicka jag lätt med huvudet.
Han kom närmre och kysste mig lätt på munnen. Hans läppar var mjuka och sköna. Kan man säga sköna? Iallafall så var de sköna. Det kändes som om min kropp blev ljusare på något sätt, gladare alltså.
Vi kysstes sen gick det överför till hångel. Det är sjukt hur fel man kan ha om en person.

Jordan's POV
"Wake UP" skrek någon i mitt öra.
 Jag vifta med armarna, sen fortsatte jag blunda.
Jag kände att någon börja hoppa på soffan där jag låg med huvudet på Violets knä. Jag kolla upp och det var Niall, som hoppa. Jag tog en kudde och kastade det hårdaste jag kunde på honom, han ramla baklänges.
"Hallelujah" sa jag och la mig igen. Men det gick två sekunder till innan, Niall kom och slog med kudden.
"Niall, do you wanna die?" sa jag och gav han en mördarblick.
Han skratta och sprang iväg, jag börja springa efter honom.
 Jag var ganska snabb så jag tog i honom.
 Jag hoppa på hans rygg och hängde där sen gick han in i Zayns rum med mig på ryggen. Där inne sov Zayn och Louis. Han kasta mig på dom och sprang iväg.
Zayn börja mumla och tog upp täcket.
Jag var trött så la mig imellan dom. Jag somna efter några sekunder.
Jag vakna igen efter en timma ungefär och då låg jag
kvar ensam på sängen.
Jag gick ut till vardagsrummet där satt Roza, Zayn, Harry, Violet, Niall och prata.
När de såg mig hälsa de på mig och jag satte mig ner.
"Can I ask how you ended up in my bed?" frågade Zayn.
"Ask the monkey over there" sa jag och nicka mot Niall. Han log ett ondskefullt leende. "Violet, hur? ... Äsch ska inte ens säga något" sa jag och sucka.
Violet log och kysste Niall.
När jag kollade på dom, saknade jag Leo. De var så söta tillsammans men jag ville också ha någon och mysa med, snacka med, och kyssa.
Jag ville ha Leo.
"Jordan, are you okey?" frågade Roza som hade kommit fram till mig.
Jag hade hamnat i mina egna tankar. "Yeah" sa jag och log.
"Come! Lets eat breakfast" sa hon och tog tag i min hand och drog upp mig från soffan.
Vi gick in i köket och där hade Sabina, Selina och Louis lagat pannkakor.
 Vi satte oss och hade en mysig frukost.
"What are you guys doing today?" frågade jag killarna. "Ehmm, Im sorry
 but we have borrowed you guys for today" sa jag och log stort. "You dont have to borrow, you can have us" sa Harry och blinka. Jag skratta och skaka på huvudet.
"But cant we go bowling or something?". Alla var med på det. Så vi diska och fixa lite sen drog vi hem och fixa oss.

"Vad ska man ha på sig när man kör bowling?" frågade Roza och rotade i garderoben. "Ehm, något enkelt. Jeans, leggings?" gav jag som förslag. "Du kan ha shorts, det är varmt ute.
Jag ska iallafall ha shorts och min rolling stones tjocktröja". Hon lyssna inte ens, hon satt och rota i garderoben. Jag väntade på Sabina som var i duschen sen gick jag in och duscha.
 Klädde på mig och sminka mig lite.
När alla var klara, gick vi ut på gården och vänta på killarna som skulle hämta upp oss.

"Mannen, jag har fett stora fötter. Säkert de har inte ens min storlek" sa Roza och skratta när vi letade efter bowlingskor. Vi delade upp oss i två lag.
Jag, Selina, Roza, Harry och Niall sen Sabina, Zayn, Violet och Louis. Liam var inte med han var hos Danielle fortfarande.
Vi körde jätte seriöst i början, tillslut blev det att vi bara larva runt. Louis sprang in på banan och dansa. Harry och Roza åkte slide på banan.
 När personalen kom förbi lekte vi som ingenting hade hänt och så forrtsatte vi spela. Mitt lag vann och vi börja hoppa runt och reta de andra.

"That was so fun" sa Sabina när vi kom ut från bowlinghallen. Alla hållde med. "Food time?" frågade Roza och log stort. Alla var jätte hungriga så vi gick till närmaste resturang och det var en turkisk resturang. När vi kom in dit satte vi oss och personalen började viska och peka. Killarna var vana så de märkte inte. "Vadfan glor de på? Har de aldrig sett människor?" sa Roza argt, hon hatade när folk glodde på henne. "Mhmm, Roza har du glömt vilka du är med?" frågade Violet. Roza kollade runt. "Juste" sa hon och mumlade. Chefen för resturangen kom fram och börja prata att vi skulle få den bästa servicen och han sa vad som var på menyn. "No, its okey. Just treat us like normal people" sa Harry och log. Chefen insesterade och han var envis.
"Hey, guys!" sa någon bakom mig. Det var Liam och Danielle. Vi kramade om honom och jag skakade hand med Danielle som verkade jätte gullig men väldigt blyg. De satte sig ner och vi beställde mat.

Kommentera gäääärna!! Det blir roligare då, ge lite förslag på vad som kan hända. Tror ni Roza och Zayn blir tillsammans? Eller kanske det kommer in en till person in i novellen.. Hahhahhaa im not telling yaaaa. xx

Behöver inte läsas om du inte heter Lina.

Till "Alice" och "Okänd".
Lina du suger, jag ser att det är du! Du vet jag ser på ip:adress. Sååå fuckin dålig. HAHAHAHAHAHAHA.

Dreaming is Believing - Del 21

"Violet?" sa han seriöst efter ett tag. Oh shit, tänkte jag och fick panik. Vad tänkte han säga nu.
Säkert att han märkte att jag gillade honom och det var inte bra. "Mhmm" sa jag nervöst och kolla ner på marken. "Okey, I gotta tell you something. Promise this is nothing going to ruin our friendship" "Okey, I promise" sa jag undrande. "I like you" sa han och titta på mig. Jag vågade inte kolla upp men jag kände hans blickar. "I think I like you more than a friend" fortsatte han. Jag kollade upp och titta han djupt i ögonen och log. "I like you too" Niall andades ut och skrattade."Damn, that was hard. I thought you didn't like me" sa han och log.
Jag skaka på huvudet. "No no, I like you too. But can we like take it easy you know.." sa jag och kolla frågande på honom. "No problemo. Just that I can be with you.. Its no problem". Jag log stort och pussa han på kinden. Sen fortsatte vi snacka på men nu hade vi våra händer ihop flätade.

Tumblr_lxe1tuxqlp1qcq0zgo1_500_large   Tumblr_lsrzjxasy81r1addzo1_500_large


Zayn's POV
"Is it me or was it a long time ago we were with Selina and the girls? Okey maybe not for you Niall beacuse you are with Violet almost everyday but you understand." sa Louis en kväll när vi bara satt hemma och tog det lugnt.
Niall log stort och kolla på Louis.
"Yes it was, should we ask them if they wanna come here and do something?" frågade Liam. Alla vände sig om och kolla på mig. "What?" "Is it okey for you?"
 "Why shouldn't it be and why are you asking me?" frågade jag och kolla konstigt på dom. Egentligen visste jag varför de fråga men jag orkade inte bara. Dom undrade för att nu när Roza har en kille kanske det blir jobbigt för mig och de vet att jag gillade eller gillar henne fortfarande.
"Just asking.." sa Harry och kollade bort. Niall ringde upp Violet och frågade om de ville komma över och det ville dom men dom skulle komma om ungefär en timma så vi fortsatte slappa framför tv:n.

Roza's POV
"Yeah, okey bye" sa Violet i telefonen och la på. "Vem var det?" frågade Selina som satt där i soffan
i Dereks knä. "Niall, han frågade om vi ville hitta på något och jag sa ja. Det var så länge sen." sa Violet tyst. "Fine by me, det var faktiskt as länge sen, jag går och fixar mig" sa Jordan och gick iväg.
 "Excusme ladies, but who is this Niall and the boys? Is it that boyband?" frågade Derek och kollade på oss. Vi var tysta så han fortsatte "Do you know the guys from that boyband? Are they not like 13 years old?" Vi tjejer kolla seriöst på varandra.
 "E-ee-h, no. Which boyband? This guys are our friends from way back" sa Sabina nervöst. "Aha okey" sa Derek och fortsatte kolla på tv:n som ingenting. Vad tur. Jag tror inte vi är redo än och låta folk veta att vi är kompisar med dom. Det kommer säkert gå runt sen kommer det fler fans som blir sura och folk kommer börja fråga massa saker.
Det kanske bara är Derek men man vet aldrig. Egentligen fattar jag inte. Vi är bara kompisar med dom, vi planerar liksom inte att gifta oss med dom sen sticka från landet. Varför ska folk bli sura på oss?
Vadå får dom inte ha kompisar eller vadå? Det är såna saker jag inte fattar och såna saker jag blir irreterad på. Vissa människor är väl bara konstiga.

"Måste vi helt ärligt åka dit?" frågade jag. Sedan den dagen Zayn såg mig kyssa Noah på kfc.
Har jag känt mig taskig och dålig. Grejen är att jag vill inte ha Zayn men
jag får inte ut honom från mitt huvud.
Och Noah han var bara där liksom han var inget speciellt. Kan man säga friends with benefits? Jag kände liksom inte något för honom men han är en bra kompis och inget mer.
Jag vet inte vad jag ska göra,
jag måste prata med Noah också. Det jag känner för Zayn måste det ju vara något men problemet är jag vet inte vad jag känner.
 Och hur mycket som helst Violet och Sabina tjatar om att jag ska prata med honom kan jag inte, jag skäms faktiskt lite. Det är det också. Varför ska jag skämmas? Han är inte min pojkvän, inte mitt ex, han är en kompis. Därför ska jag inte skämmas för att jag kysste en annan kille men det gör jag och jag vet inte varför.
Det skulle aldrig gå
att jag är tillsammans med honom, han är en kändis en kille från ett pojkband. Jag vill inte ha uppmärksamhet från att jag är Zayn Maliks flickvän.
Jag stannar hellre bakom "the spotlight", tack.
Jag tror han är mer åt bror hållet än kärleks hållet, om man säger så. Här sitter jag och
tar förhastade slutsatser att han gillar mig
och att jag kan få honom när jag vill. Kanske ska ta det lugnt först, men sa han inte någon gång att han gillade mig?
"Kom igen, det var länge sen. Han har säkert glömt det som hände i resturangen.
Roza det var två veckor sen skärp dig." sa Selina och la armarna i kors.
 Okej, vad kan hända. Vad han än säger får jag ta det där hos honom.
Jag sucka och gick till rummet och klädde på mig. Jag tog på mig ett par svarta leggigns, grå tröja och över det skulle jag ha en jeansjacka och ett par sneakers på mig.
När jag kom ut från rummet stod Derek ute i hallen och skulle precis gå men han stod och kysste Selina. Han kom fram och gav mig en kram. "Its going to be a right with that guy" sa han och log. Jag nicka och log fast att jag inte var så säker på det. "Yeah, we will see". Han log ett medlidande leende sen gick han.

"Thank you" sa Selina och smällde igen dörren på taxin.
Vi började gå mot deras hus. Som btw var stort, det var ett stort hus som ett slott eller mansion sen inuti så var det flera lägenheter och deras lägenheter
 var inte små asså. Vi gissade på att de var hos Liam så vi knackade på där men det var de inte. Sen visa Selina var Harry och Louis's lägenhet var och vi knacka på där men ingen där heller. Violet orkade inte smsa Niall och jag tänkte inte smsa Zayn så vi fick gå upp för trapporna till
de olika lägenheterna.
 Till sist knacka vi på hos Zayn, först var det ingen som öpnna. "Violet, är du säker han mena idag?" frågade jag henne. "Jaa, jag är 100% okej iallafall 98." Det kom inget svar så vi börja gå. Och precis när vi kom till trapporna öppnades dörren.
"Eeeh, sorry we didn't hear you. Come in" sa Zayn lugnt, han var inte
 lika glad som han brukade vara. Vid öppningen gav han alla en kram när han
 skulle ge mig en kram så varade den i 1sekund, det kanske är och överdriva 0.8 millisekund var det, det var inte ens en kram.
De andra killlarna satt i vardagsrummet, när jag kom in så hoppade Louis på mig och börja pussa mig på kinderna. "Hey to you too" sa jag och skratta.
 "I've missed you guys" sa han och hängde kvar. "Louis I've missed you too, but can you let me go?" sa jag och försökte putta bort honom. Han tyckte jag var tråkig och gick iväg jag bara suckade och log. Jag hälsade på de andra killarna som var glada
 att se mig skillnad från Zayn. Han satt i ett hörn och hållde på med sin mobil.
 Jag fattar inte att vi kan "bråka" två gånger och vi har känt varandra i några veckor, det är sjukt. Men jag vet inte ens om man kan kalla detta bråk, jag hade inte direkt gjort något mot honom. För att få mig på andra tankar, körde jag tv spel med de andra. Vi körde COD och det var jag, Harry, Liam mot Louis, Sabina och Jordan. Jag och Sabina var ganska bra på spel eftersom vi brukar köra det men Jordan hade nog aldrig i sitt liv även hållt i en spelkontroll.
Selina var tråkig och satt bara på soffan och smsade med Derek. De två hade faktiskt kommit varandra riktigt nära, han var nästan alltid hos oss.
 Jag skulle inte säga att de var tillsammans men någonstans där påvägen.
Violet och Niall satt i soffan och pratade sen så hade vi
Zayn som satt i hörnet. "Zayn, wanna play?" frågade jag för att vara snäll. Han kolla upp och var tyst i några sekunder sen skaka han på huvudet. Jag ryckte på axlarna och fortsatte spela.
"YEEEEES, WE WOON. WOHOO YEEAAAH." skrek Louis och börja hoppa. Liam skratta. "What, is it fun that you lost?" frågade Sabina som dansa runt med Louis.
"No im laughing beacuse you guys are wrong, we won you read our scoures". Jag börja hoppa och dansa. "YYEEEAAAH, WOHHO. SUCK ON THAT. AHAAA"
 Harry ställde sig framför mig och gjorde en bend over. "Yeaaaah shake that bottey, yeeaaah we won" Louis och Sabina blev tysta.
"Its not even a big deal" sa Louis surt.
Liam gjorde loser märket på sin panna. Vårat lag gjorde en grupp kram och vågen. Jag brydde mig inte ens så mycket om vinsten, det var bara kul och retas.
Efter ett tag när alla börja bli sura på oss för att de hade fattat att vi hade vunnit satte vi oss ner.
"What should we do?" frågade Niall som hade sin arm om Violet. "Have no idea" sa Sabina. "Have you guys eating dinner?" frågade Harry. Vi skaka på huvudet.
"Then let's eat".
"Yeah cant we cook food? Its fun!" sa jag och log stort. Alla kolla konstigt på mig med rullande ögon. "If you will cook it" sa Jordan. Efter några men och om bestämde vi att vi kör sten sax påse så att någon kunde laga med mig. När Sabina, Liam, Violet och Zayn var kvar, gick jag på toaletten. När jag kom tillbaka, så var de klara. Harry nickade in till köket och där satt Zayn. Fan alltså hade han förlorat. Han satt vid köksön så jag satte mig en stol ifrån.
Vi satt tysta i gud vet hur länge.
 "What should we cook?" frågade jag och log. Han ryckte bara på axlarna och hållde på med sina mobil. "Chicken, Pasta, Rice, Noodles?" Han fortsatte att rycka på axlarna. "Okey, lets do chicken with potato wedges" sa jag och gick fram till kylskåpet och frysen. Jag var helt vilsen där inne, hittade ingenting. Zayn kom fram och tog fram det. "Thank you"
Han gav mig bara en nick. Han tog fram grönsaker och så sen la han det bara på bordet och försvann. Okey, han kan vara sur men varför ska han hålla på så, han vet att våra vänner är vänner med varandra.. Om han försöker undvika mig så kommer det ju aldrig gå. Jag hållde på tina upp kycklingen, när jag hörde något bakom, jag vände mig om och där stod Zayn och hackade grönsakerna i ett förkläde där det stod "Im the BIG DADDY" på. Jag kollade på honom och försökte att hålla mig för skratt men det gick inte. Så jag börja skratta jätte mycket, han kollade på mig förvårnat.
"BIG DADDY" sa jag och skrattade, jag skrattade så mycket att det kom tårar. Han log först sen så börja han också skratta. Vi skratta så mycket att vi låg på golvet tillslut.
"The boys gave me it" sa han när vi hade lugnat ner oss. "Yeah, it fits you, Big daddy" sa jag och blinkade med ena ögat. Vi satt på golvet lutade mot lådorna.
När vi hade lugnat ner oss blev vi seriösa igen.
Han skulle precis ställa sig upp och jag drog ner honom igen. "Zayn?" "Mhm?" "Why dont you talk with me?" Han titta ner på golvet. "You know I miss my friend,
the one I can talk to and tell everything. I cant stand that you dont talk with me" fortsatte jag. Han kolla på mig och log. "I miss you too". Jag såg att det leende inte var helt, inte ett Zayn leende. Men ville jag inte förstöra mer så jag lät det vara.
"Friends?" sa jag och sträckte fram min hand. "Friends" sa han och tog den. Vi satt där och han berättade om något fan som hade kastat en bh i hans ansikte, jag bara skrattade och frågade märkliga frågor. "Uhhh, was it right size?" Han slog mig på armen. "Ahhhh" sa jag och putta honom. "Guys, it doesn't smell good" skrek de från vardagsrummet. "Oh, shit." sa jag och ställde mig upp. Kycklingen hade bränts men som tur var hade Zayn fler kycklingar. Så vi lagade maten och vi hade det jätte kul samtidigt. När vi blev klara dukade vi upp och alla kom in.
 "Wow, its beautiful" sa Jordan och satte sig ner. Alla satte sig ner och alla njöt av maten. Det var en rolig middag, vi hade det kul och mysigt. Eftersom jag och Zayn lagade maten fick de andra diska. Så vi gick och satte oss på balkongen och njöt av sommarvädret.

Niall's POV
När vi hade ätit klart hade alla andra stannat hemma för att kolla på film eller något men jag, Violet och Liam bestämde oss för att ta en promenad.
Eller Liam skulle bara med halvvägs eftersom han
skulle hem till Danielle.
"How long have you guys been here now?" frågade Liam Violet.
Hon funderade en lång stund.
"Im not shore but I think one month now or something" sa hon. "Wow, that long. When are guys going home?" frågade jag. "One month left" sa hon ledsent. Inom mig blev jag också ledsen att de skulle åka speciellt Violet. "Im going in here, bye see you guys later" sa Liam och svängde in. Vi gick runt en stund och prata sen bestämde vi oss för att gå in på milkshake city.
"Strawberry for me" sa hon och beställde.
Jag tog en vanilj. Vi satte oss ner och fortsatte prata. Det blev aldrig någon pinsam tystnad när man var med Violet. Det var så lätt och prata med henne.
Det kom förbi två fans. Violet blev lite tveksam sen
slappna hon av lite.
Fansen var snälla, de frågade ingenting om Violet, de bara log och sa hej till henne. De förstod att det var min grej och ingenannans.
 När vi var klara där gick vi runt och snacka. Det var en grej jag ville göra
ikväll men vet inte om jag vågade. Så jag var jätte nervös men Louis sa att jag skulle ta henne till en klippa så man kunde se solnedgången.
När vi kom fram
 till klippan satte vi oss, denna gång var det tyst. Vi satt bara och kolla ut. "Wow this is beautiful" sa hon och på mig. "Thank you for taking me here" Jag log och kolla henne djupt i ögonen. Jag luta mig närmare henne och hon gjorde det också. Våra läppar mötes och det kändes som det gick en stöt genom min kropp, detta var den  perfekta första kyssen. När vi slutade kolla hon på mig och log stort.
Vi kollade ut och jag la min arm runt henne.
Efter ett tag bestämde vi att vi skulle gå. När vi stod utanför Zayn's dörr kysste jag henne igen, men denna gång länge. Vi gick in i och där inne var det jätte hög musik. De körde ett dans spel och vi ville också vara med så vi joina.

NU ÄR KILLARNA TILLBAKA!! Vad tycker ni om? Niall och Violet? Iallafall här är ett kapitel, hope you like it. Jag var så snäll och gick bort en stund från pluggandet och gjorde ett kapitel. Im sooo nice heehe xx

Dreaming is Believing - Del 20

Roza's POV
"Can I get your number?" frågade han. Jag nickade och gav honom numret. De gick och vi andra gick till vardagsrummet. De undrade vad som hade hänt ikväll, jag förklara lite snabbt. Jag var trött så jag gick och la mig. Men jag kunde inte sova, det enda jag hade i mitt huvud var Zayn.

Tumblr_li6hp6hqhu1qdbbywo1_500_large Tumblr_ltwwvfl2ye1r2s7r3o1_400_large_large

Violet's POV
Killarna hade precis gått, alla andra sov fast jag kunde inte sova. Satt uppe och tänkte på Niall. Jag var aldrig såhär, föll aldrig för killar men Niall var speciell.
Det konstiga är att jag inte heller har känt han så länge. När Selina alltid hoppar i förhållanden och säger att hon gillar killen efter en vecka,
är jag alltid där och predikar om det dåligt det är om man hoppar in i förhållanden för snabbt och då har jag alltid rätt, hennes förhållanden/ på g med killarna håller inte så länge. Men just nu känns det bra, för Niall är så söt och gullig.
Visst ibland kan han vara lite barnslig men jag gillar det. Vill inte ha en kille som är fullt seriöst och leker vuxen.

Jag kanske orde smsa honom och fråga om han vill gå på en promenad. Men det är så sent nu. Klockan är halv ett. Han kanske sover nu, jag har hört att killarna jobbar as hårt nu. Men sa han inte att de var lediga? Okej, ifall jag smsar vad ska jag säga?
Oooh, det här var är så svårt. Vad ska jag göra?
Men om jag smsar han och han inte känner samma sak, har jag väl inget att förlora på? Han säger nej, sen behöver jag aldrig mer träffa
honom för jag har skämt ut mig. Men jag vill inte förlora honom som en vän.
Men Violet kör nu smsa, det är hans lost annars kom igen. Jag satt och försökte peppa mig själv och tillslut gav jag upp. Det var ingen idé jag inbillade mig kanske att jag gillade honom.

Nästa dag, så bestämde vi att vi skulle åka och bada i ett badhus.
 Vi packade ner allt sen så åkte vi. Selina ringde Derek, Fabian och Noah och de ville följa med,så vi blev många. Det var jätte kul  hela dagen var vi där och hade det skoj. "Cant we play the shark?" fråga Roza som lös upp eftersom hon kom på en sån bra idé.
Alla kolla på henne konstigt. "C'mon. I know you want to play it. Dont play so grown!" sa hon och
stänkte vatten på oss. Då kom Noah och lyfte uppe henne, bärde henne till rutschkanan. "NOAAAAAH, STOP! LET ME DOWN!" skrek Roza hela vägen ner från banan.
När de landa så hoppa hon upp på hans rygg och börja slå honom.
"Hahaha, you hit like a girl" sa Noah och skratta. "Do you want me to hit like a elephant?" sa Roza surt och kom över till oss. Noah skratta och
gick fram till henne och kysste henne på kinden.
Efter några suck och men körde vi hajen. Fast att jag inte ville erkänna det var det as kul. Selina och Derek var inte med, de satt i bubbelpoolen och "myste". Jag kalla det mer som åt varandra.

När vi hade fixat och oss och gått ut från badhuset.
Satte vi oss på en bänk och njöt av solen.
"Can we go and eat?" frågade Fabian som ställde sig upp och börja hoppa.
 "Yeah, im with Fabian" sa jag och tog armkrok med honom och vi börja gå mot tunnelbanan.
 Vi kolla bak och de andra satt fortfarande på bänken.
Fabian visa mig hans vattenflaska och jag fattade direkt.
Vi gick bakom de sen så hällde vi vatten på hela bunten. "OH MY GOD. MY HAIR IM GOING TO KILL YOU" skrek Sabina och börja springa efter oss. De andra fick också flipp och börja springa utom Derek som stod och skratta. Jag och Fabian sprang till tunnelbanestationen, där vi exakt ville ha dom. "Why did you do that? Now im wet. Seriously" gnällde Selina.
 "Yeah yeah, get over it. Its water you are not going to die" sa jag och sucka. Vi bestämde oss vart vi skulle äta och det fick bli oxford street. Det såg så kul ut, att alla fick gå blöta utom jag och Fabian. Vi gick in på kfc och åt. Vi beställde två stora "buckets" med kycklingar. Sen så satt vi där och åt. Jag njöt som fan, jag var helt utsvulten.
När jag satt och prata med Jordan hörde jag folk bakom mig, jag vände mig om och där stod Zayn och han såg inte så glad.

Zayn' POV
"Men beställ ni, så går jag och hittar bord" skrek jag till killarna som nickade. Jag hörde röster jag kände igen, jag vände mig om och där satt tjejgänget med tre andra killar.
Jag skulle precis gå fram och hälsa när jag ser att killen som sitter brevid Roza ger henne en kyss på munnen.
 PÅ MUNNEN. Där stelnade jag bara,
jag stod stilla och bara kolla ner. Jag visste inte vad jag skulle göra, kändes som om hela världen skulle gå under.
 Jag såg att Roza kollade på mig med förvårnade ögon, hon blev tyst och kolla ner. Vet inte om jag inbillade mig men det såg ut som hon flyttade lite ifrån sig från snubben. 
Jag vaknade av när jag kände någon som peta på min axel. "Man, how are you?" frågade Liam. "Nothing, im okey" sa jag och log fejkt. "Dont lie, I saw what happened" sa han och slog mig vänskapligt på ryggen. "You gotta talk to her" fortsatte han.
Jag log. "C'mon lets go and say hey" sa jag och gick fram. Vi hälsade på alla sen snacka vi lite. Sen jag och Liam tillbaka till vårat bord. "Why did it take so long time?" gnällde Niall. Killarna tog ett bord som låg en våning upp så de hade inte sett tjejerna. Vi förklarade och de nicka.
Vi åt sen klädde vi på oss och gick. Jag kollade om de var kvar där nere men de hade redan gått. När vi kom hem gick jag och la mig direkt i sängen.
 Jag mådde så dåligt, hade verkligen sumpat min chans, varför hade jag inte pratat med henne innan? Ja ja, sånt var livet man kan inte få allt man vill ha.

Violet's POV
När vi kom hem hade det redan blivit ganska sent. Derek,Fabian och Noah var här och vi satt i vardagsrummet och körde kortspel. Det var kul hur goda vänner vi hade blivit på dom hära få dagarna.
Men de var sköna och roliga.
Men kan inte säga att jag inte saknar Louis och gänget.
De var också sköna och roliga men mer på något annat sätt.
Idag var det lite konstig stämning när
vi hade träffat Liam och Zayn på kfc, Zayn betedde sig konstig och
 Roza också hon satt bara tyst och peta i sin mat. Jag hade faktiskt önskat att Niall också hade varit där men men vad ska man göra.

Jag skulle precis välja ett kort från Sabina's kort. När jag hörde ett "pling" på mobilen. Jag tog upp den och där stod det Niall
"Hey, you want to meet for a walk?xx" Jag blev chockad men glad så
jag knappade in ett snabbt ja och när och var. Vi skulle träffas på milkshake city om 20min. Så jag ursäktade mig från spelet och sprang och klädde på mig. Jag tog på mig ett par jeans, en hoddie och en mössa. Över det en jeansjacka och ett par nike sneakers.
"Vart ska du?" skrek någon från vardagsrummet. "Ut och träffa Niall" "Okey, be careful" skrek de precis när jag stängde dörren.
Jag satte mig i en taxi eftersom jag inte visste gå vägen dit, måste fan lära mig den tänkte jag för mig själv. När jag kom fram stod Niall redan där utanför.
Jag smög fram eftersom han stod med ansiktet mot andra sidan. "HALLO" skrek jag och skratta. "oh my god, you scared me" sa han och log.
"Yeah that was like the point" sa jag och gav han en kram.
Vi stod och kramades ganska länge. Han luktade så gott och hans kramar var så härliga.
"What should we do?" frågade jag. Han ryckte på axlarna och log.
"I dont know. maybe take a walk?" Jag log och nicka.
Vi började gå mot något håll. Vi bara gick pch prata på. Vi satte oss på en bänk efter ett tag och fortsatte snacka. "Violet?" sa han seriöst efter ett tag.
 Oh shit, tänkte jag och fick panik. Vad tänkte han säga nu.
Säkert att han märkte att jag gillade honom och det var inte bra. "Mhmm" sa jag nervöst och kolla ner på marken. "Okey, I gotta tell you something.
 Promise this is nothing going to ruin our friendship" "Okey, I promise" sajag undrande. "I like you" sa han och titta på mig.
Jag vågade inte kolla upp men jag kände hans blickar.
"I think I like you more than a friend" fortsatte han.
Jag kollade upp och titta han djupt i ögonen och log. "I like you too" Niall andades ut och skrattade.
 "Damn, that was hard. I thought you didn't like me" sa han och log.
Jag skaka på huvudet.
"No no, I like you too. But can we like take it easy you know.." sa jag och kolla frågande på honom.
"No problemo. Just that I can be with you.. Its no problem".
Jag log stort och pussa han på kinden. Sen fortsatte vi snacka på men nu hade vi våra händer ihop flätade.

Okej, nu måste jag fråga er en grej. Vet att detta låter töntigt men gillar ni min novell? Asså helt ärligt för det känns inte som det, vet inte varför med det gör bara inte det. Kan ni snälla rara underbara kommentera vad ni tycker så jag vet. Ni kan hjälåa mig och göra novellen bättre med era åsikter. Iallafall ett kapitel hääär. Inte världens bästa men it woorks! Men jag tror TROR detta blir kapitelet för veckan. För jag har så jäääääävla mycket plugg och massa gymnasium öppet hus jag måste gå på sorry. Men om jag hinner då lovar jag att skriva pööss pösss.

Dreaming is Believing - Del 19

Roza's POV
Vi stod sådär och kollade ut, det kändes inte som om de andra var med.
Men hörde de viska där bak, men jag orkade inte bry mig.
När "karusellen" började röra på sig, så gick vi och satte oss igen. "That was beautiful" sa jag och kolla ut. Zayn log och kolla på mig."You are beautiful" sa han och pussa mig på pannan.
Jag log och gav han en puss på kinden och luta mig mot hans axel. Zayn var bara en kompis, han menade så bara som en kompis. Jag gillade han bara som en kompis och man pussade väl sina kompisar på kinden... Eller?
Tumblr_lvsxxmfbyg1r53q9vo1_500_large 

Violet's POV
Dagarna gick och kom. Vi hade det jätte kul här i London. Men senast vi var med killarna var när vi var i London eye och det var en vecka sen. Efter vi hade varit i London eye så gick vi promenader i London sen hade vi alla åkt hem och sagt att vi skulle höras men det hade vi inte gjort. Men vi hade girl-time och det var skönt.
"Snälla, kan vi ha filmkväll ikväll?" gnällde Roza en dag när vi var hemma. "Ja, komigen. Det ösregnar" sa Selina och kolla ut. "Ja ja" sa jag och sucka. Jag som hade varit taggad på att gå ut och ha kul.
Vi satt och åt frukost och bara prata. Efter alla var klara och vi hade städat var klockan redan fyra. Vi vaknar alltid sent och vi är riktiga sömntutor. Så vi fick börja fixa för filmkvällen. Vi bestämde att jag och Roza fick gå ut och köpa allting för att de andra var för lata. Jag satte på mig ett par mjukis byxor, min YMCMB tjocktröja och min skinnjacka sen gick vi ut.

Vi båda ville ha frisk luft så vi gick till affärerna som låg längre bort. Vi tog en cigg sen prata vi bara på. "Du? Vad är det mellan dig och Niall? Vet att det var fett länge sen vi träffa dom men iallafalll" frågade Roza. Den frågan vet jag faktiskt inte vad jag skulle svara på.
Jag gillar han tror jag men
jag vet inte. Jag vet inte heller om han gillar mig och jag är en sån person som inte kan säga vad jag känner för att jag är rädd att jag inte får något tillbaka.
"Asså.. Jag gillar han tror jag. Jag vet att ni tycker han är en pajas men han förstår mig faktiskt och när han är seriös så är han så gullig" sa jag och halv log. Roza log och kollade på mig.
 "Du lyssna inte på vad vi säger, om du gillar han och han är förstående så go for it fan!" "Men tänk om han inte gillar mig? Vad ska jag göra?"
 "Du om han inte gillar dig så hes lost, du är en underbar tjej asså och jag har märkt på sättet han kollar på dig, som en big mac typ" sa Roza och börja as garva.
 Jag skrattade också och slog henne lätt. "Jag skoja men seriöst jag tror han gillar dig. Satsa prata med honom". Jag log sen fortsatte vi gå. Jag kanske ska tänka på att höra av mig men varför ska jag höra av mig om inte han har gjort det än?
"Men du och Zayn då? Jag hörde nog vad som hände i bollen?" sa jag med ett flin.
"Nej, asså. Han var bara snäll och krama om mig för jag var rädd och som sagt det är ingenting mellan oss och kommer inte bli det heller.
Jag kan inte han är en kändis det går inte. För det första fansen vi är bara kompisar med dom och de jaga oss tänk dig om jag blir tillsammans med dom ooooh herregud jag kommer bli hängd tror jag, för det andra mina föräldrar kommer hals hugga mig
 och för det tredje DET ÄR EN KÄNDIS!" sa Roza och det sista skrek hon.
"Shhh" sa jag och hållde fingret för munnen.
"Roza hör du själv vad du säger? Du tänker på vad alla andra kommer tycka och säga. Vet att det här låter töntigt men lyssna på ditt hjärta helt seriöst.
Du kan inte stoppa dina känslor" sa jag och hållde i hennes armar. "Men det går inte Violet han är som en bror typ och jag har inte ens känt honom länge heller.
Asså vet inte hur jag ska förklara. Det går bara inte." sa Roza och fortsatte gå. Gud vad jobbig hon är, alla vi ser ju att hon gillar honom. Vad ska man göra?
Jag tror hon gillar honom men att han är kändis det är det som förstör.

Selina's POV
Jag, Sabina och Jordan väntade på att tjejerna skulle komma hem med godiset och filmerna men det gick as segt. Om jag känner Roza och Violet rätt har de säkert stannat någonstans och börjat prata. Vi körde kort när jag fick ett sms från ett okänt nummer.
"Hey, what you doing?/Derek" stod det och jag tänkte först i kanske en sekund vem det var sen kom jag på det mulatten från köpcentret. Jag börja le stort och svarade tillbaka.
 "Varför ler du så stort? Vem är det?" frågade Sabina och försökte läsa smset.
"Ni vet den där killen från köpcentret?" sa jag och log stort. Båda skaka på huvudet. "Jo, han som hade en morfar, pappa eller vad nu var i Sverige? Mulatten?" sa jag och kollade efterblivet på dom. "Jahhaaaaa, den där överfina?" frågade Jordan. Jag log och nicka.
 "Han fråga precis vad jag gjorde. Helt ärligt trodde jag inte att han skulle ens höra av sig. Men hade fel tydligen" sa jag och mobilen plinga till.
Jag läste smset. "Han frågar om han och hans 2 kompisar kan komma förbi och kolla film. Eftersom jag sa att vi skulle ha movie night. Vad tycker ni?" sa jag frågande. "För mig är det ett stort OK mannen, kul med grabbar" sa Sabina och blinkade.
"Jag har min älskling så ni kan ta dom" sa Jordan och log. "Ehh, okej. Ingen fråga men ha kvar din lilla fula Leo" sa Sabina och det sista hostade hon. Jordan slog henne hårt. "AAAAAH. Jag skojade bara" Faktiskt så var Leo en jätte bra kille, han var omtänksam och alltid gullig och snäll.
Inte för hängig och inte för lost.
Han var perfekt för Jordan hon förtjänade verkligen en bra kille efter Alex.
Det var en kille som behandlade henne som skit.
 Leo kom när hon mådde som sämst och hjälpte henne upp pch det är vi verkligen tacksama för. "Men jag skriver att de kan komma då?" fortsatte jag. "Men hallå du kanske ska fråga Roza och Violet." sa Jordan.
"Nej då, det blir en överraskning" sa Sabina och log stort. Jag skrev till Derek att det gick och han fråga när de kunde komma, jag svarade när de vill och han skrev att de skulle komma
om en kvart. Vi börja springa runt och fixa oss men vi tog ändå på oss mjukis byxor eftersom det var filmkväll men vi såg inte för döda ut. Sen börja vi ta undan kläder och så som låg över golvet. Efter tjugo minuter plingade det på dörren.

Roza's POV
"Men kan du hjälpa mig bära då?" frågade Violet som höll i två feta godispåsar, 2chipspåsar och en läsk. Själv hållde man i en chipspåse och två läskflaskor.
Jag hjälpte henne bära sen tog vi bussen hem för nu började det ösregna igen. När jag öppnade dörren och la grejerna i hallen. "Kan ni hjälpa till och bära?" sa jag när jag gick in i vardagsrummet. Och där fick jag en chock, där satt inte bara tjejerna utan också tre andra killar och
 btw de var inte fula. "E--hhh, hey" sa jag förvirrat. Först tänkte jag på vilka kläder jag hade på mig för en av killarna var riktigt fin. Men sen kom jag på att jag hde ett par leggigns och en tjocktröja och det var ändå okej. Jag gick fram och hälsade. Killarna hette Derek, Noah och Fabian.
"Selina can you like help me in the kitchen?" frågade jag med en blick som sa whata fuck är det här. Hon ursäktade sig sen gick vi till köket. "Vem är dom här människorna och fan gör de i min kusins hus?" sa jag förvirrat. Jag var inte sur men chockad.
"Ehmm, du vet killen i köpcentret?" sa hon och jag tänkte efter en stund sen nicka jag. "Ahh, han med blåa kepsen är han. Och han undrade om de fick komma över.
Och jag tänkte att vi kunde ha lite kul blablabla".
Sant, jag hade inget emot det och det skulle kunna bli kul. Jag gick in i vardagsrummet där alla satt och snacka. Jag satte mig på golvet
 och lyssna på deras konversation. Jag kollade in den fina killen som jag nu visste hette Noah, han var också tyst. Så jag började prata med
honom om det vanliga grejerna och han var ganska rolig.
Han frågade om sverige
och om hur det var där och så. Jag var inte blyg av mig så jag satt och gjorde miner när jag berätta saker och han bara skratta på.
Efter ett tag så tyckte alla det var dags för film. Violet satte på filmen vi hade hyrt. Det var en film med Angelina Jolie och hon var en hemlig rysk spion typ. Den var bra.
Efter ett tag smög jag ut till balkongen och tog en cigg.
Jag satt där och Noah kom ut. "Hey, why out here?" frågade han och log. "Needed some fresh air" sa jag och visa ciggen. Han nickade och log. Han sa ett skämt och jag börja dö av skratt. "You have a really cute laugh" sa han och kolla på mig. Jag log och kolla på honom. "And you are cute" sa jag och börja gå in. "Are you coming?" sa jag och hållde upp dörren.
Vi smög in igen i vardagsrummet fast nu satte jag mig på en fåtölj och Noah kom och satte sig brevid mig. När filmen var klar gick alla dnra ut till balkongen fast jag orkade inte och det gjorde inte Noah heller så vi satt och prata. Jag märkte att han flörta som fan. När alla kom tillbaka satte vi på en annan film, nu var det en romantisk komedi. När vi hade kommit igenom halva filmen la Noah armen bakom mig. Först var jag lite osäker eftersom det var första gången jag hade träffat honom men sen tänkte jag bara go for it! Så jag lutade mig mot honom. Efter ett tag så pussade han mig på pannan och då kollade jag upp på honom och log. Då passade han på att kyssa mig, först kysste jag inte honom tillbaka eftersom jag blev så chockad men sen kysste jag honom tillbaka. Efter tag börja vi hångla inte sådär strssigt som vi åt varandra bara lugnt. Vi hånglade i ungefär 10min sen andades vi lite och börja hångla igen. Jag slutade och kollade på alla andra som satt och kolla på filmen, dom märkte men orkade inte bry sig utom Selina som jag såg le stort med tummen upp. Jag drog Noah till rummet. Vi satte oss i sängen och bara pratade.
Sen la jag mig ner och det gjorde han också. Så vi låg och bara snacka. Han sa roliga skämt helatiden och jag kissa nästan på mig måste
ha sett ut som en fisk på land eller något.
Efter ett tag blev han seriösare och kom närmare. Den här gången tog jag initiativet och kysste honom. Sen kom blev det över till hångel han blev mer och mer hetsigare och
först tyckte jag att det väl var okej. Men när han tog sin hand under min bh var det stopp. "Sorry, I didn't mean it. Its the first time you meet me I understand" sa han och log.
 Jag nicka och log. Jag kysste honom.
"Should we go to the others?" frågade jag och ställde mig upp.
Han nicka sen gick vi ut. Filmen var slut och de andra satt och prata. Fast Derek och Selina var inte där, oj undra vart de var någonstans. Vi satte oss ner och kom in i deras samtal. Det blev sent och killarna tyckte det var dags att dra. Så de började gå till hallen och sätta på sig skorna.
Jag gick och knacka på där Selina och Derek var - gästrummet. Jag orka inte vänta på svar så jag gick in och där satt dom båda på sängen.
De hade täcket om sig och Derek hade armen runt Selina på något sätt, det såg jätte gulligt ut.
"Derek, the guys are leaving" "Hes sleeping over" sa Selina och log.
 Jag blev lite förvårnad men visa inte det jag försökte flina diskret men det gick inte. "Hållkäften" sa Selina surt. "I didnt say anything" sa jag och stängde dörren.
"Hes sleeping over" sa jag till Fabian och Noah som stod och väntade. De flinade också sen sa de hejdå och gick ut. Noah kom fram och krama mig sen gav han mig en puss på kinden. "Can I get your number?" frågade han. Jag nickade och gav honom numret. De gick och vi andra gick till vardagsrummet. De undrade vad som hade hänt ikväll, jag förklara lite snabbt. Jag var trött så jag gick och la mig. Men jag kunde inte sova, det enda jag hade i mitt huvud var Zayn.
Tjaba tjena haallå! Här är ett kapitel. Det var inte så mycket om killarna men det kommer komma. Hoppas ni gillar det! Btw tack så mycket till de som har kommenterat, det värmer! ps som vanligt lite stavfel här och där men varsågoda!

Dreaming is Believing - Del 18

Louis's POV
De andra var för rädda så dom gick någon annan stans. Vi fyra gick runt en stund själva och
hade det kul sen mötte vi upp de andra.
"That was fun" sa Roza när vi hade kommit ut och var klara efter 4timmar. Alla nicka instämande. Vi gick en promenad för att ta luft sen gick vi mot Nandos och åt mat.
Tumblr_kr3vdqhaxg1qzkt7go1_500_large   Tumblr_lwopjihkt11r0i7cdo1_500_large
 Roza's POV
"Who's up for dessert?" frågade Niall när alla var klara. "Niall, are you serious we just ate!" sa Selina
och tog sig på magen. "So? Its food, I want ice cream" sa Niall och kolla i menyn. "I want too" sa Liam glatt. 
Då ville Violet, Jordan, jag, Louis och Zayn också ha så vi alla beställde en varsin
glass med olika grejer på.
De andra som inte hade beställt blev också sugna från ingenstans så dom satt och peta på våra glassar.
"Can I taste?" fråga Harry, han väntade inte på svar så han tog en sked och börja äta.
"Yeah yeah, just take how much you want" sa jag sarkastiskt. "I love the food here, its the best" sa Niall och tog sig på magen.
När alla var klara satt vi helt mätta och Violet börja knäppa
upp hennes byxor.  
"Är du seriös?" sa Jordan och kolla på henne med stora ögon.
"What to do. Är man mätt så måste man" sa Violet och sucka.
Fast att killarna inte fatta vad dom sa så börja dom också skratta, Violet satt där helt tyst sur.
 När vi hade lugnat ner oss så planera vi vad vi skulle göra.
"Seriously I have wanted to go to London eye for days now, can we just go?
Its dark now so its going to be beautiful" sa Sabina och
det sista sa hon sarkastiskt och kolla på mig. Jag log och ryckte på axlarna. Alla var med på det så vi tog på oss ytterkläderna sen gick vi.
Vi skulle gå utanför madame tussauds och möta upp Paul, killarnas liv vakt. För att nu skulle vi åka till "the city" och där fanns det mycket människor.
Killarna insisterade till Paul i telefon att de inte behövde någon liv vakt, att de kunde ta hand om sig själva. Och att fansen var jätte snälla och de skulle inte göra något.
"Yeah right" sa Jordan tyst och rullade med ögonen när Liam sa det där om fansen till Paul.
Men Paul var lika envis så vi var tvungna att ha med honom.

När vi var påväg till madame tussauds så gick jag med Zayn längst bak.
Vi pratade om musik och om hur det var att vara kändis.
 "Its feel good, you know. But sometimes you want a privatlife." Jag nickade förstående. 
"And its always some rumors that is never true.. Like now that im together with Jade from little mix.. Thats not true" fortsatte han sen.
Jag stanande och kolla på honom. "Seriously?" frågade jag förvårnat. Han stanna också, han log och kolla på mig. "Haha, yeah." "We have always thought you guys were together" sa jag och kollade konstigt på honom. "I told you when we talked skype, that im single" sa han och kolla mig djupt in i ögonen.
Den här gången vände jag inte bort blicken. "But I thought you guys like got together some day after or something" sa jag och kolla honom i ögonen. Han log och bet sig i underläppen.
Okej, Roza kolla bort nu.
Han är en KOMPIS inget mer. Han är känd, tänk hur det skulle vara för dig att vara ZAYN MALIK'S flickvän,
det skulle vara knas. Vi stod så i kanske 2min men det kändes som 45.
Jag vände bort blicken först. "Maybe we should keep going" sa jag och kolla ner. Han nicka och börja gå. Det här var sjukt.
Jag brukade aldrig tycka saker är pinsamt och rodna.
Det är inte jag, jag är alltid den som skämmer ut mig men skiter i vad folk tycker. Vad är det här... "Roza, where are the others?" fråga Zayn och kolla runt när vi kom runt i hörnet. "Oh my lord, we must have lost them.. When we were standing there and... talked" sa jag nervöst. "Do you know the way to madame tussauds?" forsatte jag sen. "Ehhmm, no. I was just following Louis" "Same here, call them". Han tog upp mobilen och ringde Louis. "Follow me" sa Zayn när han hade pratat klart i mobilen.
Vi gick långt och mellan olika hus.
 "Ehh, Zayn it didn't take this long to go from madame tussauds before" sa jag och kolla runt.
Det fanns inga människor, det var dött.
 Han ringde Paul och Zayn försökte förklara vart vi var.
Jag såg två tjejer som stod med öppna munnar och kolla på oss.
 Det var antagligen fans.. Jag log mot dom. "Zayn, look" sa jag och nickade mot tjejernas håll.
Zayn vinkade och då skrek dom och börja hoppa. "Damn..." sa jag tyst. Zayn skratta. "Lets ask them for the way" sa jag.
"Yeah, Paul sad hes going to call me up, when he has figured out were we are. And that can take time" sa han och sucka. Vi gick mot tjejerna. "Hey girls" sa Zayn och log stort. "He-e-eee-y" stamamde en av tjejerna. Den andra stod bara tyst . "Whats your names?" frågade jag och log mot tjejerna som verkade vara i 11-års åldern. "I'm Savannah and this is Mary" sa hon som sa hej.
Mary kollade på mig helatiden och jag blev lite rädd.
Vi stod och prata med de en stund, efter ett tag släppte tjejerna lite.
"Are you to together?" frågade Savannah. Shit den frågan som jag förskte undvika.
Zayn kolla på mig och log.
 "No, we are not. We are good friends" sa jag och kolla på Zayn.
Som såg lite besviken ut.
"Aha, okey. Beacuse you look really cute together" sa Mary tyst som hade varit tyst hela den härtiden. Både jag och Zayn log men kolla bort. "Girls, can you help us with something?" frågade Zayn efter ett tag. Båda nicka glatt.
 "Do you know were madame tussauds is?". De förklarade vägen.'
 Och det var inte alls långt vi hade bara hamnat på andra sidan.
 "Thank you girls, we gotta go now" sa Zayn och log. "Can we get a hug?" frågade Savannah. "Of course" sa Zayn och gav tjejerna en kram. "Roza, can we get a hug?".
Jag blev jätte förvårnad men blev glad. När jag gav Mary en kram så krama hon om mig länge.
"I like you. You should get together with Zayn I think" viskade hon tyst i mitt öra.
 Jag skrattade och sen gav jag Savannah en kram. Jag frågade om tjejernas twitter och de fick jag sen sa vi hejdå.

Vi börja gå sen efter 10min kom vi fram till madame tussauds. Vi såg de andra nästan direkt. Vi sprang fram till dom, det var nästan en timma sen vi hade sett dom.
"Mhmm, what have you guys done all this time, hoggi hoggi" sa Jordan och flinade.
Jag slog henne på armen och det var inte lite hårt.
Hon tog sig om armen och blängde surt på mig. Killarna som inte visste vad hoggi hoggi betydde, kollade konstigt på mig och undrande varför jag slog henne. Jag bara log och bytte samtalsämne. "Where is Paul?" frågade jag. "Hes in the car, he has been so worried" sa Liam och peka på bilen. Alla gick in i bilen och jag hälsade på Paul som satt i förarsätet. "Hey, I'm Paul" sa han och skaka min hand. "Hey, I'm Roza" sa jag och log. "Ahh so this is Roza" sa han och kolla på Zayn. Jag kollade frågande på Zayn som kolla surt på Paul. Jag orkade inte bry mig. Vi börja åka och alla satt och prata. "London eye, right?" sa Paul och kolla bak på oss. Alla nicka och Niall börja skrika glatt, Louis var inte sen efter att hänga på Niall. Bilen lät som en djungel, jag undrar vad folk som åkte förbi oss trodde. Vi tjejer hållde för öronen. Jag kollade på Paul och han såg vanlig ut, så han måste vara van.

När vi kom fram så gick vi till kön. Men Paul ville att vi skulle slippa stå i kön och att få gå in direkt för att fansen och att det var för många människor där.
"No, Paul we will stand here like normal people" sa Zayn och ställde sig i kön, vi andra följde efter honom. Paul mumlade något men kom efter. Det tog jätte lång tid så vi stod och prata om tjejer. "What girls do you like?" frågade Sabina
och kollade på killarna. Det kändes verkligen att vi kunde snacka med dom om allt, som om de var en i gänget liksom. Okej kanske inte prata om allt, men de är sköna och jordnära. "I like girls that are sweet and have a sense of humor. Exactly like Danielle. I love her so much" sa Liam och log. "Ahh, sooo sweet" sa alla tjejer samtidigt. "I like girls that are sweet, beautiful, funny" sa Niall. "Sweet" sa jag. "And yeah like to eat" fortsatte han.
"And here we go" sa jag sarkastiskt. Alla skrattade.
Jag märkte att Niall kollade på Violet när han pratade och på sista tiden har jag faktiskt märkt att de har kollat in varandra men har aldrig tänkt på det.
Och nu kollade Violet in honom lika mycket och hon rodnade.
Alla blev tysta och kolla på dom. Louis hostade så att de skulle sluta och båda blev röda i ansiktet. "Ehmm, that was... yeah." sa Jordan och skrattade. Vi stod och prata när vi såg att folk började samlas runt oss eller det var mest tjejer. "OH MY GOD ITS ONE DIRECTION" skrek dom. Alla börja skrika och dra i killarna för att de ville krama killarna. Jag fick panik och började backa bakåt. Paul kom till undansättning och började dra i oss allihopa, helt ärligt vet jag inte hur han lyckades för vi var liksom tio personer.
Vi fick gå in till något rum där vid London eye och alla andades ut. "This isn't the time to say 'I told you so'" sa Paul och kolla på oss med armarna i kors. Killarna kollade surt på honom och vände sig mot oss. "Girls we are so sorry, this wasn't meant to happen" sa Liam med en ledsen blick. "Guys seriously dont be sorry, its not your fault." sa Jordan. "We understand if you dont like to be with us.. Like the last time" sa Zayn och kolla mig i ögonen. "Guys are you serious? What to do if your friends are a little bit famous? We can handle it" sa jag och kolla på honom och log. Killarna andades ut och log stort.

Nu fick vi faktiskt ta den speciella vägen till själva "karusellen" det fanns inga men om det sa Paul. Vi fick komma in i en såndär stor "boll". Eller vi delade på två eftersom vi var många. Jag, Jordan, Selina, Zayn och Harry i en sen resten i en annan. Jag var lite höjdrädd så jag satte mig medans de andra stod upp. "Are you scared?" frågade Harry med ett flin.
Jag nicka och log svagt. Harry skratta och fortsatte och kolla utsikten.
"Are you okay?" frågade Zayn mig och satte sig ner. Vi kom högre och högre upp och
det blev läskigare. Jag skaka lätt på huvudet.
"Its okey, I promise" sa han och satte sig närmare.
Han tog min hand tills vi kom längst upp. "Come" sa han och gav mig hans hand.
Jag tvekade sen tog jag den och gick med honom. Han ställde sig vid kanten och kollade ut.
"Isn't beautiful?" sa han och kolla ut.
"It really is". London med dess lampor på kvällen och alla hus, det var verkligen fint. Vi stod där och han la armen om mig.
Jag log mot honom och la armen om hans midja och lutade mig mot hans bröstkorg.
Vi stod sådär och kollade ut, det kändes inte som om de andra var med.
Men hörde de viska där bak, men jag orkade inte bry mig.
 När "karusellen" började röra på sig, så gick vi och satte oss igen. "That was beautiful" sa jag och kolla ut. Zayn log och kolla på mig.
"You are beautiful" sa han och pussa mig på pannan.
Jag log och gav han en puss på kinden och luta mig mot hans axel. Zayn var bara en kompis, han menade så bara som en kompis.  Jag gillade han bara som en kompis och man pussade väl sina kompisar på kinden... Eller?
Försökte göra ett ganska långt och bra kapitel. Vad tycker ni? Komigen ni får säga vad ni tycker det är mycket roligare då.. Man blir peppad och jag vill gärna veta what you guys think! Men detta kapitel handla mycket om Roza och Zayn. Jag ska göra mer om N&V. Eller vilka vill ni veta om? TELL ME! ;)
Jag tror inte att det kommer bli något kapitel i helgen men vi får se jag ska försöka! VARSÅGODA! :) ps det kanske finns lite stavfel här och där men ni fattar.

Dreaming is Believing - Del 17

"Okey okey, im sleeping at Harrys" sa jag. "Are you not asking me if its okey?" frågade Harry och kollade på mig. "Nope" sa jag och log stort. "But I can sleep here. Liam have a extra room too. Right?" fråga Jordan. Harry nicka. "Okey good night. Im going to try to find that room in this mansion" sa Jordan och gick iväg. Resten av oss gick ut till de andra lägenhterna.

Tumblr_lxht0fac571qdon66o1_500_large 389940_164960713612229_100002949057779_277859_1258251753_n_large

Zayn's POV
Vi sa godnatt till dom andra, sen gick vi in till min lägenhet. Vi satte oss i soffan och båda var helt tysta. "Ehmm, I think im going to sleep now. Can you show me the room?" frågade Roza och log. Vi gick in till ett rum som låg brevid mitt. "Nice, it looks very nice" sa hon och kolla runt. "Haha thank you, if you have sisters like me everything looks decorated". Vi skratta och sen kolla vi in i varandras ögon och allt blev tyst. hon vände blicken snabbt. "Do you want to borrow something to sleep in. I have t-shirts" sa jag och log stort. "Ahaa, I thought you didnt own shirts." sa hon och skratta. "Yes, I can borrow one if its okey" fortsatte hon sen. Jag hämtade tröjan från mitt rum sen gav jag den till henne. "Good night, if you need something feel like home" sa jag och stängde dörren.

Roza's POV
Jag bytte om, släckte lampan sen la jag mig i sängen och satt inne på facebook och pratade med Emelie. Jag la mobilen åt sidan och la mig ner och bara kolla i taket.
Jag kunde inte sova så lätt hos andra, det tog alltid tid. Spelar ingen roll vem det var, inte ens
 hos Selina eller Jordan.
 Efter jag hade försökt sova i över en timma knackade det på dörren.
 Jag svarade inte och dörren öppnades, det var Zayn.
"Are you sleeping?" viskade han. Jag vände mig om och log mot honom.
"No I cant sleep". "Not me either, cant we talk?" frågade han och kom närmare.
Jag klappade på sängen och han satte sig vid mina fötter.Vi pratade ganska länge
"You want to go the balcony and take a smoke?" frågade Zayn och kolla på mig. "Yeah sure" sa jag och ställde mig upp. Vi gick till balkongen och det var jätte kallt ute och jag hade inga kläder
bara Zayns t-shirt medans Zayn hade mjukisbyxor och en tjock tröja. Jag darrade eftersom de var jätte kallt. Zayn kolla mig och sa "Here, take my sweater". Jag hade inget val eftersom det var jätte blåsigt, jag tog tröjan . "Thank you" sa jag och log. "Its okey".
 Vi satt i balkongen och snacka lite.
Sen blev vi trötta och gick till rummet Zayn satt där med mig och vi pratade
ganska länge om allt och ingenting.
 Han var jätte snäll och gullig.
Jag märkte att vi hade somnat när jag vakna nästa morgon för Zayn låg
 brevid mig i sängen men han sov.
 Jag hade ingenting att göra så jag satt på mobilen och kollade lite på Twitter
jag såg att Sabina hade skrivit "Getting ready to go out with some friends".
Jag förstod att dem hade vaknat så jag börja röra på mig men jag ville inte väcka Zayn så jag låg kvar. Efter ungefär 10min så hörde jag att det plinga på yttedörren. Zayn vaknade  av
"plingen" "Good morning" sa han och gick upp till dörren, jag log och satte mig upp. Jag hörde han prata med några sen kom tjejerna in i rummet. "God morgon, hur har det varit att sova här då?" frågade Violet och satte sig på sängen. "Ehh, jag sov... normalt.. i en säng" sa jag och kolla konstigt på dom. "Skönt, att du fick sova normalt. Här fick man trängas med Sabinas feta rumpa i sängen.. Du fick iallafall sova själv" sa Jordan med en sur blick på Sabina.
Jag kolla ner och va tyst. "Roza?" sa Selina. "Du sov väl själv?" fortsatte hon.
Jag kolla upp på dom ett litet leende. "Asså.." "DRIVER DU MED MIG?!" skrek Selina.
"Men hållkäften, överdriv inte. Vi satt och prata hela kvällen här sen råka han somna i sängen punkt
slut inget mer." sa jag och börja klä på mig mina kläder. Dom kolla på mig och skratta.
"Ni gjorde väl ingenting?" fråga Sabina tyst. "Snälla, killen är snäll och gullig men det är
verkligen inte så plus så har han ju en flickvän." sa jag och rulla med ögonen. "Aha, det visste inte jag. Vem?" frågade Violet. "Jade" "Aha, från little mix?" Jag nicka. "Hon är jätte gullig" sa Sabina och log. Jag nickade instämmande och log. "Vad ska vi göra idag då?" sa jag och satte mig på sängen.
"Shopping?" fortsatte jag och log stort.
"Ehhm, vi har liksom redan lovat att vara med killarna idag" sa Jordan tyst. 
Jag kolla på alla och dom kolla ner. "Men.... Vi har ju redan varit med dom" sa jag surt.
"Men vad ska jag göra? De frågade om vi kunde göra något och vi sa ja" sa Sabina. Vi gick ut till killarna som satt och åt frukost. Jag hälsade på alla och vi satte oss där det fanns plats eftersom vi var så många och åt frukost. Vi pratade men alla var inne i maten. "What to do today?" frågade Selina när alla blev tysta. 
"London eye?" sa Sabina. "But is to early to go to London eye is only twelve in the morning" sa jag och
 kolla på Sabina . "Shes right" sa Zayn och kolla på mig "Its to early, we can do something now and then
we can go to London eye later" fortsatte han sen. 
"Lets go to Madame tussauds" gav Harry som förslag. Alla var med på det, men vi tjejer var tvungna att åka till lägenheten och byta om och duscha.
Så killarna väntade hos dom och vi tog taxi hem.

Louis's POV
"Did you have fun last night?" frågade jag Zayn med en retsam blick.
"What? What are you talking about?" sa Zayn som hade fastnat med blicken på tvn. "Yeah, you know what am talking about.. Roza" "Louis.. She slept her she didn't marry me. Its like Selina slept at Harrys place gonna tease him top?" sa Zayn som tog bort blicken från tvn och kollade på mig. Fan, han kom på något men nu var det inge kul och reta längre.
Men vi vet ju att Zayn gillar Roza
 ganska mycket men han vill inte erkänna det.
"You like her, right?" frågade Liam. "Guys.. Can we just watch the tv?" sa Zayn som satte på tvn efter jag hade stängt av den. Jag stängde av den och satte mig framför tvn. Zayn sucka och kolla på mig. "What do you want, Lou?" "I want you to tell us if you like her or not. If you dont, we just gonna let it go" sa jag med ett flin. Zayn kolla på alla och sucka. "Yes, I like her so fine?" sa han surt. "But I know she dont like me" fortsatte han. "How do you know that?" fråga Liam.
"Atleast I know she dont like me in the same way I like her.. I think she only like me as a friend and no more." "Have you told her that you like her or something?" frågade Harry. "Yeah, but she didn't say anything back.. Yeah yeah
we should just let it go.. We will take the days as they come" sa Zayn och gick och duscha.
"We should do a plan and talk w--" var det enda jag hann säga innan Liam stoppa mig. "NOOOOO Louis everytime you come with a plan we always get in to problem.
Its Zayn and Rozas problem not ours." Jag nicka surt. Men Zayn gillar verkligen henne och någonting måste ju hända snart. Om det inte gör det, så kommer Louis alltid på något, tänkte jag för mig själv. När vi hade kollat tv ett tag kom tjejerna, vi tog bilen sen åkte vi iväg.

Det var jätte kul på Madame tussauds, vi tog massa bilder och hade kul.
De hade en xfactor bås där och vi alla trängdes i rummet och börja sjunga. Ja, det lät lite konstigt eftersom tjejerna.. jaaa dom sjöng ju som dom sjöng.
Det fanns en liten spökrunda och dom ända som vågade gå var Violet,Roza,Niall och jag.
 De andra var för rädda så dom gick någon annan stans. Vi fyra gick runt en stund själva och
 hade det kul sen mötte vi upp de andra.
"That was fun" sa Roza när vi hade kommit ut och var klara efter 4timmar. Alla nicka instämande. Vi gick en promenad för att ta luft sen gick vi mot Nandos och åt mat.
Fööööörlåt verkligen!!!!!!! Men jag är såå upptagen nu för tiden, sorry. Kärlek till alla som stannar, ni är jätte söta! Men jag ska försöka göra ett till kapitel imorgon men nu ska jag lägga mig är as tröööött! God natt! :)
ps Kanske inte intressantaste del, men men det kommer!

SOOOOORRRY!

FFöööörlåt förlåt förlåt! Jag har varit upptagen med skolan, sova och ni vet går i nian nu så massa öppet hus! Men nästa del kommer ikväll JAG LOOOOVAR! Sorry ännu en gång... pöösss

Happy birthday ZAYN!

Tumblr_lxnsunwbmz1r8z7a7o1_500_large


Dreaming is Believing - Del 16


Roza's POV
Efter ett tag släppte gråten. "Im sorry, I didn't mean to like start and cry and make everything
dramatically." sa jag och torkade bort tårarna. "No, its cool" sa han och log. Jag gick fram till honom och kramade honom. "Im sorry for the things I said. You know that we couldn't hang out with. I would love to hang out with you guys, if you still want to hang out with a bunch of idiots" sa jag och tittade ner. Han log sitt stora leende. "I think that bunch of idiots are cool to hang out with and of course I want to be with them". Jag kollade upp och log mot honom. "Thank you" sa jag och kramade han igen. Han pussade mig på pannan och vi bara stod där. Vi gick in igen och i vardagsrummet satt alla tysta och kolla på oss.



Tumblr_lp0nwwnkll1qftfneo1_500_large  26764444-26764445-large_large

Liam's POV
"Can we just watch a scary movie?" skrek jag för ingen lyssna alla prata i mun på varandra.
"No, we watched a scary movie at the cinemas, so hell to the nooooooo" sa Sabina som verkade vara
väldigt rädd för skräckisar. "You can sit with me Sabina" sa jag och log ett retfullt leende.
"HA, you think. Im not watching a scary movie. Okey I can sit in the kitchen when you guys are watching" sa hon surt. "Okey, its done we are taking one comedy and one action. Finito!" skrek Selina och alla blev tysta. "Yeah yeah" sa alla surt och nicka. "Im just going out for a minute" sa Zayn tyst och gick ut till balkongen.
Alla blev tysta tills vi hörde balkong dörren stängas. "Is it just me or was Zayn really pissed off today in the car?" sa Jordan tyst.
"Yeah he was, hes never like that" sa Harry och alla nicka. Jag hörde ljud från att folk skrek ute i balkongen.
"Do you guys hear that?" viskade jag. "What?" sa Violet. Nu hörde man det tydligt, dom skrek på varandra.
 "Ohh, shit. We haven't known each other for 3days, and we are already fighting. WOW" sa Sabina och kolla ner.
"But I think that Zayn like her and he got sad you know. Does Roza like him?" sa Niall tyst. "Actually we dont know, beacuse shes always like no famous people, I cant blablabla" sa Sabina och suckade. Vi hörde balkongdörren stängas och öpnnas och alla blev tysta. Sen efter någon sekund så kom båda in. "Heeeeeey...." sa Roza som såg
ut som hon hade gråtit. "Hey, we have chosen movies now!" sa Louis och log stort. Vi valde att inte ta upp det, för att det var dears två problem och inget med oss andra att göra. Båda två log sen satte de sig, Zayn brevid mig och Roza brevid Violet. "Okey, now is the problem. Who can go and rent the movies?" frågade Louis och kollade runt på oss alla.
"Okey I can go" sa Sabina och Harry samtidigt. De kollade på varandra och var tysta. "Awesome then you are two"  sa jag och log. "Dont forget to buy snacks" sa Jordan. "Hey, thats my line" sa Niall surt och vi alla skratta. "And CANDY" skrek Selina. Harry och Sabina gick båda upp tysta och klädde på sig jackor sen gick dom. Vi andra fixade lite med sofforna och tog fram en madrass så några kunde sitta där.

Harry's POV
Vi gick i tystnad till ett centrum som låg liten bit från vårat hus. Jag ville fråga henne varför hon inte gillade mig och alltid kollade snett på mig. Men jag vet inte om det var rätt tillfälle nu liksom. Okej, jag kör bara tänkte jag.
"Sabina?" sa jag tyst fast hon hörde. "Mhmm?" sa hon surt och stannade. "Why dont you like me?" frågade jag och kollade henne i ögonen. "Ehh, what are you talking about?" sa hon och kollade in i mina ögon. "You know what Im talking about. Its like you dont like me, you always look at me in a funny way, like im dirt or something. I see when your talking with my and the other fellas" sa jag och kollde bort. "Harry.. Its just that you know on your guys videos,
twitter and what you now do. You always look like the one who thinks hes the best and
better than
 all of us and you always look like your stuck up.." sa hon och kollade ner. Är det verkligen
så hon
tänker om mig? Okej, visst jag har hört det förut men jag trodde att nu när vi hade hängt med dom
lite att hon iallafall inte skulle tro det längre. "Okey and now after we have been with you guys a few times, you dont look like that. Maybe it was my fault to judge before I even knew you. But you know when it comes to celebs you just judge becasue, you never get the chance like we did to meet them." fortsatte hon. "Im sorry, I really Im" sa hon och kolla på mig. Jag log och gick fram och krama henne sen börja jag gå mot affären. "Harry, whaata? Its that" sa hon förvirrat. Jag stannade och kollade på henne. "What can I say? You told me why you didnt like me, then you apologized.
That was all I ever wanted" sa jag och log.
Hon log ett tacksamt leende sen börja vi gå. Vi prata ganska mycket 
påvägen,
när hon inte var sur så verkade hon sen skön person.
Vi tog två filmer, köpte 2kilo godis,
4chipspåsar och 3läskflaskor, så det var lite tungt och bära men
 vi klara oss.
När vi kom tillbaka och när jag precis öppnar dörren ser jag någon som flyger förbi dörren på golvet. Vi går in och ser att alla sitter i en hög och skrattar. "Eh, what are you guys doing?" frågande Sabina. Violet sa något på svenska och log stort.

Vi fixade filmen och alla satte sig ordentligt. På madrassen satt Roza, Zayn, Jordan och Liam. Soffan satt Violet, Niall, jag och Selina och på fåtöljen satt Selina och Louis. Roza och Zayn satt och diskutera vem som var den onda i filmen och de prata inte lågt. "Shh, guys be quiet" sa Liam. De blev tysta sen börja de igen. "SHUT UP" skrek alla samtidigt och kasta en varsin kudde på dom. "Hey, guys.. Chill chill ya know" sa Roza med en wannabe gangster röst.
Då tog jag en kudde och slog hennes bakhuvud eftersom jag satt bakom
henne. Hon vände sig om sakta och kolla på mig. "Its on Curly boy, Its on" sa hon
och tog en kudde och börja slå mig med den.
Sen så startade världens största kuddkrig, alla slog och allt och alla. Alla skrek och hoppa runt som djur. Jag gick och gömde mig i köket sen hoppa jag frsm när någon gick förbi och slog den i ansiktet.
Det var Sabina. "Really shouldn't have done that". Jag börja springa runt köksön och hon
sprang efter.

Selina's POV
När alla var trötta och hade lugnat ner sig. Så satte vi oss igen. "Cant we keep watching the other movie?" frågade Niall. Så vi satte i filmen och alla satte sig ner.

När filmen var slut så var klockan ganska mycket. Jag kolla runt och de flesta hade somnat utom Roza, Jordan, Zayn och Harry. Vi kolla runt på varandra och Harry skulle precis öppna sin mun och skrika. Jag drog ut honom i köket och de andra kom efter."Harry, dont scream. They are sleeping"
"But they are boring!" sa han som en liten unge. Jag suckade och satte mig vid bordet.
Alla satte sig sen satt vi och snacka. "I think its time for us to go" sa Roza efter ett tag och log.
"Can someone call the cab?" fortsatte hon sen. "Why cant you just sleep over?" frågade Zayn. "Ehh, no its cool. We are like 10people" sa hon. "Roza... You know that we have our own apartments? This is Liam's" sa Zayn och kollade på henne. "Ahaaaa, so you are telling me you have four others exactly like this?" Zayn nicka. "Or no we have three, Louis and Harry are sharing" sa han.
"But why? They are soooooo big."
Han ryckte på axlarna och log. Hon sucka bara och kolla på mig. "Vad tycker du?
 Jag tycker att det är lite konstigt vi har liksom träffat de 3 gånger." sa hon. Jag ryckte på axlarna.
"Spelar ingen roll, jag orkar inte röra på mig heller."
"Jordan, du då?" frågade Roza.
"Det är ju lite konstigt men äsch de verkar snälla och jag orkar inte heller röra
på mig" sa Jordan trött.
"Shoooore, fellas. We will sleep here" sa Jordan.
Båda log stort och blev glada.
 "We are sleeping guys, not having a party" sa Roza och kolla på dom.
Harry och Zayn börja göra en dans.
Vi bara skratta. "But how are we going to sleep?" frågade jag.
"Cant we let the others sleep like that, it looks cute" sa Harry och skratta. Vi andra nicka.
"And we?" frågade Jordan sen. "Ehhm, I have one extra room in my apartment and Harry has that too." sa Zayn. "Which apartment is closer?" frågade Roza. "Zayns" sa Harry. "Okey, im sleeping at Zayns!" sa Roza stolt. "If its okey" fortsatte hon sen. "Yeah of course it is" sa han och log. "Okey okey, im sleeping at Harrys" sa jag. "Are you not asking me if its okey?" frågade Harry och kollade på mig. "Nope" sa jag och log stort. "But I can sleep here. Liam have a extra room too. Right?" fråga Jordan. Harry nicka. "Okey good night. Im going to try to find that room in this mansion" sa Jordan och gick iväg. Resten av oss gick ut till de andra lägenhterna.

FÖRLÅÅÅÅT! Men ni vet skola och så sen man är as trött! Här är iallafall ett kapitel! Kommentera gärna, you know feed back ;)


tjaba tjena hallå banan!

God dagens! Det var någon som frågade när nästa kapitel kommer ut, den kommer nog ikväll eller imorgon. Ja, nu har ju skolan börjat och jag är as trött på dagarna och sover typ direkt när jag kommer hem, okej ska inte berätta min livs historia men ni fattar! Så vi får se när den kommer, men troligen ikväll :)


Dreaming is Believing - Del 15

Jordan's POV
"Bästa... Vet han att du bor i Sverige?" frågade Sabina. "Aaaa, och ironiskt nog så är hans låtsas pappa från Sverige så han brukar vara där ofta och vad spelar det för roll? Har hela sommaren på mig" sa Selina och log stort. "True true, och du kolla om han har fina kompisar sen SNÄLLA" sa Sabina. "Ja, herregud. Jag har inte ens träffat mannen i 1min.." sa Selina och skrattade.
Vi splittrades och alla gick till olika affärer. Jag gick in på topshop som satt ihop med topman och kolla lite kläder. Jag satt och kolla vid ett par hyllor. När jag känner någon som rör på min axel...

 Tumblr_lxhw07juhm1r9gbi8o1_400_large

Jordan's POV
Jag vände mig om och där stod Louis. "Hey, Jordan. What are you doing here?" sa han och gav mig en kram. Ohh, shit. Fan varför just han, varför just nu när jag är själv. Jag orkar inte. "Ehhhhh, hey Louis. You know that thing you use to do at malls, hunting elephants" sa jag och log nervöst. Han skratta och skaka på huvudet. "Are you here alone?" sa han och log. "No, we split up, because everyone wants to go to diffrent stores, are you alone?" "No no, same here. The others are somewhere you know its better to split up, becuse of the fans." "Yeaah, understand." sa jag. Vi stod där någon gång i tystnad. "I better go, the others are maybe looking for me. Maybe we will see..." han sa inte hela menningen men han gav mig en kram. "Yeah, goodbye" sa jag och han gick. Jag stod där ett tag och kollde på honom. Fan jag känner mig jätte taskig, att vi dissa dom. Vi hade liksom kul med dom och de var verkligen inte så som jag trodde de var.. Iallafall inte av det jag har sett. De var helt vanliga grabbar som gjorde det dom gillade.

Efter ett tag kom jag utifrån affären med en påse med ett par jeans, skjorta och några toppar. Jag smsade tjejerna och vi möttes vid Starbucks och där satt vi ner och fika.
"Hittat något fint?" frågade Roza medans de andra beställde frappuccinos till oss. Jag visa vad jag hade köpt och hon gillade det. "Fint, väldigt fint." Hon visa mig vad hon hade köpt och det var ett par sneakers, jeans jacka, halsband och en fin keps. När vi hade suttit där ett tag och alla var klara så gick vi ut för att ropa på en taxi och det ösregnande. "Ohhh, shit oh my lord" sa Sabina som hade panik för hennes hår. "Vi ringer en taxi och ber de komma och så väntar vi här medans" sa jag stolt. "The Westfield mall close for today in 5minutes" sa en röst i högtalarna. "Driver du med?!" sa Roza och kolla upp."Vi måste gå ut, ingenting vi kan göra" sa Violet och ryckte på sina axlar. Innan så tog vi jackorna över huvudet sen så gick vi ut och ställde oss vid parkeringen. "Ohh herregud, vad det regnar. Det finns inte ens någon taxi här" sa Selina besviket och tog upp telefonen och ringde. "Hallå, är inte det där killarna?" sa Roza och kollade på en bil. "Va, hur fan ser du det?" sa Sabina och kollade noga på bilen. "Men Niall står ju på andra sidan" sa Roza och rullade med ögonen. Han kollade hit lite ledsent och vinkade. Sen så såg man Harry ploppa upp och han vinka också. Men sen gick de in i bilen och de körde iväg och där stod vi i regnet som idioter. "Vad är oddsen, att de är på samma mall som oss" sa Selina undrande. "Jag träffade Louis när jag var i toshop" sa jag tyst. Alla vände sig om mot mig. "VAAA?! Varför sa du inget?" sa Roza surt. "För jag orkade inte börja igen om dom, vi hade redan glömt dom och allas skuldkänslorna vart borta efter vi kände oss taskiga, orkade inte ta upp de igen". Vi hörde en bil som tuta och vi vände oss om och där var killarnas van och Zayn stod i öppningen och hållde upp dörren. "Kom bara vi går dit, mitt hår!" sa Sabina och sprang dit och alla sprang efter. Vi sprang in i bilen som var stor, vi hälsade på alla och vi satte oss. Det var inte världens gladaste stämning och alla var tysta eftersom det som hade hänt. Längst bak satt Harry, jag, Zayn, Violet, i mitten satt Liam, Roza, Selina, Sabina och längst fram Niall och Louis som körde.
"Thank you guys, it was really nicely done of you" sa Selina efter ett tag och vi alla tjejer instämnde. "No, it was nothing. I felt sorry for you. You looked like wet kittens" sa Louis och log stort. "Ööööh, what? Kittens? sa jag med en undrande blick. "Yes, kittens" sa han och kollade på mig i backspegeln. "Ahaa okeyy" sa jag och skrattade.

"Where should we drop you off?" frågade Zayn som hade varit tyst hela den här tiden och kollat ut genom fönstret. "East ham station, will do fine" sa Sabina. Vi åkte ett tag och alla var tysta. "I know you guys, dont want to hang out with us. But cant you just come over and watch a movie at our place? Its nothing big and the fans will not see you. I promise pleease" sa Harry med en valpblick. "They dont want to, they fans will maybe see them." sa Zayn och kollade ut genom fönstret. Oj, oj.. Vad sur han var. Vi tjejer kolla på varandra. "Listen guys is not that we dont want to hang out with you. Is just that..." sa Violet. "Kom igen, vi har ändå inget att förlora och fans kommer hata oss men de känner inte oss, då får väl göra det om de vill. Det har faktiskt varit kul att vara med dom.." sa Selina tyst och vi andra instämnde utom Roza. Alla killarna kolla på oss som frågetecken utom Zayn såklart och jag log ett snabbt leende till dom. "Roza, vad säger du?" sa Sabina. "Kolla inte på mig, jag bryr mig inte. Och om han ska vara sådär sur såå fan asså!" sa Roza och kollade ut genom fönstret. Jag kolla på de andra och de nickade. "Yes, we will go with you" sa jag och log.

Vi gick in till Liams lägenhet och där var det jätte fint. "Damn, is big" sa Sabina ocg gick runt i lägenheten. "And nice too" sa Violet. Vi andra instämnde. "Thank you ladies" sa Liam och bockade. Vi satte oss på soffan och bestämde vilken film vi skulle kolla på. Alla prata samtidigt så man hörde ingenting, utom Zayn och Roza som båda satt tysta och kollade åt varsitt håll.

Roza's POV
Jag kan inte fatta han är sur och det han sa i bilen. Han sa det som om jag hatade honom och jag vet att det var menade mot mig. Det var verkligen inte så jag menade, jag ville bara inte att vi skulle få massa problem. Jag ville faktiskt jätte mycket var med killarna. Speciellt Zayn han förstod mig som ingenannan gjorde och jag tror faktiskt att jag till och med gillar honom lite fast att jag bad mig själv att inte göra det. Men nu så är han sur på mig och jag sur på han. Jag orkade inte, jag fick stress. "Excuse me, Liam. Do you have a balcony?" sa jag lite lågt. Han var så insatt i samtalet med de andra, att han inte svara och bara pekade åt något håll. Jag gick ditåt och jag kände Zayns blickar i min nacke. Fan vad skönt att ta en cigg just nu, tänkte jag och tog upp mitt paket. Jag tände en cigg coh satt och tänkte på allt. Jag kom på att jag inte har pratat med mamma sen vi kom till London eller jo hon hade ringt den dagen vi hade anlänt och kolalt om vi hade kommit fram men inget mer. Så jag skicka ett sms: "Hej, mami. Saknar er jätte mycket, men vi har det bra här och det är kul. Hälsa de andra från mig. Älskar er puss puss". Jag tog precis upp en till cigg när jag hörde balkongdörren bakom mig.

Där stod Zayn och kollade ner i marken. Jag kollade på han och räckte paketet men han skaka på huvudet. Vi båda stod tysta ett tag. "Why did you say that in the car?" frågade jag efter ett tag med en lesen min. Han kollade upp på mig. "Is just that"Nu blev jag irreterad. "Just what Zayn? You know I didnt mean it like that. When I said that we couldnt hang out with you I didnt mean that we dont want to or we dont like you. Is just that we dont want any problems!" skrek jag nästan ut, jag var så sur och började nästan gråta. Vet inte ens varför jag var så sur. "I know I know, Im sorry.. I was just sad and mad.. I know for nothing. But I like you and it was sad for me to see you leave" sa han och kollade upp på mig. Vänta hörde jag precis rätt? Gillade Zayn Malik mig? Jag kollade på honom förvårnat och bara grät ännu mer. Asså varför grät jag? Han kommer tro att jag är värsta mesen som grät, för det här. Vad är det med mig, kanske mensen påväg. Han kom fram och kramade om mig
och jag kramade han tillbaka. Efter ett tag släppte gråten. "Im sorry, I didn't mean to like start and cry and make everything dramatically." sa jag och torkade bort tårarna. "No, its cool" sa han och log. Jag gick fram till honom och kramade honom. "Im sorry for the things I said. You know that we couldn't hang out with. I would love to hang out with you guys, if you still want to hang out with a bunch of idiots" sa jag och tittade ner. Han log sitt stora leende. "I think that bunch of idiots are cool to hang out with and of course I want to be with them". Jag kollade upp och log mot honom. "Thank you" sa jag och kramade han igen. Han pussade mig på pannan och vi bara stod där. Vi gick in igen och i vardagsrummet satt alla tysta och kolla på oss.
Här får ni en ganska lång del! Men nu måste jag lägga mig, SCHOOOL TOMORROW! :( Hoppas ni gillar, varsågoda! :D

Dreaming is Believing - Del 14

Zayn's POV
Vi ställde oss upp och gick in. Vi satt och snacka ett tag med de andra. Sen var det tid för tjejerna att gå, vi fick alla en varsin kram sen gick dom.
"What did you talk a--?" frågade Harry när tjejerna kom springande in igen. "Oh my lord" skrek Jordan och andades högt. "What happened?" fråga jag. "Your fans are outside and they were chasing us" sa Selina med stora ögon. Ohh shit, tänkte jag.




Tumblr_lq5b5iqalm1qm5lpho1_500_large 

Zayn's POV
  
 "Are you serious?" frågade Niall förvånat. "Yeah, can we like go?" sa Jordan som såg väldig irreterad ut. "Yeah, shore im just gonna call Paul and he will pick us up" sa Harry och tog upp telefonen. "But can we go like NOW, they are trying to get in" sa Violet. Man hörde skrik utifrån och killarna som jobbade här var jätte snälla och
 försökte stänga dörrarna oh prata med fansen. "Yeah, lets take the backdoor" sa jag och
 gick till en dörr, alla följde efter mig och vi gick genom en korridor och när vi kom till själva utgången så gick Selina och
kolla om någon stod där och det gjorde det inte. Vi börja springa och springa tills vi kom till en park där vi satte oss och andades.
"Remind me not to eat more pizza" sa Niall som var andfådd.
 "Damn.. oh my lord" sa Roza och satte sig ner.
 Vi alla satt tysta ett tag sen ställde tjejerna sig upp. De skulle gå.
De krama om alla, men sist kom Roza till mig. Hon kolla på mig ett tag och log,
jag bet mig lite på underläppen.
"Roza, im sorry it was not meant to be like that. Our fans can sometimes be little over protected." sa jag och gjorde en ledsen min.
"No, dont say sorry its not your fault. But I dont think we can hang out anymore, cause we dont want to worry about fans getting angry at us,
and you know people start talking and everything.. Sorry but we came here to have fun and leave all
the problems at home not to
get other ones."
Fan, jag var rädd att hon skulle säga så.
Jag älskar mina fans och
de betyder väldigt väldigt mycket för mig, men ibland kan de vara lite överdrivna.
Som när de hotade Louis flickvän Melody, det var liksom inte kul alls, de borde vara
 glada
att han har hittat någon som gör honom lycklig. Ibland undrar jag om de tror att de kan hota
Louis flickvän sen att Louis ska bli tillsammans med de för att dom är
så snälla och rara personer, det är bara konstigt.
"Mhmm, I understand." sa jag med en ledsen blick.
Roza kramade om mig sen gav hon mig en
puss på kinden.
 "Bye, Zayn" sa hon och gick.  Grabbarna kom fram till mig.
"That was the last time we saw them, huh?" sa Liam och
 la en hand på min axel.
 Jag nickade och kollade på honom. "Im sorry man, I know you liked her" sa Harry och
gav mig en kram.
"I liked them too they were  funny and cool to hang out with" sa Louis och
 låtsades börja gråta.
Vi satte oss ner och pratade sen efter ett tag kom Paul.
När vi kom hem så gick jag direkt till min lägenhet.
Jag tog en dusch sen gick jag och la mig, men innan gick jag in på våran gemensamma twitter och skrev förlåt, till tjejerna,
det var inte alla som hade twitter men jag skrev till Roza, Violet, Selina och jag bad de att hälsa de andra.
"God night world x" skrev jag sen logga jag ut och somna.

Jordan's POV
"Asså det där var sjuuuuuukt! De fuckin jaga oss" sa jag irreterat. "Mhmm, jag vet.
Men vadå får inte killarna hänga med andra eller vadå? De är inte som om
vi planerar
att bli tillsammans med dom och födda deras barn" sa Sabina och skrek. "Eller hur? Asså vi var ju bara kompisar eller iallafall påväg att bli det.
 Ni fattar inte hur rädd jag blev när jag gick runt hörnet och ser 100ögon kolla på mig sen
dom börja skrika massa saker.. Ohaaa, trodde jag skulle dö" sa Violet och andades ut.
"Asså är det bara jag som känner mig ganska taskig? Vi liksom dissa dom.  För vad folk tycker och vi brukar aldrig bry oss om vad folk tycker" sa Sabina och kollade på oss
alla.
"Men jag sa till er, att det skulle bli såhär om man hänger med kändisar.
Dont say I didnt warn ya'll" sa Roza tyst.
"Tjejer kolla här!" sa Violet som satt på datorn. Vi gick dit och läste. "Those girls hanging out with One direction are trying to steal our babies" hade ett fan skrivit på twitter och många hade re-tweetat. "Asså pågud om jag inte tar någon av dom dära snorungarnas ansikte. Ta era killar då, ta dom" sa jag och tog upp mina knytnävar.
 "Andas Jordan andas... Låt de bara vara de överdriver. Asså pågud de vill att killarna ska dö ensamma med 28katter, låt de bara vara" sa Selina. Efter ett tag kom Roza tillbaka med en varsin mugg med te till oss alla. Vi satt och prata ett långt tag, det var länge sen vi satt bara vi tjejer och bara pratade på. "Vänta skulle inte vi till london eye?" frågade Sabina. "Äsch, vi tar det bara imorgon. Det är för sent nu." sa jag och Sabina ryckte på axlarna.

4 dagar senare
"Tror du den här jackan skulle se bra ut på mig?" frågade Selina när vi var inne i affären. "Jaa, du gillar ju armé stil, så jo den skulle vara bra." sa jag och log. Vi var i något shopping center och kollade runt, det var helg så det var mycket folk här men vi hade kul. "Ufff, OH MY DAMN!" sa Selina när vi kom ut från affären. "Vad,vad?" fråga Sabina. "Kolla den där killen, kolla inte dit nu. Han har en svart keps, röd skjorta..Kolla om 5" sa Selina. Vi alla försökte kolla dit lite diskret men det gick ju åt..Men han var riktigt snygg och han kollade redan åt vårat håll.  "Selina, han kollar in dig vafan, gå fram till honom!" sa Roza. Selina tvekade eftersom han stod med två andra kompisar men vi peppade henne. "Men vad ska jag säga?" "Girl, du vet exakt vad du ska säga och sluta bete dig som vi går på dagis.. gå NU" sa Sabina och putta henne försiktigt. Selina gick sin gång som hon alltid gör när hon ser fina killar. De stod där ganska länge men det såg ut som det gick bra. När hon kom tillbaka sa vi ingenting till varandra och försökte vara diskreta tills vi kom till ett hörn där de inte kunde se oss. "What happened?" fråga jag ivrigt. "Han heter Derek, 19... FICK HANS NUMMER!" sa Selina och börja hoppa. "Bästa... Vet han att du bor i Sverige?" frågade Sabina. "Aaaa, och ironiskt nog så är hans låtsas pappa från Sverige så han brukar vara där ofta och vad spelar det för roll? Har hela sommaren på mig" sa Selina och log stort. "True true, och du kolla om han har fina kompisar sen SNÄLLA" sa Sabina. "Ja, herregud. Jag har inte ens träffat mannen i 1min.." sa Selina och skrattade.
Vi splittrades och alla gick till olika affärer. Jag gick in på topshop som satt ihop med topman och kolla lite kläder. Jag satt och kolla vid ett par hyllor. När jag känner någon som rör på min axel...

DÖÖÖÖN DÖN DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN! Tack så mycket för kommentarerna en än gång! Och inte världens intressantase del men varsågoda! :D


Happy gurl

Wohooooo, såg att jag har fått 5 kommentarer. Det är awesome, helt ärligt trodde jag aldrig jag skulle få det. Men nu bevisar ni att ni lever när ni läser. Jag vet att noellen är lite annorlunda från andra noveller, iallafall från de jag har läst och jag var osäker i början men det är bra att novellen inte är dålig och att ni gillar den så tack tack. Men ni får kapitlet inatt. För jag r inte hemma... pöss pösssss


Dreaming is Believing - Del 13

Roza's POV
"Yeah, they just came. Where and when should we meet? :)"skrev jag tillbaka.
"Milkshake city, half an hour?xx" fick jag tillbaka. "Make it an hour ;)" "Okey :) xx". "Okej, milkshake city om en timma.. Vad det nu är!" skrek jag. "Ajjde, måste duscha och så.. U know gotta look fresh" sa Selina och alla börja röra på sig och fixa sig. "Vi måste ta taxi, cuz I have no idea vart detta ställe ligger" sa Violet och jag nicka.

Roza's Outfit
  381963_278651932174470_241058025933861_850175_1500998186_n_large

Roza's POV
"To milkshake city, please!" sa Jordan och taxchauffören körde.
 "Vet någon vad milkshake city är?" frågade Selina.
"Det är ett milkshake ställe antagligen, killarna brukar vara där tror jag. Har sett bilder och så" sa Violet och alla nicka. Han körde i ungefär 5min så var vi framme.
"Men vafan det här var ju nära, vi kunde ha gått och sparat pengar" sa Selina surt.
"Åh ja, så skulle vi hitta vägen genom att fråga tomten" sa jag sarkastiskt. "Whatevaaa" sa hon och gick in. Killarna satt där och de såg inte oss så Selina hoppa fram och skrämde de.
"That was not even scary..." sa Liam och skratta.
 Så kom Sabina bakom han och skrämde han då blev han as rädd och skrek.
"HA, in your face. Trying to play cool, huh huh?" sa Sabina
 och Liam tog henne och börja kittla henne. "Say Liam is cool..Say it or I will never stop" "Hell to the noooooo aaaah" sa Sabina medans hon skrattade.
Han kittla bara henne ännu mer.
"Okey okey, Liam is cooool".
Liam släppte henne och gick stolt tillbaka till sin plats.
 "Ayyyeee im cool".
Alla vi stod där och bara kolla på honom sen brast alla ut i skratt.
"Liam maybe in next life time" sa jag och satte mig, Liam gjorde en sur min sen kunde han inte hålla sig så han börja också skratta.
"Heeeeey girls" sa Louis och log stort. "Heey LOUIS!" skrek Sabina, som var på hennes hyjp humör och det var inte bra. "You want something?" frågade Zayn. "What do they have?" frågade Jordan.
Alla kollade på henne och skrattade. "Whaaaaat?" skrek hon. "You know its called Milkshake city, because they sell hot wings" sa Niall och skrattade sitt konstiga skratt.
 När jag kolla på honom när han skratta så skratta jag bara ännu mer, snart kom det inte ens ut något ljud från min mun så jag såg ut som en säl med mina klappade händer. "Omg im sorry, but Niall your laugh" sa jag och skratta. "I know its cute and sexy" sa han och skratta. "Sweetie its far a away from that" sa jag. Han gjorde en sur min. "Im just kidding its the sexiest laugh I have ever heard" sa jag och han log stort.
"I will take a chocolate milkshake with cream" sa Violet som satt och hållde i menyn för länge sen.
Alla tog likadant och jag gick med Zayn och beställde. "Here you go Malik ,10 milkshakes " sa mannen i kassan. Som verkade känna killarna väldigt väl,
så detta kanske är deras hängställe då, tänkte jag.
"How much should I pay?" frågade jag och tog fram min plånbok.
"No, this one is on us" sa Zayn och log.
"No no no, I barely even know you guys, then your going to pay? Hell to the no" sa jag
och tog fram pengarna.
"Why should I let you pay then and we are going to know each other today, so no" sa han och betalade snubben.
Jag gav honom en tacksam blick och log.
"Okey next time is on me" sa jag.
"Oooh, so its going to be a next time?" sa han och lyfte på ögonbrynet
medans han log. Jag log och slog han på axeln sen tog jag milkshaken och det var lite svårt att bära så Violet hjälpte mig.

Zayn's POV
Vi satt och prata om allt och ingenting. Då menar jag ingenting typ om disneychannel, musik, tecknadefigurer och massa onödiga men roliga saker. Dom här tjejerna var verkligen annorlunda från andra. De var sig själva och lekte ingenannan, de var verkligen inte tjejiga men inte heller manliga. De var asköna och hade skön stil. Jag satt faktiskt och kollade in Rozas kläder eller hennes skor de var jätte fina och coola. "Im just going out quick" sa Selina och log. "Im going with you" sa Roza och båda ställde sig upp och gick ut. Man fattade ju att de skulle röka, varför sa de ingenting? De kanske inte ville för att de tror att vi skulle döma de eller något. Jag röker själv och killarna gillar inte det. Men de accepterar det. Jag gick också ut och där satt båda på en bänk och skrattade. De båda såg förvånade ut när jag kom. "Ehh, Malik boy" sa Selina och gjorde plats på bänken. De rökte klart och vi satt ett tag. "Im going in" sa Selina och sprang in. Jag och Roza satt och prata i ett långt tag. "You want one?" frågade hon och tog upp en cigg. Jag nickade och tog den. Vi satt och prata om allt, mellan himmel och jord.
"What are you guys doing tonight?" frågade jag efter ett tag. "We where thinking about going to london eye, you know its lights in the night there so yeaaah" sa hon. "Aha,  okey. Cuz I was wondering if u guys wanted to come over and watch a movie or do something" "What is up with you guys and movies? " sa hon och skratta. "We just like it, its chill you know" "Cant we do that like tomorrow? Sorry but we really want to go to london eye" sa hon och kolla ner. "No its cool.. Yeeah ofcourse." sa jag med en besviken blick. Vi ställde oss upp och gick in. Vi satt och snacka ett tag med de andra. Sen var det tid för tjejerna att gå, vi fick alla en varsin kram sen gick dom.
"What did you talk a--?" frågade Harry när tjejerna kom springande in igen. "Oh my lord" skrek Jordan och andades högt. "What happened?" fråga jag. "Your fans are outside and they were chasing us" sa Selina med stora ögon. Ohh shit, tänkte jag.
Okej, jag har sett att jag har börjat få ganska många följare nu btw tack till alla som checkar in här. Men nu ska jag vara sådär evil.. Jag kommer inte lägga ut nästa kapitel som jag har börjat med, om jag inte får 5kommentarer på denna del (från olika ip adresser). Sorry guys but u know.. jag vill också ha lite kommentarer, skriv kom igen! Ni kan skriva vad ni vill tips, om ngt är dåligt, bra osv.. hehe. Men varsegooda people till denna del iaf.. kanske lite stavfel men jag är as trött och ni fattar! :D

Dreaming is Believing - Del 12

Sabina's POV
"Roza, snäääällla" "I can go with you, just come" sa Harry fortfarande. Jag var jätte kissnödig nu och orkade inte tjata. "Yeah yeah, come then" sa jag och ställde mig upp. Det var typ världens största biograf så vi fick ta värsta vägen till toaletterna. Vi pratade faktiskt lite påväg till toan. Harry kanske inte var så dum som jag trodde? När filmen var slut så gick vi ut och tog lite luft och vi stod och prata. "I think we gotta go now, this has been a long day" sa Selina och log. Vi kramade om dom sen tog vi taxin hem.

Tumblr_lsvn3nddk91r41yfqo1_500_large  Neko+mimi+nyan+%25252815%252529_large

Roza's POV
"Åhh damn, detta har varit en riktigt lång dag. Vi har gjort skit mycket på bara en dag." sa Sabina
och slängde sig på sängen.  "Ja herregud, känns som om vi har gjort allt på bara en dag..
Fan vad wierd, vi har gjort allt med One direction." sa jag och skrattade. "Asså, jag fattar inte.
Kan någon förklara för mig vad det är för big thing med dom där grabbarna och varför alla är besatta av dom?
 I mina ögon är dom vanliga killar, som har det lite bättre än vissa andra." sa Jordan som kom från ingenstans. "Jordan, vi har tagit detta förut snälla.  Åhh, iallafall PERSONLIGEN är jag inte deras biggest fan men jag tycker att dom är sköna och roliga grabbar men på sistonde så känns
 det som om de tror dom är bäst och bättre än andra.. Asså uppblåsta.
 "Vissa är mer uppblåstare än vissa" hostade Sabina. Jag kollade på henne och fortsatte. 
"Men jag ska inte döma heller, jag känner inte dom. Det vad jag tror varför folk är "besatta" vissa
 är värre än vissa, är att de är söta, kan sjunga, roliga, och
att de är sig själva typ. Som Justin Bieber och Jonas Brothers maybe" sa jag och kollade på Jordan
som nickade. "Vadå vissa är värre än vissa?" frågade hon. "Jaa, deras fans är ju riktigt hardcore..
Jag hörde att de hade hotat någon av deras flickvänner.. De är riktigt besatta." sa jag med stora ögon. 
"Det där är bara psyko och sjukt. De måste fan få leva livet! Aja men nu ska jag gå och lägga mig. Men först
 ska jag ringa Leo!" sa hon och log stort sen gick hon ut från rummet.

"Får jag fråga? Eller tänker fråga ändå.. Varför är du taskig mot Harry? fråga jag Sabina försiktigt.
"Du vet redan, jag tycker han har för mycket luft. Snälla, han tror alla vill ha honom." sa hon och lyfte på ögonbrynen. "´Du vet att jag också tycker så, men han var ju snäll idag.. Vi kanske inte borde döma"
"Nej, asså ingenting kommer få mig att ändra mig. Det är inte bara jag som tycker så, det finns ju fans
 på twitter som har skrivit också så de så." sa hon och lipa. "Ja ja, men äsch. Nu har vi kul resten av resan" sa jag och log stort. "Yeaaaah buddie, förresten vad är det mellan dig och Zayn"
"Ja du vi har känt varandra i 6 timmar.. Det ska vara så mycket i mellan oss, han har till och med friat" sa jag och log stort. Sabina bara skrattade och rullade med ögonen. "Goood natt Sabina" sa jag och släckte lampan.

2 dagar senare
"Jordan, vakna. Vi tränar. De andra är ute så vi har lägenheten till att träna hela dagen!" skrek jag.
"Mhmmm, fem minuter". Efter en kvart kom hon upp, jag hade fixat frukost så hon satte sig ner direkt
och börja äta. När vi var klara gick vi och bytte om till mjukisar och linne. "Kan du fixa högtalarna medans?"
bad jag Jordan medans jag klädde på mig. Vi satte på 'Beenie man - Back it up' sen började vi dansa.
Vi gjorde nya steg, gjorde gamla danser och bara hade kul. Jag och Jordan älskar att dansa, vi har
 dansat sen vi var små, så vi har hållt på ganska länge. Vi hållde på hela förmiddagen, när vi börja kunde vi inte sluta. När vi var klara så gick jag och duscha medans så fixade Jordan lunch. När jag var klar efter en halvtimma så, gick Jordan in i duschen. Jag gick och klädde på mig. Det plingade på dörren precis när jag blev klar. Fan vem kan det vara nu? tänkte jag. Jag öppna och där stod en pizza kille. Han gav mig pizzan och jag stod där som ett frågetecken. "Yeaah, you want money. Sorry I forgot" jag gick in och tog fram plånboken. Shit mannen måste säkert tro jag är ett freak. När jag hade betalat han och han hade gått gick jag in till köket där Jordan satt i sin badrock. "Ehhm, skulle inte du laga lunch?" "Hehe, jag orkade inte" sa hon oskyldigt. Vi satte oss ner och börja äta när min mobil plinga. Jag kollade och det var ett okänt nummer. "Hey, how are you? Me and the guys are wondering, if u wanna do something?/Zayn :)" stod det på smset. Hur fan fick han mitt nummer? Sen kom jag på, jag hade gett honom det sista gången vi hade träffats. Jag visa Jordan smset och hon tyckte absolut att vi skulle träffa dom. "Kom igen, vi har ändå inget att göra." sa hon. "Visst, men de andra tjejerna då?" "Vi kan vänta tills dom har kommit sen kan vi träffa dom". "Im fine, you? :) Shore, but can u guys later? Cuz the other girls are out. I can text u when they are here xx" skrev jag till honom. "Im great. Okey do that :)x" fick jag som svar tillbaka.

"Hej, vi är hemma" skrek Violet och de kom in i vardagsrummet där jag och Jordan satt. "Vad gjorde ni?" fråga vi. "Vi var i något shoppingcenter, det var askul. Jag gick boyhunting... Uff killarna här, sexi boys" sa Selina och slängde sig på soffan. Vi andra skrattade sen satte sig alla och vi kolla på tv. "Are they home yet? xxx" fick jag i sms. Fan juste hade helt glömt bort dom. "Zayn har smsat och frågat om vi alla vill träffas." fråga jag tjejerna. "Spelar ingen roll" sa Sabina och de andra nickade. "Yeah, they just came. Where and when should we meet? :)"
skrev jag tillbaka. "Milkshake city, half an hour?xx" fick jag tillbaka. "Make it an hour ;)" "Okey :) xx". "Okej, milkshake city om en timma.. Vad det nu är!" skrek jag. "Ajjde, måste duscha och så.. U know gotta look fresh" sa Selina och alla börja röra på sig och fixa sig. "Vi måste ta taxi, cuz I have no idea vart detta ställe ligger" sa Violet och jag nicka.
Okej, varsegoda! Nu ska jag lägga mig. Hoppas ni gillar kapitlet.. ganska ointressant men ja ja , kommentera gärna om det är något ;)

Dreaming is Believing - Del 11


Selina's POV

"I think its time for us, to go" sa Jordan efter ett tag. "Yeah, we gotta go and eat dinner" Alla tjejerna ställde sig upp. "Maybe, we will see you guys again sometime, Bye!" sa Sabina och vi började gå. "Wait!" skrek någon och vi alla vände oss om. "Do you want to go and eat dinner with us?" frågade Zayn och kollade ner.

44412507_large Tumblr_lqfividxrx1r1lc3no1_500_large

Selina's POV
"Ehh, no its okey. We dont wanna disturb" sa Roza nervöst. "No no, we wouldn't ask if it was a problem" sa Harry och log. "Ja ja, han blev säkert irreterad för att vi vill inte äta med dom, det stora pojkbandet" viskade Sabina irreterat i mitt öra. "Men han log ju, han verkar vara snäll. Sabina sluta!" viskade jag tillbaka och skrattade. "Ja ja.. vi säger så" sa hon och kollade på Harry upp och ner. Harry log nervöst tillbaka på Sabina, jag var bara tvungen och skratta för alla var helt tysta och de två var de enda som hade ögonkontakt. "C'mon, its nothing big, we are just going to a fastfood place" sa Louis och log stort. Jag kollade på tjejerna och de ryckte på axlarna utom Roza som gav mig en döda blick. "Okey, on one condition" sa Violet. "Yeah shore, what?" frågade Niall. "We gotta go to McDonalds" sa hon och log stort. Vi tjejer kollade på varandra och började skratta medans killarna stod som frågetecken. "Asså alltid du Violet, vi är i London kom igen. Du äter ju på donken varje dag i Sverige" sa Jordan medans hon skrattade. "Men vad ska man göra, det är donken.. Halllu" sa Violet och log stort. "Yeah, shore.. But why is that funny?" frågade Zayn, som hade varit tyst hela den här tiden. "McDonalds is her life, believe. She eats more than anyone." sa jag. "Excuse me but have you ever met Niall Horan?" sa Louis och grabbarna började skratta. "Hey, guys. You make me look bad infront of the ladies" sa Niall surt. "Its cool, we feel you. Believe me we eat food to, its like our bestfriend" sa jag och skrattade. "Guys like whata fuck, we are sitting here and talking about how much food we eat. Can we just move?" sa Roza. 

När vi kom fram till McDonalds som låg ungefär 10min ifrån parken, så var det lite awkward tystnad. Påvägen dit så var det en pinsam tystnad utom Violet och Niall som snacka på. Jag pratade faktiskt lite med Liam och han var jätte snäll. Han var lite annorlunda från de andra killarna, han var mer mogen om man säger så. 
"Violet, seriously. If you are taking the whole menu just say so?" sa Roza när vi stod i kön och väntade på Violet som beställde. "Ja ja, snart klar" sa hon. När alla var klara satte vi oss alla vid ett långt bord. I början var det fortfarande lite awkward men sen släppte alla till och det blev inte tyst en enda gång.

Zayn's POV
Alla pratade på som om det var det sista vi gjorde. Om man hade kollat på oss för en kvart sen hade man inte trott att vi ens var tillsammans. Jag och Roza satt i utkanten av bordet framför varandra, så vi var inte så mycket med i de andras konservation. "Ehhmm, you like the food?" frågade jag henne. "Öööh, im sorry Zayn but its Mcdonalds." sa Roza och skrattade. Jag blev glad när hon skrattade så jag log tillbaka. Vi började prata efter det och det var en glad stämning hos alla. Jag och Roza pratade på, ganska länge. "What are you guys doing tonight?" frågade Niall oss efter ett tag. "Nothing special, I think or girls did you have something planned?" sa Selina och alla skakade på huvudet. "Okey, good..this may sound a little spontaneous, but me and Violet are wondering if we can go to the cinemas?" sa han och log stort. "Shore" sa alla samtidigt och log. Vi pratade om vilka filmer som gick på bion och det blev en skräckis. "Im sitting with Violet just so you know" skrek Niall när vi var påväg ut från Mcdonalds. Violet skrattade och slog Niall lätt på axeln. "We are all gonna sit together on a row but shore" sa hon till honom. "Do you want to sit with me?" frågade jag Roza och jag kände att jag rodnade. "Yeah, shore" sa hon och log. "But who im gonna sit with, Louis with Jordan, Liam and Selina and you too" sa Sabina och peka på oss. "I dont have anyone to sit with" sa Harry och log. Man såg verkligen på Sabina att det var inte hennes största dröm. "Yeah. Why not?" sa hon surt man såg verkligen att hon inte ville. Jag undrade varför egentligen, hade hon något emot Harry eller så kanske hon bara hade en dålig dag? Tjejer och deras problem, tänkte jag. Vi började gå till taxin som hade kommit.

Sabina's POV
Vi köpte snacks sen gick vi och satte oss. I mitten av filmen blev jag jätte kissnödig men jag ville inte gå till toaletten själv och jag kunde inte störa tjejerna de skulle bara bli irreterade. Efter ett tag så kunde jag inte hålla i mig längre. Jag börja peta på Roza som satt brevid mig. "Vad, Sabina?" viska hon surt. "Go with me to the bathroom, please?" "No, jag kommer missa filmen. Tagga härifrån" "Pleaaaaaaase" bad jag. "I can go with you" sa Harry som satt på min andra sida. "No, its cool" sa jag och log halvt. "Roza, snäääällla" "I can go with you, just come" sa Harry fortfarande. Jag var jäte kissnödig nu och orkade inte tjata. "Yeah yeah, come then" sa jag och ställde mig upp. Det var typ världens största biograf så vi fick ta värsta vägen till toaletterna. Vi pratade faktiskt lite påväg till toan. Harry kanske inte var så dum som jag trodde? När filmen var slut så gick vi ut och tog lite luft och vi stod och prata. "I think we gotta go now, this has been a long day" sa Selina och log. Vi kramade om dom sen tog vi taxin hem.
WOOOHOO! Ett till kapitel.. Klockan är halv sju på morgonen och jag gör ett kapitel så snäll jag är! Det kanske finns några fel, men ni fattar jag är skit trött.. Hahah men Varsegoda! :)

Dreaming is Believing - Del 10

Sabina's POV
"Visst i det där pojkbandet ni gillar, säg inte namnet. Finns det en blond, krullhårig, svarthårig med någon frisyr, någon med lite krulligt och någon med frisyr som killarna i Sverige brukar ha" frågade Selina och kollade fortfarande bakom mig. Jag ville så gärna kolla bak men då skulle jag förstöra allt. "Aaaa" sa Violet misstänksamt. "Okej, få inte panik nu men de sitter bakom er" sa hon tyst.




320897_1500410967592_1753735741_746766_353996408_n_large A23a6h_large

Violet's POV
"Är du seriös?" skrek jag. "Violet, hållkäften. Skrik inte" sa Jordan tyst. "Men dom fattar inte vad jag säger" sa jag surt. "Men vi vill liksom inte dra hit någon uppmärksamhet. TÄNK!" sa Sabina.
"Okej, men är det bara jag som vill kolla dit eller vadå?" sa Roza undrande. "Sant, jag vill också fast att jag inte gillar de. Men de är kändisar wow.." sa Jordan så tyst att man trodde hon prata med sig själv. "Men vi kör 5sekundern?" fortsatte hon sen. 5sekundern är en grej vi brukar köra så att alla inte kollar samtidigt. För vi skämmer alltid ut oss när vi gör det. "Sabina först, Roza 5, Jordan 10, Violet 15?" sa Selina och alla nicka. "Here we go" sa Sabina och vände sig om och Selina börja räkna. 5sekunder efter henne var det Roza, sen Jordan och sist jag. "Japp, det är dom" sa jag och vände mig om snabbt. "Tror ni dom känner igen oss? Nej, de kan dom inte göra det var typ en en vecka sen vi snacka med dom. De snackar säkert med olika tjejer helatiden, eller?" sa Sabina nervöst. "Men vart är alla fansen de brukar ju följa efter de som hundsvansar?" fråga jag. "Men jag tror att de kan gå ut själva och så, när de inte ska till speicella saker då fans alltid vet om. Och fansen följer nog efter de i stan asså centralt mer tror jag" sa Selina stolt. "Snälla, vi behöver väl inte gå fram eller något? Kan vi inte smyga bort, så de inte ser oss.. Om de nu känner igen oss" sa Roza eller det sista sa hon tyst. "Guys... Det behövs inte, för de kollar hit nu" sa Selina och tog bort blicken ifrån dom. "Oh shit, spela normala, prata på, kolla INTE dit" sa Roza snabbt.

Niall's POV
Jag och grabbarna hade kommit ifrån våran England turné för kanske en vecka sen så vi har jätte lång ledighet nu. Vi gick till parken som inte låg så långt ifrån vårat hus. Vi stod och spela fotboll Liam,Zayn och Louis mot mig och Harry vi hade kört ett tag när Zayn börja gnälla. "I'm tired, can we just sit down and chill?" Alla gick och satte sig, vi satt och prata om festen vi hade förigår och om tjejerna som var där. Jag hörde någon som skrek något och det verkade som om det bara var jag som hörde för de andra reagerade inte. Jag kollade bak och såg några tjejer. Men sen brydde jag mig inte så mycket om det och fortsatte samtala med grabbarna. "Is it just me or are those girls looking at us?" frågade Harry. "Man haven't you got used to it by now?" sa Liam och alla skrattade. "No, those girl are not looking at us that way" Alla kollade bak och vi kollade på tjejerna som satt och prata och skratta som ingenting. "Wait, I recognize those girls" sa Louis när vi hade vänt oss om. "It cant be.." sa Zayn tyst. "What man?" sa jag och vi alla kollade undrande på honom. "It's Roza and her friends" sa han. "Que?" "You know that girl I liked and we talked skype with?" sa han och kollade på oss. "OOOH, yeeaaah. Those girls were funny and cool to be girls. I didn't know they were coming to UK" sa Harry. "I knew, but I didn't know when" sa jag. "But why didn't you say anything. You knew I liked her!" sa Zayn surt. "Sorry man. but Violet asked me not to" sa jag och log halvt. "Should we go over or wave or something?" frågade Liam.

Selina's POV
"Jag tror de vet att det är vi, de har ju kollat hit några gånger nu" sa jag efter ett tag. "Men kolla inte dit" sa Roza med sammanbitna tänder. "Okej,okej.. Take a chillpill women!" sa jag och skrattade. "Du vill verkligen inte gå dit va?" frågade Sabina Roza. Hon skakade på huvudet. "Nej, asså jag pallar inte bara. Vi kan gå och snacka med andra dudes, men inte dessa.... snälla" sa Roza och kollade ner. "Ehmm.. De vinkar" sa Selina tyst och vinkade tillbaka med ett fekjt leende. "Men ÅÅÅÅÅÅÅH, nu vet de säkert att det är vi, dumbo" sa Jordan argt. "Men hallå ska jag leka vikttg eller och inte vinka?" sa Selina och skrek lite. "Okej, snälla snälla.. Få inte panik men de vinkar oss att komma dit" sa Selina efter ett tag. "Neej nej, snälla nej" sa Roza men det var försent, Violet och Sabina hade redan ställt sig upp. De började gå över och jag släpade diskret med mig Roza.
"Hey, guys" sa Violet och log. Killarna hälsade och vi stod där ett tag i pinsam tystnad. "Sit down" sa Zayn och log. Vi satte oss ner och vi började snacka. "We didn't know you are coming to UK, when did you guys come?" frågade Liam. "Like 4days ago" sa jag. Sen fortsatte alla snacka men nu var det mer enskilt. Liam, Sabina Niall och Violet verkade komma bra överens, elller det är ju klart Niall och Violet var ju "vänner" innan vi träffade på dom. Harry satt och pratade med Louis och Zayn. Jag satt med Roza och Jordan. Vi snackade lite och Roza var ganska tyst och hon brukade aldrig vara tyst. Vi satt och pratade ett tag sen så kom Louis in och Zayn. Då blev Roza ännu tystare. Louis började lägga skämt, i början var jag och Jordan ganska dryga men sen så släppte vi lite för jag tyckte synd om snubben men inte helt för jag kände inte dessa killar och tyckte fortfarande samma sak som förut. Zayn satt också tyst man märkte på honom att han kollade på Roza helatiden.. Jag log och tyckte han var gullig som gjorde så. "I think its time for us, to go" sa Jordan efter ett tag. "Yeah, we gotta go and eat dinner" Alla tjejerna ställde sig upp. "Maybe, we will see you guys again sometime, Bye!" sa Sabina och vi började gå. "Wait!" skrek någon och vi alla vände oss om. "Do you want to go and eat dinner with us?" frågade Zayn och kollade ner.


Lovade ju ett kapitel, right? hehe.. Men nu har de träffat grabbarna så nu blir det haffla haffla haha. Men jag har inte världens fantasi just nu. Har lite ider men inte helt säker. But we will see så bli inte förvånande om ni inte ser ett kapitel på ett tag. Men men VARSEGODA! =)


Dreaming is Believing - Personbeskrivningar



Det här är Selina. Hon är 16år och bor med sin mamma, låtsas pappa och sina syskon. Hon har 4st: Yasir 17år, Sophie 12år, Ines 9år och Rami 8år. Selina är en väldigt glad person. Hon kan verka bitchig men det är hon inte.. eller? Hon älskar killar och att killar vill ha henne hon älskar känslan att bli jagad, men det vägrar hon acceptera och hon ÄLSKAR att leka svår haha. Selina gillar inte 1D så mycket hon hänkar bara för att hennes kompisar gillar de hon tycker de är ganska bra men det är allt. .. Annars gillar hon att vara med kompisar, mat, festa det som en vanlig tonåring gillar.




Det här är Violet. Hon är 15år. Hon har skilda föräldrar men bor hos de varannan vecka. Hon har en syster som heter Isabelle 18år. Violet är en person som oftast är tyst men ändå syns om man säger så. Hon är ganska bitchig men är väldigt snäll om man är snäll mot henne. Men är inte så tyst när hon är med sina kompisar då babblar hon på. Hennes stil är punkig men ändå vanlig. Just nu har hon side cut och hål i tungan. Violet älskar MAT MAT, hon är alltid hungrig och äter oftast men blir aldrig tjock. Hon gillar 1D ganska mycket, hon är inget jätte stort fan men hon tycker de är sköna grabbar.




Det här är Sabina 15år. Hon bor med sin mamma och pappa. Hon har 2 systrar Salina 18år och Tracy 22år. Sabina är en glad person men blir sur ganska snabbt men blir glad efter 10 minuter igen. Hon har konstig humor och när hon är övertrött så är det knazzz. Hon är ganska tyst när hon träffar nya människor och är inte så pratglad men när hon har fått lära känna en så är social. Sabina är killgalen hon vill verkligen ha en kille men hittar ingen som är värd henne. Hon gillar också 1D men är inget big fan. Hon tycker de är roliga och jordnära killar. Men hon gillar inte Harry hon tycker han är för uppblåst. Hon gillar också mat och festa.



Det här är Jordan. Hon är 15år och bor med sin mamma pappa och syster Jazzlyn 17år. Halv amerikanare därför har de så coola namn. Hon är en glad person, men ibland kan hon vara dryg. Hon är den enda av tjejerna som har en kille, Leo. Hon är en person som älskar att festa och att ha kul. Och mat såklart! Hon har nog tjejigast stil av alla. Hon gillar inte 1D hon hänkar bara som Selina, visst hon tycker vissa är söta men thats it. Hon tröttnar ibland när de andra pratar för mycket om 1D.




Det här är Roza. Hon är 15år. Hon bor med sin mamma och pappa. Hon har två syskon Rayan, 5år och Lina, 12år. Roza är en glad person men kan vara kaxig. Hon brukar inte tycka saker är pinsamt. Så det är alltid hon som får fixa tex nummer och sånt. Hon är en person som försöker leva livet ut men det går ju.... Men hon älskar mat, festa och sova. Hon är en tjej som inte bryr sig så mycket om killar, men är ändå den som hjälper alla med sina kärleks problem. Men på sistonde har hon längtat efter någon att mysa med. Hon gillar också 1D inte biggest fan men tycker de är roliga och sköna grabbar. Men på sistonde tycker hon de har ändrats att de har blivit lite uppblåsta och kändiskåta..

Så här är person beskrivningar så ni kan tänka er hur personerna är.. Personerna är sanna de är baserade på mig och mina tjejkompisar. Så allt är sant som står där utom alla namn och bilderna! Kan säga att jag är Roza hehe..



Och juste grabbarna också! Harry, Liam, Louis, Zayn och Niall!

Ni kommer veta mer om personerna påvägen.. hehe. Men nu ska jag börja med nästa del som kommer ut senare.. promise! x

Design!

Hej, nu har jag skaffat design. Den har en tjej som skriver denna novell http://odnovell.blogg.se/ gjort, visst var den fin? :D Men checka in hennes blogg, jag lovar ni ångrar er inte! Hennes novell är asbra! Tack så mycket gumman, för att du fixa den är verkligen jätte tacksam för det! :)

                      Tumblr_lw5dk2gmrf1r84y22o1_500_large


RSS 2.0