Dreaming is Believing - Del 32

 
När vi båda var klara och hade njutit klart så kysste jag honom hårt. "Thank you, that was amazing" sa jag och la mitt huvud på hans axel. "Thank YOU" sa han och pussade mig på pannan. När jag bara hade blundat i några sekunder somnade jag.
 
Selina's POV
 
Klockan var 2 på natten, men ingen hade tröttnat alla fortsatte dansa som om det inte fanns någon morgondag. "Selina are you coming?" frågade Andy som var påväg till dansgolvet. Jag nickade och visade att jag skulle komma om 2 minuter. Andy var en skön kille och rolig, men han försöte alltid typ kyssa mig eller något. Jag diggade honom men inte på de sättet och jag visste inte vad jag skulle göra. Men orkade inte tänka på det, så jag gick upp och dansade.
 
Efter triljons låtar kändes det som så gick jag ut på balkongen och tog en cigg. Jag kände mig jätte full men jag var en person som kunde kontrollera mig och inte visa mig att jag var full.
Jag stod och pratade med någon tjej på balkongen som var väldigt trevlig. Hon pratade ganska mycket om Harry och om hur han var. Jag orkade inte ens lyssna, jag bara nickade med. Efter gick jag in, jag vände mig om mot soffan och såg Mervin hångla med en tjej. Han hade fått jackpot. "Roza, come" sa jag och drog upp henne från soffan där hon satt och pratade med Louis. "Sorry, bro" sa jag och gav han en slängkyss. Vi gick upp på dansgolvet och dansade för fullt. Vi dansade till minst 5 låtar när vi blev trötta och gick och satte oss. Vi satte oss på soffan när vi hörde ljud från köket. Alla märkte det och stannade upp. Jag och Roza kollade på varandra och börja gå mot köket. "Are you fuckin serious?!" skrek någon. Det lät som Zayns röst. Vi gick in köket och där stod Zayn panna och panna med en annan snubbe. "Whats going on?!" frågade jag rakt ut. En kille sa att den andra snubben som hette Darvin hade betett sig respektlös och kastat glas och så. Det hände så jävla snabbt, första slaget kom från den andra snubben sen börja de slåss ordentligt. Olika människor försökte stoppa det, men den andra snubben Darvin hann slå Zayn en sista gång hårt och Zayn svimma. Han var påverkad också så Zayn var inte lika stark. Roza gick fram och drog bort den dära killen. Noah och en annan kille hållde i honom.
 
Roza's POV
 
Det gick så snabbt att jag inte ens hann se, efter några slag låg Zayn slocknad på golvet. Jag blev jätte arg så jag gick fram till den dära snubben som Noah och en annan kille hållde i. "Are you serious, coming here to a party and beat people up? And that you got no shame. Thats so fuckin disrespektful, if my mum didnt have raised me good, I swear to God, I would have beaten you up right now" sa jag och stod 5 cm ifrån honom fast skrek. Selina hållde i mig och försökte stoppa mig, från ingenstans kände jag mig stark och nykter. "Why are you standing here for? OUUUUUT NOW! Do you think you are welcome in here? OUT now. And I dont want to see your ugly face again your fuckin retarded idiot" sa jag och puta på honom. "But it wasnt-" Darvin försökte förssvara sig. "NOOOO I dont fuckin care OUT. You have pissed me off, dont think beacuse im a girl I cant take you. Believe me I can" Jag puta honom ut och låste dörren. Någon plinga igen. "My shoes" sa Darvin. Jag tog upp ett par skor och kasta de på honom och låste dörren.
 
Jag gick till köket där Zayn satt på en stol med is i handen. "Zayn, how are you?" frågade jag och la min hand på hans axel. "Im fine, but my head hurts like hell" sa han och bet sig i läppen för han hade ont. "I think im going to sleep, that guy ruined my whole night" sa han och ställde sig upp. Han vinglade lite, jag vet inte om det var för att han var snurrig eller att han var full. "Zayn you want me to follow you home?" Han skaka bara på huvudet och gick. Han kolla inte ens bak. Jag blev chockad, varför? Han verkade sur. Jag kanske inbilla mig men jag vet att Zayn skulle annars bett mig att sova med honom eftersom han hatar att sova själv. Jag skaka bara på huvudet och gick ut till vardagsrummet där Leo satt på soffan. Jag satte mig brevid honom och vi pratade i ett tag. "Varför har inte jag sett dig på hela kvällen?" frågade jag honom. "Du, jag har varit jätte trött så jag har smygit in och ut från sovrummet" sa han. Jag började asgarva, typisk Leo grej. Vi satt där ett tag till och pratade. Några andra killar och tjejer kom och satte sig med oss, det var kul. Efter ett tag blev jag väldigt trött och orkade inte mer, det enda jag tänkte på varför Zayn hade ignorerat mig sådär. Jag var tvungen att fråga. Jag smsade "Are you angry at me, what happened?" skrev jag och skickade.
 
Liam och Danielle satt på takterassen med Jordan och Louis. "What you guys doing?" frågade jag och satte mig ner. "Nothing, we are tired" sa Liam. Jag börja garva. "Hahah, me too. Why arent we telling people to go?" frågade jag. "We want to but people have just getting started" sa Jordan och la huvudet ner på bordet. Vi satt i ett tag och pratade om kvällen, som hade varit en av de roligaste kvällarna på hela resan fast nu i slutet förstördes lite. Vi hade suttit i ca en timma, när vi gav upp. "Lets go down and see if everyone is still hyped" sa Louis och vi följde efter honom. Folket var fortfarande uppe och dansa och höggljuda. Jag tänkte efter lite, vad vi skulle kunna göra utan att vara taskiga. "Jag gick fram till "dj-båset" och tog mikrofonen. Musiken stoppades och alla blev tysta. "Hey, everyone!" sa jag. Alla börja applådera och skrika mitt namn. När alla hade blivit tysta, som tog en evighet så fortsatte jag. "I just wanna say, thank you that all of you came here to celebrete my birthday.. I appreciete it and thank you for all the presents! I have had a wonderful night and I hope all of you did too. But for now good night" sa jag och bockade för mig. Sen gick jag till de andra. "Do you think that worked?" frågade jag tyst. Vi kollade runt och folk började faktiskt röra på sig. Folk kom fram och sa hejdå och gav mig kramar.
 
"Bye and thank you" sa jag till den sista människan som gick ut. Sen stängde jag dörren och la mig i soffan, där Louis, Jordan, Selina, Andy, Liam, Danielle, Emelie, Mervan, Leo satt. "That was a long night" sa Selina. Vi satt och pratade i ett tag till när jag märkte något. "Where is Sabina and Harry?" sa jag och kollade runt. Alla ryckte på axlarna. "I dont know actually" sa Danielle. "Think Im going to sleep" sa Louis och ställde sig upp. "Yeah, we too. We gotta look for a cab, Mervan" sa Leo och ställde sig upp. "Why? No dont go home now. I have a guest room. You and Jordan can take it" sa Liam. "Yeah and Mervan you can take mine" sa Louis. "Thank you guys, I really appriecte it" sa Mervan och Leo hållde mig. Mervan sa godnatt och gick iväg med Louis. Leo och Jordan gick iväg till rummet. "Girls, you guys can sleep in our apartment or you can go down to Niall or Zayn" sa Liam. "No, we will be alright" sa Emelie. "Are you sure?" frågade Liam. Vi nicka och log. Danielle och Liam sa godnatt och gick iväg. "Good night" sa Andy och ställde sig upp.  "Were you sleepin?" frågade Selina. "Im going to sleep on Louis couch, wanna join me?" frågade han. Selina tvekade lite, sen ställde hon sig upp och gick iväg. Nu vare bara jag och Emelie kvar. "Vart ska vi sova?" frågade hon. "Jag har ingen anning, denna soffa verkar vara ledig" sa jag. "Njaa, den är smutsig och blöt" sa hon. Jag kollade min mobil och kollade om Zayn hade svarat. Han hade bara skrivit ett simplet. "No". "Emelie, kom vi går till Zayn. Vi kan sova i hans gästrum" sa jag. Vi gick ner dit och dörren var som tur öppen. Vi gick in och han hade deckat på soffan med ispåsen helt smält i andra handen. Jag tog bort påsen och la ett täcke över honom. Sen gick jag in i gästrummet där Emelie redan hade somnat. Jag la mig ner och somnade efter några sekunder.
 
Harry's POV
 
Jag och Sabina hade gått från festen för ganska länge sen och gått till min och Louis lägenhet. Vi bytte om till skönare kläder, gjorde mat och pratade. Vi satt nu i min säng och snackade. "So you have always been that guy almost all the girls want?" "HA, why you saying almost? ALL the girls want me" "Naah, I dont want you soo.." "I know you want me badly" sa jag och blinka med ena ögat. "Naah, dont think so" "To bad, beacuse I want you" sa jag tyst och kom närmare. "Hhaha, its cool" sa Sabina och skulle precis ställa sig upp. Jag drog ner henne så hon låg på rygg. "I mean it" sa jag kolla henne rakt i ögonen. Jag kom närmare hennes ansikte och hon kysste mig. Vi kysstes och det gick över till hångel. Hon drog mig i håret och kysste mig på halsen. Sabina skulle precis ta av sig tröjan när vi hörde röster. "Yeah, I know that was awesome" hörde jag Louis säga. Jag och Sabina fick panik. Jag satte mig på andra ändan av sängen och hon fixade sin tröja och vi låtsades som ingenting hade hänt. "There you guys are" sa Mervan som öppnade dörren. "We were starting to get worried" sa Louis och skratta. "No, but we were tired and hungry so we came here and ate and just chilled" sa jag. "Okey, but we are going to sleep now.. Bye bye kiss kiss" sa Louis och gjorde slängkyssar. Han verkade vara väldigt full. "I will help him to the room" sa Mervan som sa god natt och stängde dörren. Så fort dörren stängdes så börja vi båda as garva. "That was close" sa Sabina och la sig under täcket. Jag la mig brevid henne med armen om henne så vi skedade. Hon vände sig om efter ett tag och kollade på mig. "So you really meant that with you want me?" frågade. Jag log och nickade. Jag gav henne en kyss och hon kysste mig hårt tillbaka. Hon grenslade mig och vi börja hångla. Jag kysste henne på brösten och halsen. Hon gillade det, för hon blev mer intensivare. Hon tog av sig sin tröja och bh..
 
 
 
Zayn's POV
 
 Jag vaknar av att jag nästan ramlar från soffan. Jag kollar runt och märker att jag är i min lägenhet. Sen när huvudvärken börja slå till så kom jag ihåg vad som hände igår. Jag gick till toaletten och tvättade av ansiktet. Jag kollade upp i spegeln och märkte att jag hade en röd bula på tinningen. Jag rörde den försiktigt och det gjorde skit ont. Jag började skaka av ilska. Hur fan kunde den dära snubben vara så respektlös, man gör inte så. Men mest var jag besviken på Roza.
Jag gick in till mitt baddrummet och duschade, borstade tänderna och allt det där. Sen satte jag på mig ett par mjukisbyxor och en t-shirt. Jag gick ut till köket och gjorde en kopp kaffe sen satte jag mig och kollade på film.
 När jag var ungefär på mitten av filmen så hörde jag en dörr öppnas och ut kom Roza med en av mina stora t-shirtar på sig. Hon kollade på mig och log ett snett leende. Jag kollade på henne snabbt sen fortsatte jag med filmen. Hon gick in toan och duschade sen kom hon ut med en tjock tröja och ett par mjukisar. "Zayn are you gonna ignore me like that and dont tell me what I did?" sa hon och satte sig på fåtöljen brevid. Jag ignorerade bara henne. "Zayn, come on! Thats not even fair. What did I do?" Jag la ner koppen på bordet och satte mig ordentligt. "Roza, last night in that fight you defended me, like I was a little girl. The girl that I like can defends me in a fight.. I should defend you. Its like everyone thought I was a pussy and let a girl take my place" "Zayn, you were drunk and he hit you" "It doesnt matter, even if he just killed me dont defend me, I can take care of myself.. I should take care of you" "Are you seriuos?! I didnt mean it that way. I just wanted to help" "I dont need your help" skrek jag högt. Man märkte på henne att hon blev arg, hon ställde sig upp och kom närmare.  "Okey you know what?! Im fuckin tired of fighting and yelling at eachother all the fuckin time. Im done Im tired.. We fight like we are married and we are not even together, Im done seriously.. Zayn. Maybe we dont belong together or are not  meant to be. And you know what?! If you dont want my help, I dont want yours.. I can take care of myself" sa hon och gick. Jag orkade inte ens bry mig, jag ryckte på axlarna och fortsatte kolla på min film.
 
Liam's POV
 
Jag vaknar av att någon dammsugar. Jag vänder mig om och Danielle är inte där. Jag går ut från rummet och jag ser Mervan stå och moppa köket. Roza dammsugar, resten går runt och plockar ihop allt skräp och flaskor. "Good morning Liam" skrek Jordan och la en trasa i mitt ansikte. Jag skaka av mig den och kasta den på henne. "Ah, nice. Good morning to you too" sa jag, Hon skratta och fortsatte städa. Jag gick in i köket plocka upp en påse sen gick jag runt och plocka ihop burkar. Zayn kom efter ett tag och hjälpte till.
 
Efter 3timmar kollade jag mig omkring och stället såg skinade ut. "Finally" sa Selina och slängde sig på soffan. Vi alla satte oss i vardagsrummet och började snacka om hur festen var. "Guys seriously, I dont think I can thank you guys enough. Im so glad that I have friends like you and that you did all this for me" sa Roza som satte sig upp. "Oh, Roza you were worth it! I really hope you enjoyed it" sa Louis och gav henne en kram. Roza slängde slängkyssar till oss alla.
 
"Anyone feels like its time for lunch?" frågade Niall. När alla satt och prata. "YES PEASE" skrek Selina. "Im starving" "Lets go out and eat then?" frågade jag. Alla var på, så vi bestämde oss att gå ner till McDonalds som låg ungefär 10min från vårat hus. Vi alla gick ner med mjukisbyxor och såg helt döda ut. Men ingen brydde sig om det. När vi kom till donken så beställde alla en varsin meny sen gick vi tillbaka upp till lägenheten. Vi satt och åt och hade det trevligt. Men Roza och Zayn var ovanligt tysta.. Men jag var inte chockad, de två tjafsade helatiden! De var liksom när de var peace mellan de, så svävade allting på moln men när de tjafsade så tjafsade de ordentligt. Jaja, men de får de fixa själv om de nu vidare inte frågar om tips.
 
Jordan's POV
 
Vi alla satt i vardagsrummet och kollade på en film, när Louis kollade på mig och bad mig gå in i andra rummet. Jag hade försökt glömma de som hände igår på festen men de gick inte eftersom man kände verkligen att de var något mellan mig och Louis. Vi hade bra kemi. 
Jag gick in i rummet och satte mig på sängen. Louis ställde sig vid dörren och kollade ut. "what should we do?" Sa han när han kom tillbaka från sina tankar. Jag var bara tyst och kollade på honom Och tänkte tankar jag inte borde tänka. Men jag kunde inte ro för det. Leo var liksom min klippa, jag behövde honom för att leva, jag måste ha Leo. Men Louis känns så rolig och med honom tänkte jag inte på någotannat. Louis satte sig på sängen och kolla på mig. Jag gick närmare honom, som om inte min kropp lyssnade på min hjärna när den sa stopp.
Våra läppar möttes och vi kysstes i ett tag. Louis slutade kyssa mig. "Jordan we cant do this, I feel awful to Leo." Jag börja stört gråta och satte mitt huvud på hans bröst. Han klappade mitt huvud och sa att allt skulle bli okey. Dörren öppnades och Leo kom in. "Jordan what is it?" Sa Leo och satte sig på knä framför mig. Jag slängde mig i hans armar och fortsatte gråta. Leo kolla på Louis med en blick som sa "vad har hänt?" Louis var bara tyst och klappa mig på armen och gick ut. Jag kunde inte berätta för mig honom. Jag kunde bara inte. 
Vi la oss i sängen och Leo hållde om mig helatiden.
 
 
Harry's POV
 

Klockan var ungefär 11 på kvällen och vi satt fortfarande allihopa och kolla film. Tjejerna hade inga planer på att dra så en till sleepover skulle det bli. Kanske mindre trångt nu eftersom Andy, Mervin, Leo, Selina och Jordan drog hem.  "Harry can we please go buy some food?" Fråga Roza med sina puppy eyes. Jag börja skratta och gav henne mitten fingret. Hon lipa och låtsades vara sur. "Liam,Louis?" Fråga hon snällt. "Our cars is in the work shops" "Zayn car works" sa Violet och satte sig på golvet framför mig med huvudet på mitt knä. Roza var tyst och kolla på Violet med en mördarblick och Zayn lyssna inte ens på vår konvoseration. "Zayn, can u take me to the store?" fråga Roza. Zayn kolla på henne och ställde sig upp. Roza följde efter sen hörde man ytterdörren stängas. Niall satte på en skräckfilm fast att alla tjejer klaga. Sabina satte sig på soffan mellan mig och Louis. Alla lampor släcktes och filmen började. Jag la upp mina fötter på soffan och la mitt huvud på Sabinas knä. Hon smekte mitt hår och tog igenom händerna i det. Hon pussade mig på pannan sen fortsatte hon och ta i mitt hår.
 
Zayn's POV
 
Både jag och Roza satt helt tysta i bilen. "Roza.. So we are not going to solve this?" sa jag efter ett tag. Roza kollade inte ens på mig.. hon fortsatte knappa på sin mobil. Jag förstår varför hon är sur. Sakerna jag sa var ändå grova. Men hon måste ändå förstå att jag också blev sur men jag borde inte ha gått över gränsen. Vi körde drive-tru på KFC och köpte 4bunkar med kyckling och lite till. Sen åkte vi hem igen. Alla jubla när vi kom in med maten, vi alla satte oss i köket. Alla var högljudda och pratade. Jag skrattade åt något Sabina sa och såg hur Roza kollade på mig i ögonvrån. Jag sket i det och fortsatte prata med de andra.
 
jag och killarna hade en intervju imorgon med ett tv program så vi var tvungna att lägga oss tidigt. Liam, Danielle,Louis,Niall gick och la sig. Vi andra kunde inte sova så vi körde ett kortspel. Där förloraren var tvungen att göra något som vinnaren ber om. Självklart så förlorade jag, jag var tvungen att vara Harrys fotpall.
 Vi hade jättekul och körde flera omgångar men efter ett tag blev Roza trött och gick och la sig i Liams gästrum. Vi andra fortsatte spela några omgångar. Men tillslut blev jag och Violet trötta så vi gick iväg för att sova. Men när jag var påväg till min lägenhet så vände jag och gick till Rozas rum. Jag smög in och la mig bredvid henne med armarna runt henne Hårt. Hon var vaken för hon vände sig om och la sitt huvud på mitt bröst. Vi satt så tysta i ett tag. "Zayn why are we like this?" frågade hon mig. "I dont know the only thing I know is that I like you to much to lose you like this" sa jag och krama henne hårdare emot mig. " Im so sorry for everything I said but im not sorry for helping you. but im sorry tho for taking away your manhood" sa hon och skratta lite åt de sista hon sa. "Im so sorry for everything too" sa jag. Hon kysste mig. Jag pussa henne på pannan sen ställde jag mig upp. "Where you going?" Frågade hon och satte sig upp. "Im going to sleep" sa jag och öppnade dörren. Nu stod hon bakom mig och tog tag i min arm . "No you are sleeping with me" sa hon och stängde dörren. Jag tog tag i henne mot väggen och kysste henne på halsen för jag vet hur upphetsad hon blir. Jag bar upp henne mot väggen och hon la armarna runt min nacke. Hon kysste mig på halsen och munnen. Hon tog av sig sin tröja. Jag bar henne och la henne på sängen så jag låg ovanför henne. Jag tog av hennes bh och kysste henne på brösten och magen. Roza tog av mig min tröja och smekte mig på min mage enda ner. Sen vände vi på oss så hon grensla mig. hon smekte mig ovanpå byxorna och jag blev mer upphetsad. Jag smekte Roza ovanpå hennes mjukisar och hon tog in sin hand innanför mina kalsonger och tog på mig hårt.  Jag stöna lite och de gjorde Roza upphetsad så hon tog min hand och visa vägen in innanför hennes byxor. 
 
 
Jag och Roza skedade hela natten tills hon somnade. Jag var jätte glad att vi båda förlät varandra. För jag tror att jag höll på att bli kär i Roza...
 
Harry's POV
 
Jag vaknade av att Kate vår sekreterare kom in i lägenhet och börja väcka alla. Jag väckte Sabina försiktigt som sov i min famn. "Time to wake up" sa jag och pussa henne på pannan. Hon vred på sig och log mot mig. Vi ställde oss upp och gick ut från rummet. De andra tjejerna höll på att gå ut. Sabina hämtade sina saker, gav mig en kram sen gick hon också.
 
"Okey, guys. Are you ready for the interview?" frågade Kate peppat i bilen. Vi killar kollade på varandra och rullade med ögonen. "I know you have had a long vacation but this is just a quick interview. And you guys have to start working again soon" sa hon. "We know. We love this is just that when you rest for a while you get lazy" sa Liam och skratta. Vi andra höll med. Jag var bara rädd på vad för frågor vi skulle få.. Det ska alltid vara awkward frågor som man inte kan svara på
 
Vi kom fram och det stod massa fans utanför studion. Bilen åkte in bakom huset. Vid backstage dörren stod Paul som hållde upp dörren så vi kunde springa in snabbt.
I studion så fick vi fixa håret och sminka oss lite. Jag hatade att sminka mig men vad gör man inte för fansen. Vi hade på oss tröjor som var olika men med samma färg, mörkblåa med vita detaljer. Jag hade bara en vanlig t-shirt med uppvikta ärmar. Nu satt vi och vänta att det skulle vara vår tur att komma ut. Vi hörde hur showen börja. "Hey and welcome to James Show. Today on the show are we having, Birdy with her new album, a dog that can.. no thats going to be a surprise haha and last but not least One Direction" sa James och alla jublade. 
 
Vi höll på att snacka lite när Kate kom in. "It's your turn in 1minut. Ready?" "Yes, sir" sa Louis och ställde sig i givakt. Vi alla gick ut och fick mikrofoner. Vi väntade på att han skulle presentera oss. Man blir lite nervös, fast att man har gjort de här flera gånger. För det är alltid något nytt som kommer. "And here they are ONE DIRECTION". Så fort vi hörde vårat namn så gick vi ut. Publiken var full med fans och kameror riktade mot oss. Jag log och vinka mot publiken som jubla. När vi satte oss i soffan så tystnade publiken. "Hey guys. How are you?" frågade James och gav oss alla en high five. "Its fine, actually. We have had a long vaction so we are kinda lazy" sa Liam och publiken skratta. "Yeah, I understand that" sa James och skratta. Han fråga de vanliga frågorna om albumet och hur det känns att vara kända och att ha tusentals människor som älskar en.
"Guys, I heard you had a major party last night" sa James och skratta. På stor tv:n bakom oss så kom det en bild där man ser Zayn och Niall dansa. "Hhaha, yeah. We had a surprise party for one of our good friends" sa jag och log. "I see that it was a go hard or go home party. And you defently went hard" sa han och publiken skratta. På stor bilden kom det upp en bild på en gruppbild med massa människor från festen och jag stod i mitten. Jag undrar fortfarande folk får tag på dessa bilder. De måste verkligen ha letat på alla våra kompisars instagram och twitter för att hitta dessa bilder. Jag bara skrattade med. "We always do" sa jag och blinka lite. "Who's surprise party was it?" frågade James. "Ehmm.. One of our good girlfriends. It was her birthday" sa Niall snabbt. James frågade lite frågor om festen. "I know you have hundreds of girls after you and you love them all but do you guys have a special girl at home?" sa han och blinka med ena ögat.
 
Roza's POV
 
Vi  kom hem precis från stranden när vi satte oss framför tv:n för Violet var jätte ivrig för att kolla på killarnas intervju, sanning så ville vi alla det men vi var jätte trötta. Vi hann precis i tid till när showen börja. De pratade om festen, albumet och massa annat. Det verkade gå bra, jag visste ändå hur nervös Harry var. Jag var jätte trött så jag gick och vila i rummet men alla andra satt kvar. 
 
Zayn's POV
 
"Yeah actually, Im still together with Danielle and I wouldn't give anything in the world to lose her" sa Liam och alla applådera. "So cute, awwww.. And you Harry?" frågade James. "Ehhm.. Its a little bit complicated but I like this girl very very much. I have never felt like this before. And I hope she watches this and takes me seriously" sa han och rodna. "How adorable, Niall you?" frågade han. "Yeah, I have a girl at home.. Shes not my girl officialy but I think someday she will be.. Beacuse shes the most beautiful girl I have ever met" sa han och log stort. Jag var jätte nervös visste inte vad jag skulle säga. "For right now haha, im actually singel and ready to mingel.. But I got my eyes on someone" sa Louis och log lite mysteriskt. Jag var helt i mina egna tankar när James ropade mitt namn. "Zayn you?" Jag kollade runt och alla satt helt knäppt tysta och kollade på mig. "Ehh.. I..I like this girl." sa jag och alla fortsatte kolla på mig som om jag skulle berätta mer. Jag tog ett djupt andetag och fortsatte. "I like this girl so much" sa jag och tog ett till djupt andetag och fortsatte. "She makes me feel happy everytime Im with her, she makes me feel special.. Her smile is the only thing I can think of, she is so beautiful but not only on the outside.. Shes the most kindest, deepest, strongest girl I know. She makes me wanna be a better person just for her and she light up a whole room and I have never met someone like her and im so thankful I did beacuse I think im in love with her" sa jag och vaknade upp från min egna trans. Jag hade glömt att alla satt där och jag bara babla på. Jag kolla runt och alla satt helt tysta. James börja applådera och alla jublade. "Wow.. Zayn that was the most beautiful thing I have ever heard.. and boy you dont think you are in love with her. YOU ARE!" sa James och hållde handen för hjärtat. Jag log och skratta lite. Jag är fan kär i Roza, tänkte jag och blev lite nervös på hur Roza skulle reagera. 
 
Roza's POV
 

"ROOOOOOZA KOM HIT NU!" skrek Selina från vardagsrummet. Jag vakna med panik från min sömn. Jag sprang till vardagsrummet där alla satt och kolla på tv:n. "VAD har hänt?!!" skrek jag med skräck. "Du måste se det här" sa Jordan och drog mig tills soffan. På skärmen satt Zayn och kolla runt sig.. "Vad ska jag kolla på?!" sa jag helt trött. "Kolla bara och va tyst" sa Selina och kastade en kudde på mig. Zayn såg jätte nervös ut, stackars gubben. "Vad pratar de ens om? Ni e jätte onödiga, jag s-" sa jag argt. "De pratar om de har någon tjej hemma eller inte" sa Violet. Jag blev helt tyst.."Ohh.." sa jag och kollade på tv:n. Nu var det Zayns tur. Man såg att han var helt i sin egna värld. "Jag gillar en tjej" sa han jätte nervöst. Alla i studion satt helt tysta och alla i soffan också. Sen börja han prata. "Jag gillar en tjej jätte mycket.. Hon får mig och känna mig glad varje gång jag är med henne, hon får mig och känna mig så speciell. Hennes leende är det enda jag tänker. Hon är jätte vacker men inte bara på utsidan, insidan är vackrast". Han stannade upp vissa gånger men han fick ut det så fint. "Hon är snällaste, starkaste och djupaste tjejen jag känner. Hon får mig och vilja bli en bättre kille bara för henne och hon lyser upp ett rum varje gång hon kommer in och jag har aldrig träffat någon som henne. Jag är så tacksam att jag har gjort det, för jag tror jag är kär i henne" sa han och stannade upp. Jag satt där med en gapande mun och tårarna rinnande ner för kinderna. "Omg.." sa jag tyst för mig själv med handen framför hjärtat. Tårarna bara rann och jag kände mig som världens lyckligaste tjej.. "Roza.." sa Selina som också hade rinnande tårar och la sin hand på mitt lår. Jag var bara tyst. "Det där måste nog var det finaste någon någonsin har sagt om mig" sa jag efter ett tag och torkade tårarna. "Wow det där var det finaste jag har hört.." sa Sabina som också grät. "Det är en underbar kille som är kär i dig, Roza och han är underbar.. glöm inte det" sa Jordan
och log. "Jag vet inte vad jag ska säga" sa jag och ställde mig upp. "Jag är såå avundsjuk.." sa Violet och gjorde en ledsen min. "Men slutaaa, du har Niall. Vad sa de andra förresten?" frågade jag lite gladare. Sen berättade de.. Alla killar var jätte söta, men vi alla höll med om att Zayn tog hem priset. 
 
 
Zayn's POV
 
I bilen påväg hem så satt vi alla tysta men alla stirrade på mig. "Zayn that was so brave of you" sa Harry och gav mig en klapp på ryggen. Jag log snett och fortsatte kolla ut från fönstret. "But the problem is I did not meant to say it. It just slipped out.." sa jag tyst. "Wait so you mean you dont feel that way?" frågade Liam chockerande. "Yes ofcourse I do and much more.. But I mean.. I didn't want to make a big deal out of it" sa jag tyst. "Ohh, okey I understand you.. Now its not gonna be like before now when you have told the whole world about your love to her" sa Harry. "Exactly" sa jag. "But thats not bad.. It can turn out to be so much better than before" sa Niall.. "Maybe".. sa jag tyst.
 
När jag kom hem så slängde jag mig på sängen.. Jag var jätte trött. Grabbarna körde video spel.. När jag precis hade somnat så knackade det på min dörr. Jag svarade inte, dörren öppnades men jag hade ryggen mot så såg inte vem det var. Jag vände mig om och där stod Roza. Hon hade tårar i ögonen men log. Jag ställde mig upp och vi båda var tysta. Hon gick emot mig.. "You know that you did a bit of a huge scene out there" sa hon och stod still. "Mhmm.. I didn't mean to do it. I was just.." sa jag och kolla på henne. "Why? You made me feel like the luckiest girl in the world" sa hon tyst och kolla ner. Jag log och gick snabbt emot henen och gav henne fetaste kramen. Hon krama mig så hårt tillbaka. "Zayn... no one have never talked about me like that. Im so grateful to have you. YOU make me special and Im so in love with you" sa hon och kolla mig rakt in i mina ögonen. Jag kysste henne och vi gick emot sängen. Hon kysste mig och vi börja hångla. Vi hållde på så ett tag. Sen hade hon sitt huvud på min mage. "I dont htink you know how shocked i am".. sa hon. "why? you deserve this.. you are unique Roza. Dont ever forget that" sa jag. "Oh, im so lucky" sa hon kysste mig. Vi skedade ett tag och vi båda somna i varandras famnar. 

 

RSS 2.0