Dreaming is Believing - Del 21

"Violet?" sa han seriöst efter ett tag. Oh shit, tänkte jag och fick panik. Vad tänkte han säga nu.
Säkert att han märkte att jag gillade honom och det var inte bra. "Mhmm" sa jag nervöst och kolla ner på marken. "Okey, I gotta tell you something. Promise this is nothing going to ruin our friendship" "Okey, I promise" sa jag undrande. "I like you" sa han och titta på mig. Jag vågade inte kolla upp men jag kände hans blickar. "I think I like you more than a friend" fortsatte han. Jag kollade upp och titta han djupt i ögonen och log. "I like you too" Niall andades ut och skrattade."Damn, that was hard. I thought you didn't like me" sa han och log.
Jag skaka på huvudet. "No no, I like you too. But can we like take it easy you know.." sa jag och kolla frågande på honom. "No problemo. Just that I can be with you.. Its no problem". Jag log stort och pussa han på kinden. Sen fortsatte vi snacka på men nu hade vi våra händer ihop flätade.

Tumblr_lxe1tuxqlp1qcq0zgo1_500_large   Tumblr_lsrzjxasy81r1addzo1_500_large


Zayn's POV
"Is it me or was it a long time ago we were with Selina and the girls? Okey maybe not for you Niall beacuse you are with Violet almost everyday but you understand." sa Louis en kväll när vi bara satt hemma och tog det lugnt.
Niall log stort och kolla på Louis.
"Yes it was, should we ask them if they wanna come here and do something?" frågade Liam. Alla vände sig om och kolla på mig. "What?" "Is it okey for you?"
 "Why shouldn't it be and why are you asking me?" frågade jag och kolla konstigt på dom. Egentligen visste jag varför de fråga men jag orkade inte bara. Dom undrade för att nu när Roza har en kille kanske det blir jobbigt för mig och de vet att jag gillade eller gillar henne fortfarande.
"Just asking.." sa Harry och kollade bort. Niall ringde upp Violet och frågade om de ville komma över och det ville dom men dom skulle komma om ungefär en timma så vi fortsatte slappa framför tv:n.

Roza's POV
"Yeah, okey bye" sa Violet i telefonen och la på. "Vem var det?" frågade Selina som satt där i soffan
i Dereks knä. "Niall, han frågade om vi ville hitta på något och jag sa ja. Det var så länge sen." sa Violet tyst. "Fine by me, det var faktiskt as länge sen, jag går och fixar mig" sa Jordan och gick iväg.
 "Excusme ladies, but who is this Niall and the boys? Is it that boyband?" frågade Derek och kollade på oss. Vi var tysta så han fortsatte "Do you know the guys from that boyband? Are they not like 13 years old?" Vi tjejer kolla seriöst på varandra.
 "E-ee-h, no. Which boyband? This guys are our friends from way back" sa Sabina nervöst. "Aha okey" sa Derek och fortsatte kolla på tv:n som ingenting. Vad tur. Jag tror inte vi är redo än och låta folk veta att vi är kompisar med dom. Det kommer säkert gå runt sen kommer det fler fans som blir sura och folk kommer börja fråga massa saker.
Det kanske bara är Derek men man vet aldrig. Egentligen fattar jag inte. Vi är bara kompisar med dom, vi planerar liksom inte att gifta oss med dom sen sticka från landet. Varför ska folk bli sura på oss?
Vadå får dom inte ha kompisar eller vadå? Det är såna saker jag inte fattar och såna saker jag blir irreterad på. Vissa människor är väl bara konstiga.

"Måste vi helt ärligt åka dit?" frågade jag. Sedan den dagen Zayn såg mig kyssa Noah på kfc.
Har jag känt mig taskig och dålig. Grejen är att jag vill inte ha Zayn men
jag får inte ut honom från mitt huvud.
Och Noah han var bara där liksom han var inget speciellt. Kan man säga friends with benefits? Jag kände liksom inte något för honom men han är en bra kompis och inget mer.
Jag vet inte vad jag ska göra,
jag måste prata med Noah också. Det jag känner för Zayn måste det ju vara något men problemet är jag vet inte vad jag känner.
 Och hur mycket som helst Violet och Sabina tjatar om att jag ska prata med honom kan jag inte, jag skäms faktiskt lite. Det är det också. Varför ska jag skämmas? Han är inte min pojkvän, inte mitt ex, han är en kompis. Därför ska jag inte skämmas för att jag kysste en annan kille men det gör jag och jag vet inte varför.
Det skulle aldrig gå
att jag är tillsammans med honom, han är en kändis en kille från ett pojkband. Jag vill inte ha uppmärksamhet från att jag är Zayn Maliks flickvän.
Jag stannar hellre bakom "the spotlight", tack.
Jag tror han är mer åt bror hållet än kärleks hållet, om man säger så. Här sitter jag och
tar förhastade slutsatser att han gillar mig
och att jag kan få honom när jag vill. Kanske ska ta det lugnt först, men sa han inte någon gång att han gillade mig?
"Kom igen, det var länge sen. Han har säkert glömt det som hände i resturangen.
Roza det var två veckor sen skärp dig." sa Selina och la armarna i kors.
 Okej, vad kan hända. Vad han än säger får jag ta det där hos honom.
Jag sucka och gick till rummet och klädde på mig. Jag tog på mig ett par svarta leggigns, grå tröja och över det skulle jag ha en jeansjacka och ett par sneakers på mig.
När jag kom ut från rummet stod Derek ute i hallen och skulle precis gå men han stod och kysste Selina. Han kom fram och gav mig en kram. "Its going to be a right with that guy" sa han och log. Jag nicka och log fast att jag inte var så säker på det. "Yeah, we will see". Han log ett medlidande leende sen gick han.

"Thank you" sa Selina och smällde igen dörren på taxin.
Vi började gå mot deras hus. Som btw var stort, det var ett stort hus som ett slott eller mansion sen inuti så var det flera lägenheter och deras lägenheter
 var inte små asså. Vi gissade på att de var hos Liam så vi knackade på där men det var de inte. Sen visa Selina var Harry och Louis's lägenhet var och vi knacka på där men ingen där heller. Violet orkade inte smsa Niall och jag tänkte inte smsa Zayn så vi fick gå upp för trapporna till
de olika lägenheterna.
 Till sist knacka vi på hos Zayn, först var det ingen som öpnna. "Violet, är du säker han mena idag?" frågade jag henne. "Jaa, jag är 100% okej iallafall 98." Det kom inget svar så vi börja gå. Och precis när vi kom till trapporna öppnades dörren.
"Eeeh, sorry we didn't hear you. Come in" sa Zayn lugnt, han var inte
 lika glad som han brukade vara. Vid öppningen gav han alla en kram när han
 skulle ge mig en kram så varade den i 1sekund, det kanske är och överdriva 0.8 millisekund var det, det var inte ens en kram.
De andra killlarna satt i vardagsrummet, när jag kom in så hoppade Louis på mig och börja pussa mig på kinderna. "Hey to you too" sa jag och skratta.
 "I've missed you guys" sa han och hängde kvar. "Louis I've missed you too, but can you let me go?" sa jag och försökte putta bort honom. Han tyckte jag var tråkig och gick iväg jag bara suckade och log. Jag hälsade på de andra killarna som var glada
 att se mig skillnad från Zayn. Han satt i ett hörn och hållde på med sin mobil.
 Jag fattar inte att vi kan "bråka" två gånger och vi har känt varandra i några veckor, det är sjukt. Men jag vet inte ens om man kan kalla detta bråk, jag hade inte direkt gjort något mot honom. För att få mig på andra tankar, körde jag tv spel med de andra. Vi körde COD och det var jag, Harry, Liam mot Louis, Sabina och Jordan. Jag och Sabina var ganska bra på spel eftersom vi brukar köra det men Jordan hade nog aldrig i sitt liv även hållt i en spelkontroll.
Selina var tråkig och satt bara på soffan och smsade med Derek. De två hade faktiskt kommit varandra riktigt nära, han var nästan alltid hos oss.
 Jag skulle inte säga att de var tillsammans men någonstans där påvägen.
Violet och Niall satt i soffan och pratade sen så hade vi
Zayn som satt i hörnet. "Zayn, wanna play?" frågade jag för att vara snäll. Han kolla upp och var tyst i några sekunder sen skaka han på huvudet. Jag ryckte på axlarna och fortsatte spela.
"YEEEEES, WE WOON. WOHOO YEEAAAH." skrek Louis och börja hoppa. Liam skratta. "What, is it fun that you lost?" frågade Sabina som dansa runt med Louis.
"No im laughing beacuse you guys are wrong, we won you read our scoures". Jag börja hoppa och dansa. "YYEEEAAAH, WOHHO. SUCK ON THAT. AHAAA"
 Harry ställde sig framför mig och gjorde en bend over. "Yeaaaah shake that bottey, yeeaaah we won" Louis och Sabina blev tysta.
"Its not even a big deal" sa Louis surt.
Liam gjorde loser märket på sin panna. Vårat lag gjorde en grupp kram och vågen. Jag brydde mig inte ens så mycket om vinsten, det var bara kul och retas.
Efter ett tag när alla börja bli sura på oss för att de hade fattat att vi hade vunnit satte vi oss ner.
"What should we do?" frågade Niall som hade sin arm om Violet. "Have no idea" sa Sabina. "Have you guys eating dinner?" frågade Harry. Vi skaka på huvudet.
"Then let's eat".
"Yeah cant we cook food? Its fun!" sa jag och log stort. Alla kolla konstigt på mig med rullande ögon. "If you will cook it" sa Jordan. Efter några men och om bestämde vi att vi kör sten sax påse så att någon kunde laga med mig. När Sabina, Liam, Violet och Zayn var kvar, gick jag på toaletten. När jag kom tillbaka, så var de klara. Harry nickade in till köket och där satt Zayn. Fan alltså hade han förlorat. Han satt vid köksön så jag satte mig en stol ifrån.
Vi satt tysta i gud vet hur länge.
 "What should we cook?" frågade jag och log. Han ryckte bara på axlarna och hållde på med sina mobil. "Chicken, Pasta, Rice, Noodles?" Han fortsatte att rycka på axlarna. "Okey, lets do chicken with potato wedges" sa jag och gick fram till kylskåpet och frysen. Jag var helt vilsen där inne, hittade ingenting. Zayn kom fram och tog fram det. "Thank you"
Han gav mig bara en nick. Han tog fram grönsaker och så sen la han det bara på bordet och försvann. Okey, han kan vara sur men varför ska han hålla på så, han vet att våra vänner är vänner med varandra.. Om han försöker undvika mig så kommer det ju aldrig gå. Jag hållde på tina upp kycklingen, när jag hörde något bakom, jag vände mig om och där stod Zayn och hackade grönsakerna i ett förkläde där det stod "Im the BIG DADDY" på. Jag kollade på honom och försökte att hålla mig för skratt men det gick inte. Så jag börja skratta jätte mycket, han kollade på mig förvårnat.
"BIG DADDY" sa jag och skrattade, jag skrattade så mycket att det kom tårar. Han log först sen så börja han också skratta. Vi skratta så mycket att vi låg på golvet tillslut.
"The boys gave me it" sa han när vi hade lugnat ner oss. "Yeah, it fits you, Big daddy" sa jag och blinkade med ena ögat. Vi satt på golvet lutade mot lådorna.
När vi hade lugnat ner oss blev vi seriösa igen.
Han skulle precis ställa sig upp och jag drog ner honom igen. "Zayn?" "Mhm?" "Why dont you talk with me?" Han titta ner på golvet. "You know I miss my friend,
the one I can talk to and tell everything. I cant stand that you dont talk with me" fortsatte jag. Han kolla på mig och log. "I miss you too". Jag såg att det leende inte var helt, inte ett Zayn leende. Men ville jag inte förstöra mer så jag lät det vara.
"Friends?" sa jag och sträckte fram min hand. "Friends" sa han och tog den. Vi satt där och han berättade om något fan som hade kastat en bh i hans ansikte, jag bara skrattade och frågade märkliga frågor. "Uhhh, was it right size?" Han slog mig på armen. "Ahhhh" sa jag och putta honom. "Guys, it doesn't smell good" skrek de från vardagsrummet. "Oh, shit." sa jag och ställde mig upp. Kycklingen hade bränts men som tur var hade Zayn fler kycklingar. Så vi lagade maten och vi hade det jätte kul samtidigt. När vi blev klara dukade vi upp och alla kom in.
 "Wow, its beautiful" sa Jordan och satte sig ner. Alla satte sig ner och alla njöt av maten. Det var en rolig middag, vi hade det kul och mysigt. Eftersom jag och Zayn lagade maten fick de andra diska. Så vi gick och satte oss på balkongen och njöt av sommarvädret.

Niall's POV
När vi hade ätit klart hade alla andra stannat hemma för att kolla på film eller något men jag, Violet och Liam bestämde oss för att ta en promenad.
Eller Liam skulle bara med halvvägs eftersom han
skulle hem till Danielle.
"How long have you guys been here now?" frågade Liam Violet.
Hon funderade en lång stund.
"Im not shore but I think one month now or something" sa hon. "Wow, that long. When are guys going home?" frågade jag. "One month left" sa hon ledsent. Inom mig blev jag också ledsen att de skulle åka speciellt Violet. "Im going in here, bye see you guys later" sa Liam och svängde in. Vi gick runt en stund och prata sen bestämde vi oss för att gå in på milkshake city.
"Strawberry for me" sa hon och beställde.
Jag tog en vanilj. Vi satte oss ner och fortsatte prata. Det blev aldrig någon pinsam tystnad när man var med Violet. Det var så lätt och prata med henne.
Det kom förbi två fans. Violet blev lite tveksam sen
slappna hon av lite.
Fansen var snälla, de frågade ingenting om Violet, de bara log och sa hej till henne. De förstod att det var min grej och ingenannans.
 När vi var klara där gick vi runt och snacka. Det var en grej jag ville göra
ikväll men vet inte om jag vågade. Så jag var jätte nervös men Louis sa att jag skulle ta henne till en klippa så man kunde se solnedgången.
När vi kom fram
 till klippan satte vi oss, denna gång var det tyst. Vi satt bara och kolla ut. "Wow this is beautiful" sa hon och på mig. "Thank you for taking me here" Jag log och kolla henne djupt i ögonen. Jag luta mig närmare henne och hon gjorde det också. Våra läppar mötes och det kändes som det gick en stöt genom min kropp, detta var den  perfekta första kyssen. När vi slutade kolla hon på mig och log stort.
Vi kollade ut och jag la min arm runt henne.
Efter ett tag bestämde vi att vi skulle gå. När vi stod utanför Zayn's dörr kysste jag henne igen, men denna gång länge. Vi gick in i och där inne var det jätte hög musik. De körde ett dans spel och vi ville också vara med så vi joina.

NU ÄR KILLARNA TILLBAKA!! Vad tycker ni om? Niall och Violet? Iallafall här är ett kapitel, hope you like it. Jag var så snäll och gick bort en stund från pluggandet och gjorde ett kapitel. Im sooo nice heehe xx

Kommentarer
Postat av: Okänd

Du borde ta in din syster Lina !! ;)

2012-01-27 @ 11:38:19
Postat av: Alice

DUE GRYM !!

2012-01-27 @ 11:39:18
Postat av: Hajrija

SKIT BRA! men seriöst zayn och roza måste bli tsm jag kommmer börja gråta annars!!:)

2012-01-27 @ 18:57:43
URL: http://trefantastiska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0