Dreaming is Believing - Personbeskrivningar



Det här är Selina. Hon är 16år och bor med sin mamma, låtsas pappa och sina syskon. Hon har 4st: Yasir 17år, Sophie 12år, Ines 9år och Rami 8år. Selina är en väldigt glad person. Hon kan verka bitchig men det är hon inte.. eller? Hon älskar killar och att killar vill ha henne hon älskar känslan att bli jagad, men det vägrar hon acceptera och hon ÄLSKAR att leka svår haha. Selina gillar inte 1D så mycket hon hänkar bara för att hennes kompisar gillar de hon tycker de är ganska bra men det är allt. .. Annars gillar hon att vara med kompisar, mat, festa det som en vanlig tonåring gillar.




Det här är Violet. Hon är 15år. Hon har skilda föräldrar men bor hos de varannan vecka. Hon har en syster som heter Isabelle 18år. Violet är en person som oftast är tyst men ändå syns om man säger så. Hon är ganska bitchig men är väldigt snäll om man är snäll mot henne. Men är inte så tyst när hon är med sina kompisar då babblar hon på. Hennes stil är punkig men ändå vanlig. Just nu har hon side cut och hål i tungan. Violet älskar MAT MAT, hon är alltid hungrig och äter oftast men blir aldrig tjock. Hon gillar 1D ganska mycket, hon är inget jätte stort fan men hon tycker de är sköna grabbar.




Det här är Sabina 15år. Hon bor med sin mamma och pappa. Hon har 2 systrar Salina 18år och Tracy 22år. Sabina är en glad person men blir sur ganska snabbt men blir glad efter 10 minuter igen. Hon har konstig humor och när hon är övertrött så är det knazzz. Hon är ganska tyst när hon träffar nya människor och är inte så pratglad men när hon har fått lära känna en så är social. Sabina är killgalen hon vill verkligen ha en kille men hittar ingen som är värd henne. Hon gillar också 1D men är inget big fan. Hon tycker de är roliga och jordnära killar. Men hon gillar inte Harry hon tycker han är för uppblåst. Hon gillar också mat och festa.



Det här är Jordan. Hon är 15år och bor med sin mamma pappa och syster Jazzlyn 17år. Halv amerikanare därför har de så coola namn. Hon är en glad person, men ibland kan hon vara dryg. Hon är den enda av tjejerna som har en kille, Leo. Hon är en person som älskar att festa och att ha kul. Och mat såklart! Hon har nog tjejigast stil av alla. Hon gillar inte 1D hon hänkar bara som Selina, visst hon tycker vissa är söta men thats it. Hon tröttnar ibland när de andra pratar för mycket om 1D.




Det här är Roza. Hon är 15år. Hon bor med sin mamma och pappa. Hon har två syskon Rayan, 5år och Lina, 12år. Roza är en glad person men kan vara kaxig. Hon brukar inte tycka saker är pinsamt. Så det är alltid hon som får fixa tex nummer och sånt. Hon är en person som försöker leva livet ut men det går ju.... Men hon älskar mat, festa och sova. Hon är en tjej som inte bryr sig så mycket om killar, men är ändå den som hjälper alla med sina kärleks problem. Men på sistonde har hon längtat efter någon att mysa med. Hon gillar också 1D inte biggest fan men tycker de är roliga och sköna grabbar. Men på sistonde tycker hon de har ändrats att de har blivit lite uppblåsta och kändiskåta..

Så här är person beskrivningar så ni kan tänka er hur personerna är.. Personerna är sanna de är baserade på mig och mina tjejkompisar. Så allt är sant som står där utom alla namn och bilderna! Kan säga att jag är Roza hehe..



Och juste grabbarna också! Harry, Liam, Louis, Zayn och Niall!

Ni kommer veta mer om personerna påvägen.. hehe. Men nu ska jag börja med nästa del som kommer ut senare.. promise! x

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0